Videos
ourPAFOS-Βελτιώνω την πόλη μου
676
48
Την Κυριακή γίνε η αλλαγή!
101
2
Posts

Είναι με ιδιαίτερη ικανοποίηση που χαιρετίζω την πρόσφατη απόφαση του ΣΑΠΑ για τα τέλη που θα επιβληθούν το έτος 2018. Είναι γνωστό ότι υποστήριξα σθεναρά – από την πρώτη στιγμή – την άμεση μείωση των τελών και παραμένει φρόνησή μου ότι τα Συμβούλια Αποχετεύσεων δεν είναι Κερδοσκοπικοί Οργανισμοί. Χαίρομαι ιδιαίτερα που ως ΔΣ θέτουμε πλέον τις ορθές προτεραιότητες αφού υπερψηφίστηκε τελικά πανομοιότυπη πολιτική για το 2018.

Η απόφαση έρχεται σε πλήρη εναρμόνιση με τις υποδ...είξεις της Επιτροπής Εσωτερικών της Βουλής για παραμονή του συνολικού ύψους των τελών στα ίδια ύψη με αυτά του 2016 και αποδεικνύει περίτρανα ότι, όχι μόνο ήταν εφικτό να παραμείνουν τα τέλη στο ίδιο επίπεδο για το 2017, αλλά το ίδιο μπορούσε να εφαρμοστεί ΚΑΙ για το 2018.

Αποδεικνύεται ότι όταν υπάρχει η βούληση μπορούν να βρεθούν και οι τρόποι. Οφείλουμε άλλωστε εκεί και όπου μπορούμε να εξυπηρετούμε τους πολίτες μας επιβάλλοντάς τους το χαμηλότερο δυνατό τέλος, διασφαλίζοντας πάντοτε τη βιωσιμότητα των Οργανισμών.

Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης,
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Πάφου,
Μέλος ΔΣ ΣΑΠΑ

#sapa #MeiwsiTelwn

See More
Image may contain: 1 person, smiling

Φίλε Αντώνη, αποδεικνύεις ότι οι νέοι αυτοί της πόλης έχουν τη διάθεση, τις ιδέες αλλά και τη τεχνογνωσία να συμμετέχουν ενεργά στα δρώμενα του Δήμου μας. Με χαροποιεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι μέσα από την πρόταση που κατέθεσα βλέπω ότι ενεργοί δημότες "δράττονται" της ευκαιρίας να παρέμβουν.
#SymmetoxikosProypologismos
http://letymbiotis.com/portfol…/symmetoxikos-proypologismos/

Image may contain: 1 person, smiling
Photos
Posts

Τα γεγονότα των τελευταίων ημερών αποδεικνύουν περίτρανα το πόσο επιτακτική ανάγκη είναι η χάραξη ενός συγκροτημένου και ολοκληρωμένου πλαισίου. Ιδιαίτερα δε όταν πρόκειται για "ευαίσθητες" περιοχές, όπως αυτή του Ιστορικού Κέντρου, αλλά και της Τουριστικής μας περιοχής. Το έχω άλλωστε δηλώσει επανειλημμένα, πρώτα χρειάζεται ορθή και επιστημονική μελέτη και όχι εφήμερες προσεγγίσεις και τακτικές του "ράβε-ξήλωνε" για να είναι παραγωγικές οι όποιες επεμβάσεις μας.

Είναι γι'α...υτό το λόγο που πρότεινα να συμπεριληφθεί στον ετήσιο προϋπολογισμό πρόνοια για την έναρξη της διαδικασίας για την Εκπόνηση Σχεδίων Περιοχής. Είναι με ιδιαίτερο ενθουσιασμό που χαιρετίζω την ομόφωνη έγκριση της πρότασής μου, αφού από τη δεκαετία του '80 (!!!!) συζητείται στο Δήμο μας η εκπόνηση Σχεδίου Περιοχής, χωρίς -δυστυχώς- μέχρι σήμερα να τροχιοδρομηθεί.

Ένα Σχέδιο Περιοχής στοχεύει στην «απόκτηση ταυτότητας», στην αναβίωση και ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς αλλά και στην ενθάρρυνση της επιχειρηματικότητας. Έχουμε ήδη δει τα θετικά αντίκτυπα της εκπόνησης και εφαρμογής Σχεδίων Περιοχής τόσο στη Λεμεσό όσο και στη Λευκωσία.

Για περισσότερες πληροφορίες:
http://letymbiotis.com/portfolio/sxedia_perioxis/

#SxediaPerioxis

See More
No automatic alt text available.

Έχω μάθει να σέβομαι την αντίθετη άποψη αλλά και τις αποφάσεις της πλειοψηφίας. Θέτω υψηλά στις αρχές μου τη διάθεση διαλόγου για όλα τα ζητήματα που άπτονται της Δημόσιας Διοίκησης αλλά και το σεβασμό προς τους θεσμούς και τις αποφάσεις τους.

