Photos
Videos
Skriv på du också
3
2
LO intro
2
Posts

DET KLAGAS OCH GAPAS
Om sossar å vänstervridna idioter mm.

Tack vare dessa och tidigare "vänsteridioter", har du gått gratis i skolan och fått lunch där också.

...

Dom har även sett till att du fått gratis läkarvård fram till 19 års ålder. Samma med tandläkare då. Och om du haft krångel med hur tänderna varit placerade i käften, har du fått en gratis "riktning av garnityret.

När du sen förhoppningsvis fått ett jobb och råkar bli sjuk, har åter dessa "vänstervridna idioterna" varit framme och ställt till så att du får sjukpenning.

Blir du förälder sen nån gång i livet, så är det samma sorts vänstervridna idioter som tyckt att du ska kunna vara hemma ett tag med din son/dotter medans dom är liten.

Nu finns det ju barn som blir sjuka! Och då har dom där jävla (se tidigare negativa upprepning) varit så fräck och ställt till det så att alla ska kunna ta hand om sitt sjuka barn. 5 veckor är på tok förlite tycker jag, men om domdära bra högerpartierna fått bestämma hade du inte haft semester!!

Pension! Haft nån fundering på hur den kom till?? Samma där igen! Vänstervridet som faan! Och om du blir långtidssjukskriven! Då fick du vara det tills du blev frisk eller dog. Allt enligt samma klientel.

Nu har ju dom braa högerpartierna sett till att cancersjuka ska arbeta, och är du inte frisk när försäkringskassans läkare i Lund, tycker att du är frisk, så tough shit! Du ska jobba oavsett.

Äldrevård! Oavsett vad dom bra blå till höger säger, så var det dom där jävla vänstervridna, som införde det också!

Så du slipper ha mormor, farmor, farfar och morfar boendes hemma hos dej på ålderns höst! Oavsett hur bra dom är. 24/7 är det som gällt! Vilket djävla pack va!?

Skribent Pia Stein
#val #val18 #ideologi #DuBestämmer

See More
Image may contain: 7 people, people smiling, text

Har du någonsin funderat över hur du skulle agera i 30talets Tyskland....

Image may contain: one or more people and people standing
Ann-Charlotte Jansson

Har du någonsin funderat...
Dela gärna! Det är absolut det MINSTA du kan göra!