Photos
Videos
Απόσπασμα από την ομιλία της κας Καρανικολάου σχετικό με τον πνιγμό.
15
Το Τμήμα Παραδοσιακών Χορών Ενηλίκων του Κοινωνικού Κέντρου "ΣΤΑΥΡΟΣ ΧΑΛΙΟΡΗΣ" στην παράσταση "Με γέλασανε τα πουλιά ,της Άνοιξης τα αηδόνια, ενώ χορεύει ποντιακό Διπάτ.
45
1
Από τη Ρεμπέτικη Βραδιά του Σαββάτου 11/2/2017.
8
Reviews
5.0
4 Reviews
Tell people what you think
Tasos Tefronidis
· February 12, 2017
Εξαιρετικος χωρος ,εξαιρετικοι οι ανθρωποι του, εξαιρετικες οι εκδηλωσεις του.
Posts

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:
Το Σάββατο ,16/12/17, το Τμήμα της Δημιουργικής Απασχόλησης θα λειτουργήσει κανονικά, 10:30- 12:00.

Ας κάνουμε μια απλή πράξη αγάπης για τα παιδιά του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΧΩΡΙΟΥ στο Φίλυρο Θεσσαλονίκης .
Μπορείτε επίσης να ενημερωθείτε στην ακόλουθη διεύθυνση:
http://www.paidikoxorio.gr/…/%CF%80%CF%89%CF%82-%CE%BC%CF%…/

Image may contain: 3 people, people smiling, text
Image may contain: 3 people, people smiling, text
Posts

Την Τρίτη 5/12/17 και για δύο ημέρες το Κοινωνικό Κέντρο "ΣΤΑΥΡΟΣ ΧΑΛΙΟΡΗΣ" φιλοξένησε στην αίθουσα δράσεων και εκδηλώσεών του , το ετήσιο συνέδριο του προϋπολογισμού και του στρατηγικού πλάνου του Ομίλου "ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΘΡΑΚΗΣ".

Φωτογραφίες από τη σημερινή τελευταία πρόβα της Ορχήστρας και της παιδικής Χορωδίας του Κοινωνικού Κέντρου "ΣΤΑΥΡΟΣ ΧΑΛΙΟΡΗΣ" εν όψει της
εμφάνισης στις 16/12/2017 στο Παιδικό Χωριό Φιλύρου Θεσσαλονίκης.

Οι σημερινές χριστουγεννιάτικες κατασκευές μας.Ξωτικά του Άι Βασίλη από το παιδικό Τμήμα Δημιουργικής Απασχόλησης.

No automatic alt text available.
Image may contain: 3 people, people sitting, table and indoor
Image may contain: 2 people, people sitting, table and indoor

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Aγαπητοί γονείς και παιδιά,
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το μάθημα σκακιού της Τετάρτης 13 Δεκεμβρίου θα γίνει την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου την ίδια ώρα που είχε το κάθε τμήμα , λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων της διδάσκουσας.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...
Από τη Γραμματεία

See More

Φωτογραφίες από την προετοιμασία της αίθουσας του Κοινωνικού Κέντρου "ΣΤΑΥΡΟΣ ΧΑΛΙΟΡΗΣ" για το ετήσιο συνέδριο του Ομίλου "ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΘΡΑΚΗΣ".

Aπό φέτος το Κοινωνικό Κέντρο «ΣΤΑΥΡΟΣ ΧΑΛΙΟΡΗΣ» ξεκινάει να φτιάχνει και να μοιράζει στον κόσμο τη βαρβάρα, το παραδοσιακό θρακιώτικο γλύκισμα με το οποίο τιμάται η μνήμη της Αγίας Βαρβάρας.
«Η ΘΡΑΚΙΚΗ ΒΑΡΒΑΡΑ , η παράδοση ως σύγχρονο» είναι η φράση του Θρακιώτη διανοητή , Μιχάλη Χαραλαμπίδη , και, βέβαια, και οι επιμέρους προτάσεις του για τη δυναμική αναβίωση του παραδοσιακού γαστρονομικού εθίμου του τόπου μας , που μας συγκίνησαν σφόδρα , και γι΄αυτό αποφασίσαμε να το εντάξουμε στις εκδηλώσεις του Κέντρου μας από αυτή τη χρονιά .’Ετσι, το Προσωπικό του Κοινωνικού Κέντρου πρόσφερε τη βαρβάρα στους εργαζόμενους του Ομίλου των «ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΘΡΑΚΗΣ» στις 5 π.μ., στην κεντρική πύλη του εργοστασίου, αλλά και αργότερα στον οικισμό του Μαγικού .

