Photos
Videos
Valupptakt
36
Vi måste se till att alla exploatering i Fisksätra också återinvesteras i Fisksätra. Socialdemokraterna i Nacka - Framtidspartiet vill istället för att sänka skatten se till att alla skolor speciellt Fisksätra ska kunna vara den bästa möjliga skolan.
20
I fredags besökte jag Youth and Care's invigning av nya lokaler och butik. Bra daglig verksamhet och så bra att kunna köpa produkterna som produceras i verksamheten i butiken. Tack för trevlig invigning och lycka till med ert viktiga arbete. #Nacka #sframtid
27
2
Posts

Så givande att se Nacka gymnasiums elevutställning om Nacka stad.

Några reflektioner: självklart med lokal elproduktion med vindkraftverk och solceller, mycket förtätning, bygger gärna höghus men sparar skog, rejäl satsning på cykelvägar, stor vilja till kollektivtrafik gärna flera t-banelinjer och aralanda express i Nacka, många landmärkesbyggnader.

Jag är rätt Pepp på att bo i en framtid styrd av sådana kloka ungdomar. #Nacka #sframtid

Khashayar Farmanbar added a new photo.
5 hrsInstagram

Det kan löna sig att lägga lappar i förslagslådor 🙌🏻😋🎉
Luncha i Stadshusrestaurangen idag.

No automatic alt text available.
Posts

Idag får 15 200 barnfamiljer i Nacka höjd barnbidrag med 200 kr per barn och månad. För några kanske det betyder ett besök på grönan, för några möjlighet att delta på sommarläger eller att spara ihop till nya gympaskor. Hur alla väljer att använda det är förstås olika och det är det vackra. Det här är ett av åtgärderna för att bygga ett tryggt Sverige för framtiden. Trygg barndom ger trygg framtid.

Image may contain: one or more people, people standing, cloud, sky, outdoor and nature

Hur länge har vi nu pratat om risken för infiltration och propaganda? När det så finns en situation framför moderatledarens ögon famlar han och flackar med blicken.

https://www.dn.se/…/m-ledaren-kristersson-om-hanif-bali-ot…/

Moderatledaren Ulf Kristersson kommenterar nu affären med Hanif Bali som tvingats lämna den egna partistyrelsen.
dn.se

Hakelius har helt rätt.

"Förklara hur i helvete du tänkte, Bali. Varför skulle Oksanens intervju vara ett problem, på grund av UD:s hjälp? Vad har du för inställning till de svenska och ryska staterna? Vad var det i den information du delade som du tyckte var så graverande för Oksanen? Varför?
Ursäkterna kan du sköta privat. I offentligheten är din uppgift som riksdagsledamot att förklara hur du tänker. Hur ser egentligen din världsbild ut?
Och det vore klädsamt om Hanif Bali...s följare inte agerade nyttiga idioter och befriade honom från den uppgiften."

See More
Till att börja med vore det skönt om folk slutade tweeta, eller vad de nu gör, utan att tänka. Offentligheten är varken ett privat vardagsrum eller en inre monolog. Det är inte en fråga om censur, eller att anpassa sig efter den känsligaste snöflingan. Det handlar om barmhärtighet. Eller ....
fokus.se

Fantastiskt sätt att tillbringa en söndag är att få tjänstgöra som ordförande på Stockholms läns SSU-distrikt distriktsårskongress. Så glad åt alla kloka inlägg och så stolt över insatserna av bästa SSu Nacka #sframtid #SunlightSunday

Image may contain: 10 people, people smiling, shoes and outdoor
Image may contain: 3 people, people smiling, people sitting, table and indoor
Khashayar Farmanbar added a new photo.

Kul att få samtala med distriktsordförande Alva Dahn på scen igår under middagen på Stockholms läns SSU-distrikts distriktsårskongress.

#SåGangstaAttViInteÄrGangsta 🤘🏻😂

Image may contain: 1 person, sitting
Khashayar Farmanbar added a new photo.

