Photos
Videos
Nu kör vi panel om hur vi skapar ett bättre Fisksätra
23
10
Valupptakt
36
Vi måste se till att alla exploatering i Fisksätra också återinvesteras i Fisksätra. Socialdemokraterna i Nacka - Framtidspartiet vill istället för att sänka skatten se till att alla skolor speciellt Fisksätra ska kunna vara den bästa möjliga skolan.
20
Posts

Utbildning, infrastruktur och bostäder är "the bread and butter" av jobb, tillväxt och innovation. Jag ordnade samtal med näring- och innovatuonsminister Mikael Damberg och minister för högre utbildning Helene Hellmark Knutsson. Vi körde enskilda samtal först och sedan en panel. Lite som Skavlan... fast utan norska 😀

Image may contain: 4 people, people sitting and indoor

Investeringar i välfärden går alltid före skattesänkningar för dem som tjänar mest! I veckans Nacka Värmdö Posten svarar jag på frågor om hur vi socialdemokrater vill utveckla skolan i Nacka.

Nacka har länge visat goda skolresultat. I Lärarförbundets rankning om bästa skolkommun rasar Nacka drastiskt. Det är utebliven resurshöjning per barn samt lärarnas ohälsa som förklarar tappet. Pedagoger och skolpersonal gör ett utmärkt jobb och vi vill ge dem bättre möjligheter att vara framgångsrika.

Image may contain: 1 person