Photos
Reviews
1,111 Reviews
Tell people what you think
Helle Thoboe
· July 24, 2017
Love it 😍😍😍
Дмитрий Казённов
· July 26, 2017
GOOD!
Anett Jensen
· July 28, 2017
Jeg har haft en super uge. Alle er glade og venlige. Alle frivillige er smilende og hjælpsomme. Super god festival. Kun et surt opstød: jeg forstår ikke at man ...kan spærre plads ved den store scene fra 1. Dag og igennem hele festivalen ved at lade sin stol stå på pladsen. Vi oplevede at voksne efter koncertstart satte sig på sine stole som var placeret i forvejen og derved tog hele vores og vores børns chance for at se scenen. De blev meget fornærmet, ved høflig forespørgelse på om de kunne rykke sig. Det var jo deres pladser.
Når vi stod i Møllers med børnene og de stillede sig foran, flyttede de dig straks når de blev opmærksomme på børnene, de unge var høflige og venlige. Tak men hvad sker der for de voksne.
Det skulle bære forbudt at lade sin stol stå efter koncerten
Tak for alt det andet. Ses til næste år
See More
Sara Birkshøj
· July 31, 2017
Det var vores første gang på festivallen i år :) min kæreste, datter på 4 år og jeg. Min mor roste det til skyerne sidste år.. men må indrømme jeg blev lidt skr...æmt. Vi var mange i vores lille camp (blandede børnefamilier) som var enige i, at der manglede en del info. Der var ret dårligt skiltet af.. ikke mange vagter kunne pege os i retningen af en familie camp :/ vi var også mange enige i, at de spiller alt alt for højt musik, fra midnat til kl 03. vi kunne dårligt føre en samtale i teltet på det tidspunkt og med henblik på at det skulle være en børnevenlig festival, så er musikken på det tidspunkt alt alt for voldsom :( det skræmte altså en sel af os mødre ret meget.. ved godt at det er en festival og selvfølgelig skal der være musik! Men skal det være SÅ højt og helt til kl 03? Børneland var i top, de fleste.. men der var ret mange sure miner og ikke mange smil :/ og det virkede som om at, de forældre der stod derinde gik mere op i at få deres egne børn forrest i køen til alt... vi fik en fest ud af det og hyggede os, men ved ikke om vi kommer igen... See More
Kathrine Bank Pallesen
· July 25, 2017
Super hyggelig og skøn festival, og virkelig kanon at have børn med, hvor man trygt kan slappe af, mens børnene render rundt :-)
Det er 3. år vi er afsted, og u...ngerne er helt vilde med det :-)

Dog må jeg sige, at det kun bliver til et 4-tal, da Personalebaren (medhjælperteltet) hver aften/nat spiller så høj musis, at de "forstyrrer" musikken i Møllers, bla. lige nu, hvor LIGA spiller og i går hvor Citybois spillede :-)
Det er jo trods alt musikken på scenerne vi er kommet for at høre og ikke Laban og andre 80'er numre....
Jeg er selv medhjælper, og har intet imod medhjælperteltet, dog synes jeg ikke at den skal "fylde" mere end det ordinære musikprogram :-)
See More
Carl Vidstrup
· July 29, 2017
Super god og børnevenlig festival med gode muligheder for både gamle, unge og børn. Men..
De sidste 2 stjerner ville have været på sin plads hvis man kunne møde... et personale i børneland, som smilede, var åbne og imødekommende, så er jeg sådan set ligeglad om de lukker 20 min efter. Servicen mangler, og det er da ellers heller ikke det eneste sted. I indgangen ved tjek af armbånd har vi en drink med, som lige er købt og som vi får af vide af baren vi kan tage både med ud og ind efter nye regler. Vi bliver mødt af det mest uprofessionelle, ubehøvelde, flabede og sure crew, som fortæller os, at vi ikke kan få den med ind. Det var selvfølgelig princippet i at den ikke kunne medbringes men også måden som tingene bliver formuleret på. Hvis ikke dagen havde været dårlig i forvejen, skal jeg edderfløjtme love for at de sørgede for det!