Έχω μάθει ότι οι φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης έχουν μια βασική αρχή, το διάλογο, και ομολογώ ότι μου έκανε αλγεινή εντύπωση η διάλυση της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου χθες βράδυ ετσιθελικά και άνευ ουσιαστικού λόγου και αιτ...ίας χωρίς να συζητηθεί ένα θέμα – το οποίο δηλώσαμε από την αρχή ότι οφείλουμε να το εξετάσουμε.

Κατά την Ολομέλεια του ΔΣ στις 18/10/2017 παρουσιάστηκε η εισήγηση της Επιτροπής Πολεοδομίας, Τεχνικών Θεμάτων και Υδροδότησης περί πλαισίου αδειοδότησης Σκίασης των καταστημάτων στο Εμπορικό Κέντρο. Το Σώμα ΟΜΟΦΩΝΑ αποφάσισε όπως συσταθεί επιτροπή, η οποία θα παρουσιάσει με λεπτομέρεια σε ποιες οδούς θα εφαρμόζεται το συγκεκριμένο πλαίσιο στο Δημοτικό Συμβούλιο. Μέλος της Επιτροπής ήμουν κι εγώ και δηλώνω ότι μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει ούτε μια συνάντηση για το εν λόγω θέμα.

Ενώ λοιπόν εκκρεμεί το πλαίσιο, και με την καταρχήν αποδοχή του – αφού η συντριπτική πλειοψηφία του Σώματος δεν έφερε καμία αντίρρηση για το αν θα επιτρέπονται ή όχι οι τέντες – με έκπληξή μου τόσο εγώ όσο και αρκετοί συνάδελφοι Δημοτικοί Σύμβουλοι ενημερωθήκαμε χθες από Δημότες ότι έγινε «εκστρατεία» στο Εμπορικό Κέντρο όπου τους ανακοινώθηκε ότι σήμερα θα απομακρυνθούν ΟΛΕΣ οι τέντες από την περιοχή.

Κατά την έναρξη της χθεσινής Ολομέλειας ζήτησα όπως συζητηθεί το θέμα αφού εκκρεμούσε σήμερα η λήψη δυναμικών μέτρων, ΕΝ ΤΗ ΑΠΟΥΣΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗΣ του Δημοτικού Συμβουλίου. Λίγο πριν συζητηθεί το θέμα και αφού προηγήθηκε έντονη συζήτηση για άλλο ζήτημα, ο Δήμαρχος Πάφου μαινόμενος αποχώρησε από την αίθουσα αγνοώντας τις εκκλήσεις ΟΛΩΝ των παρευρισκόμενων να συζητηθεί το θέμα στερώντας μας ουσιαστικά το δικαίωμα να τοποθετηθούμε, να εκφράσουμε τις απόψεις μας αλλά και να προλάβουμε να αντικρούσουμε βεβιασμένες και ενάντια στις αποφάσεις μας ενέργειες.

Δηλώνω λοιπόν ξεκάθαρα και κατηγορηματικά, η ενδεχόμενη όποια λήψη δυναμικών μέτρων σήμερα στο Εμπορικό Κέντρο αντικρούεται στις αποφάσεις και στη βούληση του Δημοτικού Συμβουλίου, αλλά και αποδεικνύει ασέβεια προς το ίδιο το σώμα.

Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης,
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Πάφου,
Πρόεδρος Επιτροπής Πολεοδομίας, Τεχνικών Θεμάτων και Υδροδότησης

See More
Image may contain: text

Η σημερινή ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση της Βουλής για τα Αποχετευτικά Τέλη ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ τη θέση που διατυπώσαμε -ορισμένοι- στη ψεσινή συνεδρίαση του Σ.Α.Π.Α.

Η πρόταση νόμου από τη Νομοθετική Εξουσία αποδεικνύει περίτρανα ότι κάθε άλλο παρά παράνομη ΔΕΝ είναι η μείωση τελών. Ελπίζω τώρα να αντιληφθούν όλοι οι συνάδελφοι τις προτεραιότητες που οφείλουμε ως ΔΣ του ΣΑΠΑ να θέτουμε -
μακριά από αυθαίρετες και απόλυτες απόψεις.

...

Επιμένω και επαναλαμβάνω, αντί να ψάχνουμε κάθε τρόπο για να ΜΗΝ εφαρμοστεί η μείωση, θα ήταν πολύ καλύτερα να αποδεχόμασταν -ομόφωνα- τη σύσταση της Βουλής και να ανακοινώναμε τη μείωση άμεσα προς τους συμπολίτες μας.

#sapa

See More

Η σημερινή ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση της Βουλής για τα Αποχετευτικά Τέλη ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ τη θέση που διατυπώσαμε -ορισμένοι- στη ψεσινή συνεδρίαση του Σ.Α.Π.Α.

Η π...ρόταση νόμου από τη Νομοθετική Εξουσία αποδεικνύει περίτρανα ότι κάθε άλλο παρά παράνομη ΔΕΝ είναι η μείωση τελών. Ελπίζω τώρα να αντιληφθούν όλοι οι συνάδελφοι τις προτεραιότητες που οφείλουμε ως ΔΣ του ΣΑΠΑ να θέτουμε -
μακριά από αυθαίρετες και απόλυτες απόψεις.