Θρακιώτικη Βαρβάρα
Το προσωπικό του Κοινωνικού Κέντρου" ΣΤΑΥΡΟΣ ΧΑΛΙΟΡΗΣ" , τη Δευτέρα στις 4 Δεκεμβρίου 2017 θα βρίσκεται στην κεντρική πύλη του εργοστασίου των "ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΘΡΑΚΗΣ" στις 5 π.μ.και θα διανείμει τη Θρακιώτικη Βαρβάρα στους εργαζόμενους του Ομίλου.
Θρακιώτικη Βαρβάρα θα διανεμηθεί επίσης στο κοινό, μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας (4-12-17), στο κτήριο του Κοινωνικού Κέντρου ,στην Κεντρική πλατεία του Μαγικού Ξάνθης.

Image may contain: 1 person, text
Image may contain: text

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο του Κοινωνικού Κέντρου "ΣΤΑΥΡΟΣ ΧΑΛΙΟΡΗΣ" διακοσμήθηκε φέτος με χειροποίητα στολίδια ,που με πολύ μεράκι κατασκεύασαν όσες κυρίες συμμετέχουν στο Τμήμα Δημιουργικής Απασχόλησης Ενηλίκων.

Ετοιμασίες εν όψει Χριστουγέννων. Με διάθεση γιορτινή και χαρούμενη, το προσωπικό του Κοινωνικού Κέντρου "ΣΤΑΥΡΟΣ ΧΑΛΙΟΡΗΣ" στόλισε τον εξωτερικό χώρο του κτηρίου.

Image may contain: 1 person, standing, tree, outdoor and nature
Image may contain: 2 people, people smiling, people standing, plant, tree, grass and outdoor
Image may contain: 1 person, smiling, sky and outdoor

Στις 23 Νοεμβρίου 2017 το Κοινωνικό Κέντρο «ΣΤΑΥΡΟΣ ΧΑΛΙΟΡΗΣ» φιλοξένησε τα ΚΑΠΗ Μαγικού και Πετεινού. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του και απηυθυνε χαιρετισμό , ο Δήμαρχος Αβδήρων ,κος Γιώργος Τσιτιρίδης ο οποίος παρουσίασε το πρόγραμμα των Κέντρων Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων και τις μελλοντικές δράσεις ψυχαγωγίας και κοινωνικής φροντίδας των ατόμων της τρίτης ηλικίας.
Χαιρετισμό απηύθυνε , επίσης , ο Πρόεδρος του Κοινωνικού Κέντρου «ΣΤΑΥΡΟΣ ΧΑΛΙΟΡΗΣ» , κος Γιώργος Παραστατίδης , που αφού καλωσόρισε το Δήμαρχο , τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Μαγικού , καθώς και τους Προέδρους και τα μέλη των ΚΑΠΗ Πετεινού και Μαγικού ,παρουσίασε το κοινωνικό και ψυχαγωγικό πρόγραμμα του Κέντρου για τους ηλικιωμένους με την υπόσχεση τέτοιες εκδηλώσεις να γίνονται συχνότερα.

Σήμερα στις 6 μ.μ., η αίθουσα του Κοινωνικού Κέντρου "ΣΤΑΥΡΟΣ ΧΑΛΙΟΡΗΣ" γέμισε με παιδικά χαμόγελα για την προβολή της ταινίας οι "Υπερέξι". Τα παιδιά ενθουσιάστηκαν τόσο με τους ήρωες της , όσο και με τα μηνύματα της ,αυτά της φιλίας , της αδερφικής αγάπης και της ορθής αξιοποίησης των δυνατοτήτων μας με σωστή καθοδήγηση από όσους αγαπάμε .

Image may contain: 9 people, people sitting and indoor
Image may contain: one or more people and indoor
Image may contain: one or more people, people sitting, table and indoor
Image may contain: 1 person, standing

Στο Τμήμα Δημιουργικής Απασχόλησης του Κοινωνικού Κέντρου "ΣΤΑΥΡΟΣ ΧΑΛΙΟΡΗΣ" φτιάχνουμε σπιτάκια σε σπιρτόκουτα.

Image may contain: one or more people, people sitting, table and indoor
Image may contain: 1 person, sitting, child and indoor
No automatic alt text available.
Image may contain: one or more people and people sitting

Σουπλά για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι από το Τμήμα Δημιουργικής Απασχόλησης Ενηλίκων του Κοινωνικού Κέντρου "ΣΤΑΥΡΟΣ ΧΑΛΙΟΡΗΣ".