Jeg er inderligt ked af det her sure opstød til en ellers dejlig festival, men synes det er en urimelig behandling.
See More
Anja Larsen
· July 29, 2017
Super fed uge på trods af regn og mudder. Kommer gerne igen og Club Matas Camp staff skal have en stor applaus for det kæmpe arbejde de har gjort både med rengøring af toilet vogne og alt andet de har hjulpet med �
Claus Lundgren Rasmussen
· July 27, 2017
Hør her. Det her er sku en god festival. Og jeg syntes faktisk, det er lidt trist at det typisk er alle tosserne der skriver her.

Buhu.... Mit telt holder ikk...e vand ude. Nej men det, er da klart med alt det vand der er kommet.... Med mindre du køber et telt til 6000 + og så dyre er de giraftelte ikke.

Folkens... DET ER EN FESTIVAL... Og ikke en 5 stjernet charter du har købt.

Ellers god kamp til alle de frivillige, i gør det godt. 🖒 må jeg på jeres vegne håbe at tosserne hopper i et mudderhul.
See More
Birgit Wind Darling
· July 28, 2017
Musikudvalget er tyndt i år på de store scener .. de udenlandske kunstnere i går var ret "kiksede" enten for stille (Lisa Ekdahl) eller for koncertagtig (Michae...l Bolton ) begge gjorde hvad de kunne, men det fangede ikke et festivalpublikum, og der sker ikke meget i Møllers før kl 21 specielt i forfestivalen ..... underlig slapt.....
Jeg arbejder som foreningsfrivillig og har haft en del besvær med at komme ind til åbnevagt kl 16 og ud efter lukkevagt kl 03.40 til "min" ølvogn ved Møllers - enten ingen Crew ved ind/udgang eller ret sure/vrangvillige vagter....... hva sker der - plejer det ikke at være en "alle er glade" festival ?????? Jeg har været med i 15 år og aldrig oplevet SÅ meget bøvl før!!!!! Øv - håber I får bedre fat i alt næste år!!!!!
See More
Inge Jul
· July 25, 2017
Bondefangeri på højt plan , det fandme muligt børn hygger sig men altså man betaler for et telt som ik er vandtæt , man skal betale for parkering men kan ik få ...sin bil udleveret når vejret bliver dårlig , den fint omtalte lidl har tit ingen basale varer som smør , mælk , og må jo da sige at det er 27 år de holder dette og det ka fandme da ikke være første gang her regner , er rystet over at de ikke har oplyst at hvis man betalte for parkering og vejret blev dårlig så kunne man ikke få udleveret sin bil , for mit eget vedkommende gik min bil i stykker i køen på vej ind men kan så ikke få den udleveret til mekaniker pga regnen , i min verden er det TYVERI af folks køretøj �� See More
Tage Sørensen
· July 26, 2017
Det der optager mig meget her på Langelandsfestivalen
Er den manglende omsorg for de mange tusind gæster som kæmper sig frem på de helt uacceptabelt smattede ve...je

Til ledelsen.
I kunne lærer meget af Roskilde Festival med hensyn til pålægning af flis mm, men det er jo ikke den samme økonomiske struktur - her på Langeland er pengestrømmen kun den ene vej uden hensyntagen til gæsterne, og det er vi ikke helt tilfreds med.
Det kan nås endnu at rette op på det!!!!!!!

Det eneste flis jeg har set er nede ved Lidl og de har sikkert selv betalt for det.