Årsmötenas högsäsong. Superkul att få vara ordförande på årsmötet för Socialdemokraterna Värmdö - Framtidspartiet igår. Det blev många bra beslut och en hel del skratt. #ståuppnästa 😂#sframtid

Image may contain: 3 people, people smiling, people sitting

Härlig eldfest ikväll. Elden och ljuset som ska känneteckna den annalkande våren. OK just ikväll kändes våren lite väl långt bort... men desto större anledning att ha eldar. Statsministern inledde festen med tal om ljuset, hoppet och mänskliga rättigheter. Hoppas ni har haft en bra chahar shanbe soori 🔥🔥🔥 #eldfesten #chaharshanbesoori #persisktnyår

Image may contain: one or more people, crowd, night and outdoor
Image may contain: 2 people, people smiling, night and fire

Nackas skolvalsmodell missgynnar ärliga val men gynnar taktiska val. Kammarrätten slår fast att modellen är olagligt.

Den princip som Alliansen drev igenom innebär att ju längre avstånd till andravalet, desto större chans att få förtur till förstavalet. När vi tog upp våra farhågor i nämnden möttes våra partivänner av samma nonchalanta attityd som beskrivs av Jessica Johansson som är en av de föräldrarna som har drivit frågan ända till kammarrätten.

Vi ser framemot att högsta... förvaltningsdomstolen också fastslår denna modell som olaglig.

See More
Nackas urvalssystem i skolvalet är olagligt, anser Kammarrätten. Enligt en ny dom öppnar modellen för att det är taktiskt att i andra hand välja en skola långt bort från hemmet.
nvp.se

Kul att få tala på och svinga ordförandeklubban på årsmöte för Socialdemokraterna i Täby. Fick sätta upp fyrstegskontrapropositionsvotering 👌🏻🤓😅 #mötesteknik #ftw

Sedan 5-årskalas nr 2 för minstingen. 😍

Image may contain: 1 person, sitting and indoor
Image may contain: plant and shoes
Khashayar Farmanbar added a new photo.

Kul att få prata om framtidsfrågor och valet på årsmötet för Socialdemokraterna Sundbyberg. Superkul och drivna deltagare trots att jag stod mellan de och det stundande tårtfikat 😂🎂 Lycka till med årsmötet. Nu ska jag hem till 5-åringens tårtkalas 😍

Image may contain: 1 person, standing, suit and indoor

Valupptakt med Socialdemokraterna i Stockholm fortsätter 🙌🏻. grymt kul att få gäst-DJa hos DJ Ebba Grape.

Image may contain: 2 people, people smiling, people standing
Image may contain: 2 people, people smiling, indoor

Valupptakt med Socialdemokraterna i Stockholm 🙌🏻 Finansministerns briljanta pepptalk 👌🏻

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
310 Views

Bryt ojämställdheten i arbetslivet! Lönegapet mellan kvinnor och män finns i alla branscher och nästan alla yrken. Efter klockan 16:02 jobbar kvinnor gratis. Varje dag. Det kommer ta 32 år att uppnå jämställda löner om lönegapet minskar i nuvarande takt. Det är orimligt!

Idag kampanjar S-kvinnor och Socialdemokraterna i Nacka för ökad jämställdhet. Kom och prata med oss i Nacka Forum mellan kl. 16-18!

Image may contain: 1 person, smiling

VI TAR FIGHTEN MOT DELADE TURER!

200 000 personer, främst kvinnor, tvingas jobba ofrivillig deltid. De har svårt att få den låga deltidslönen att räcka, samtidigt som de oroar sig för pensionen. Trots deltidsjobb kan arbetsdagarna ändå vara långa då de ofta tvingas ta delade arbetspass – ett på morgonen och ett på kvällen. Rätten till heltid är en anständighetsfråga och en jämställdhetsfråga.

Vi vill lägga in heltid som norm i de centrala kollektivavtalen för kommunernas och... landstingens verksamheter och bolag.
Vi vill att normen på arbetsmarknaden ska vara fasta jobb. Det är enda sättet att långsiktigt försäkra oss om rättvisa villkor på hela arbetsmarknaden. Vi vill därför se till att det inte ska gå att stapla visstidsanställningar på varandra i Nacka.

See More
Image may contain: 1 person, standing