Photos
Reviews
4.7
42 Reviews
Tell people what you think
Chris van Arendonk
· April 7, 2017
Het is een zeer leuke vereniging waar hond maar ook de baas centraal staat.
Je leert hier veel over je gedrag van je hond en krijgt ook alle hulp als het nodig is op alle vlakken zoals gehoorzaamheid,... spel en gedrag. See More
Monique Ruigrok van Gils
· July 30, 2016
Gisteren, onze eerste les GHH, met ons hondje.
ik vond dat onze Olle, als kleintje het niet echt slecht deed tussen al zijn grotere broers en zussen.Kan natuurlijk altijd beter. Hoe dan ook een posit...ieve ervaring.
En we zijn trots op onze kleine vent.En op de club
See More
Conny Vos-Burgmans
· April 29, 2016
Super club, en ik ga zeker reclame maken op het ANIMAL EVENT, TESSA is geselecteerd uit 600 inschrijvingen voor mooiste hond van Nederland aanstaande zaterdag 7 mei. Er komt ook een stukje in de METRO.
Ruby Dompeling-Bos
· September 3, 2016
Vanmorgen voor het eerst naar toe geweest samen met danger ( Duitse herder van 9 maanden oud) en wil complimenten geven dat het idd een goede hondenschool is. Ze zijn zeer duidelijk met genoeg informa...ties. Danger en ik voelen ons meer op ons gemak daar. Volgend week zijn wij zeker weer aanwezig! � See More
Alina van der Schoot
· February 18, 2017
Al heel wat jaren met veel plezier lid van deze vereniging.
Tamara Odijk
· October 5, 2016
Top, kom er nu 1,5 jaar met mijn hondje Koda. Inmiddels doen we action sport en Koda en ik gaan er elke week met plezier heen. Echt leuk!
Monique Sebrechts
· March 19, 2014
Gisteren eerste les gehad met Paco. Erg leuk en leerzaam.
Conny de Bruijn
· March 11, 2015
Gisteren avond action sport gehad. Was weer erg leuk
Ray Berkelmans
· September 10, 2013
(y)
Pieter Doornekamp
· December 15, 2013
Puppy training met Luna bevalt prima.
Posts
Kynologenclub Dordrecht eo updated their cover photo.
January 8
Image may contain: sky and outdoor

De nieuwjaarsborrel was erg gezellig! Extra dank aan Bakkerij Pot voor het sponsoren van het gebak en aan Buiteman voor het sponsoren van de zoutjes!

Posts

Vanwege het voorspelde slechte weer zal de cursus en ledenadministratie niet vanavond maar morgenavond aanwezig zijn op de club!

Heb je je al aangemeld? Kom gezellig met elkaar het glas heffen op het nieuwejaar!

Image may contain: text

De sint en piet hebben ook aan onze vrijwilligers gedacht!

Image may contain: text
Image may contain: dessert and food

Kom je ook het glas heffen op het nieuwe jaar??

Image may contain: text
Kynologenclub Dordrecht eo updated their cover photo.
Image may contain: text

Laten we gezellig met elkaar de glasheffen op het nieuwe jaar!

JAN5
Fri 7:00 PM UTC+01Kynologenclub Dordrecht eoHeerjansdam, Netherlands
10 people interested

Vanavond en morgen nog de laatste kans om een tijd te reserveren om zaterdag je hond op de club te laten titeren of enten!

U betaald geen consult en u krijgt korting op het enten. Voor de hond geen stress want die is gewoon leuk naar school. Heb je nog geen tijd gereserveerd?? Doe dat dan nu snel! Via de volgende link kunt u een tijd in plannen: https://booking.vetstoria.com/569bd32f6c2dd#!/?step=1

Indien de pagina niet verschijnt na enkele seconden, gelieve je internetverbinding te controlen en de pagina te herladen.
booking.vetstoria.com

Aanstaande zaterdag 11 november zal de dierenkliniek Ridderkerk weer aanwezig zijn op de club om de honden te titeren of te enten. U betaald geen consult en u krijgt korting op het enten. Voor de hond geen stress want die is gewoon leuk naar school. Heb je nog geen tijd gereserveerd?? Doe dat dan nu snel! Via de volgende link kunt u een tijd in plannen: https://booking.vetstoria.com/569bd32f6c2dd#!/?step=1

Indien de pagina niet verschijnt na enkele seconden, gelieve je internetverbinding te controlen en de pagina te herladen.
booking.vetstoria.com

Dit jaar is er een nieuw aaihonden project gestart in het Parkhuis in Dordrecht.

Het Parkhuis had al diverse aaihonden in een aantal huiskamers. Nu kunnen bewoners van alle afdelingen, waarvan bekend is dat zij van honden houden, twee keer per maand op de dinsdag ochtend met diverse honden kroelen, aaien, kijken, erover praten, noem maar op.

Het is geweldig om te zien en te horen hoe deze mensen op onze dieren reageren. Ze praten weer over hun eigen dieren uit het verleden.... We hebben o.a. voormalige fokkers van Afganen, Boxers en Cairn Terriërs in de groep!

Bij mooi weer willen we ook zeker met bewoners naar buiten gaan.

Groetjes,

Sylvia

See More
Image may contain: dog
Image may contain: one or more people and people sitting
Image may contain: one or more people and dog

Zaterdag 11 november zal de dierenkliniek Ridderkerk weer aanwezig zijn op de club om de honden te titeren of te enten. U betaald geen consult en u krijgt korting op het enten. Voor de hond geen stress want die is gewoon leuk naar school. Via de volgende link kunt u een tijd in plannen: https://booking.vetstoria.com/569bd32f6c2dd#!/?step=1

Image may contain: 1 person
Kynologenclub Dordrecht eo updated their cover photo.
Image may contain: 1 person, dog

We krijgen wat vragen over hoe laat men vrijdag op de club moet zijn.... de lopers zijn vanaf 19.00 uur welkom in de kantine voor wat te drinken met griezellige zoetigheden. Om 19.30 uur vertrekt de eerste groep en daarna om de ongeveer 5 a 10 minuten de volgende groep. Na afloop van de speurtocht worden de lopers opnieuw in de kantine verwacht voor gezellig na kletsen met natuurlijk weer wat te drinken en nu spookkachtige warme hartigheden!