Så fik jeg luft
See More
Charlotte Pedersen
· July 29, 2017
En uge med super glade mennesker overalt vi kom, fed forkælelse på Matas Campen, dejlig musik, kvalitetstid med familien og legekammerater lige uden for teltdugen�
Carsten Rasmussen Kragh
· August 2, 2017
Fint arrangement og musik generelt...men stor kritik af at man ikke kan håndtere regn og mudder på en mere professionel måde. Jeg betalte for parkering i en uge... til 250,- og fik nytte af dette fra lørdag til søndag...så var marken stort set ubrugelig. Jeg måtte så finde et alternativ i form af parkering hos en nabo til festivalen for 300,-. i en uge....men...jeg har betalt 250,- for en ydelse jeg ikke har fået. Hvor kan man klage og få sine penge retur...? Men ros for selve arrangementet og de frivillige. See More
Betina Schäffer Hansen
· August 6, 2017
skøn festival men syntes det er rigtig irriterende at der skulle være strøm lørdag kl 12 men der går så 4 timer inden den kommer og når vi snakker med andre så ...siger de at der altid er problemer med strømmen og at den er 3-4 timer forsinket så måske man skulle overveje og få styr på det til næste år. See More
Belene Nielsen
· November 2, 2017
Alletiders sted at holde sin ferie og få hygge og godt fællesskab og go musik med i hatten �
Emily Dania Folkmann
· July 23, 2017
Jeg har været på Langelands Festival mange gange som barn. Jeg kan ikke andet end at smide 5 store stjerner efter jer. Det oser af ren familiehygge og er en kæmpe glæde for børn. Good times.
Lonnie Egholm Blomgaard Madsen
· July 22, 2017
Det er vores første år.
Jeg personligt synes der er for meget larm fra folk der går tilbage når det hele er slut.
Og da man jo har sagt at drn er børnevenlig ...og lagt op til familien og hyggen, synes jeg personligt at der er for meget disco om natten, max til kl 01.00, da er mange der har snakket om larmen i forhold til deres børn.
Nu er der mange dage endnu, måske jeg ændre mening, men efter de 2 første nætter her fredag til søndag er det ikke hekt som forventet.
See More
Tenna Meggele Stein
· August 9, 2017
Hyggelig fest med mega gode kunstnere, men der var AlT ALT for meget trafik. Der kørte biler rundt døgnets 24 timer. Nogen kørte mega stærkt og smed om sig med mudder. Der var ikke rigtigt styr på alt det praktiske.
Heidi Heimsohn
· July 29, 2017
Har ikke selv været til festivalen og kommer det godt nok heller aldrig med de problemer der er hvis man er i bil.
Afleverede en søn lørdag uden problemer, så i... dag ved afhentning kan man ikke få lov til at køre op nær pladsen, så må sikkert gå en del gange frem og tilbage.
Det må da kunne gøres bedre, så man har mulighed for at komme tættere på.
See More
Helle Rasmussen
· July 29, 2017
Super festival�. Glade, smilende hjælpere alle steder. Ved alle indgange, toiletter, på campingpladserne, vagttårnene, p-pladserne og ikke mindst i børneland. Vi var meget overrasket over, at der var/er så meget opsyn. Festivalen får � herfra.
Videos
Bliv klar til fest!
231
186
Nyt navn på plakaten!
301
128
En hemmelighed...
389
342
Posts

Okay, nu kan vi ikke klare det mere! Vi ville egentlig have ventet til på søndag med at fortælle jer det her, men… vi kan bare ikke holde det inde længere!

P.S. - Vi tænder alligevel andet adventslys på søndag, hvor vi offentliggør en kunstner, der tilfredsstiller den nostalgiske sans og også er ude med nyt!

— Products shown: 8 DAY FESTIVAL PASS.

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
15,408 Views
15K Views

På denne 2. søndag i advent tænder vi endnu et lys og tager på et nostalgitrip! I dag præsenterer vi nogle legender inden for tidlig dansk rap. I 90’erne var der ingen, der kunne overse hustlerstilen, og i dag husker vi stadig numre som ”Han får for lidt”, ”Hustlerstil” og ”Står her endnu”. I foråret rammer deres nye plade gaden, og vi siger velkommen til Østkyst Hustlers på plakaten for #LLF18!

Følg med næste søndag hvor vi tænder tredje lys med endnu en offentliggørelse af ...en kunstner!
Husk, at vi sælger vores billetter til Early Bird pris, så skynd dig ind og køb på: https://goo.gl/w7Gvb8

— Products shown: 8 DAY FESTIVAL PASS.

See More
It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
3K Views
Shop
kr.1,500.00 was kr.1,850.00
kr.1,200.00 was kr.1,450.00
Posts