Επιμένω και επαναλαμβάνω, αντί να ψάχνουμε κάθε τρόπο για να ΜΗΝ εφαρμοστεί η μείωση, θα ήταν πολύ καλύτερα να αποδεχόμασταν -ομόφωνα- τη σύσταση της Βουλής και να ανακοινώναμε τη μείωση άμεσα προς τους συμπολίτες μας.

#sapa

See More
Η Ολομέλεια της Βουλής των Αντιπροσώπων υπερψήφισε πρόταση νόμου σύμφωνα με την οποία το ύψος των τελών που επιβάλλονται για αποχετευτικά τέλη για το 2017...
sigmalive.com

Το έχω δηλώσει επανειλημμένα σε πολλές δημόσιες μου παρεμβάσεις, τα Συμβούλια Αποχετεύσεων και οι Δήμοι μας δεν είναι κερδοσκοπικοί Οργανισμοί.

Οφείλουμε εκεί και όπου μπορούμε να εξυπηρετούμε τους πολίτες μας με το χαμηλότερο δυνατό κόστος, διασφαλίζοντας -βέβαια- πάντοτε τη βιωσιμότητα των Οργανισμών μας.

Τοποθετήθηκα ξεκάθαρα υπέρ της παραίνεσης της Επιτροπής Εσωτερικών της Βουλής για άμεση μείωση των Τελών στη συνεδρία του ΣΑΠΑ.

...

Αντί να ψάχνουμε κάθε τρόπο για να ΜΗΝ εφαρμοστεί η μείωση, θα ήταν πολύ καλύτερα να αποδεχόμασταν -ομόφωνα- τη σύσταση της Βουλής και να ανακοινώναμε τη μείωση άμεσα προς τους πολίτες μας.

See More
Το έχω δηλώσει επανειλημμένα σε πολλές δημόσιες μου παρεμβάσεις, τα Συμβούλια Αποχετεύσεων και οι Δήμοι μας δεν είναι κερδοσκοπικοί Οργανισμοί. Οφείλουμε εκεί και όπου μπορούμε να εξυπηρετούμε τους πολίτες μας με το χαμηλότερο δυνατό κόστος, διασφαλίζοντας -βέβαια- πάντοτε τη βιωσιμότητα των Οργανισ...
letymbiotis.com

✓ Εσύ Αποφασίζεις!

✓ €30.000 για τη δική σου πρόταση, τη δική σου ιδέα για το Δήμο μας. Συμμετέχεις στον Προϋπολογισμό!

✓ Εγκεκριμένη πρότασή μου στη Συνεδρία του Δημοτικού Συμβουλίου Πάφου στις 30.10.2017

...

Μέσα από την επαφή μου με όσους Δημότες έχω την τιμή και ευκαιρία να συζητώ προκύπτουν εξαιρετικές ιδέες για περιοχές παραμελημένες και ξεχασμένες. Δεν γνωρίζει κανείς καλύτερα άλλωστε το Δήμο μας και τις ανάγκες του από τους ίδιους τους Δημότες.

Αν επιθυμούμε μια πραγματική Κοινωνία των Πολιτών, με ενεργούς Δημότες, ένα Δήμο των πολλών είναι η ώρα να προτείνουμε και να εφαρμόσουμε λύσεις καινοτόμες, που να εμπλέκουν τους Δημότες μας.

Για να δείτε τι περιλαμβάνει η πρότασή μου:

http://letymbiotis.com/portfol…/symmetoxikos-proypologismos/

#DimiourgoumeToAurio

See More
Image may contain: 1 person, smiling, text

Εγκρίθηκαν σήμερα οι προτάσεις που κατέθεσα στη συζήτηση του ετήσιου Προϋπολογισμού του Δήμου Πάφου για το έτος 2018. Ουσιαστικά πρόκειται για τον πρώτο (ολοκληρωμένο) προϋπολογισμό που ως Δημοτικοί Σύμβουλοι κληθήκαμε να καταρτίσουμε.
Κατέθεσα λοιπόν στην Ολομέλεια του Δημοτικού Συμβουλίου 2 προτάσεις οι οποίες και εγκρίθηκαν ομόφωνα:

• Συμμετοχικός Προϋπολογισμός
€30.000 τα οποία θα διατεθούν σε προτάσεις που θα καταθέσουν οι Δημότες μέσα από μια ανοικτή διαδικασία στην ο...ποία θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής πολίτες ή/και οργανωμένα σύνολα. Στόχος ουσιαστικά είναι να κινητοποιήσουμε τους Δημότες και να τους κάνουμε όχι μόνο αποδέκτες των πολιτικών αποφάσεων αλλά «κοινωνούς» και «συνδιαμορφωτές» αυτών. Οι πολίτες μέσω του Συμμετοχικού Προϋπολογισμού θα έχουν τον λόγο, μέσω της υποβολής προτάσεων, να αποφασίσουν και να επικοινωνήσουν τι θέλουν για την πόλη μας.

• Προετοιμασία Σχεδίων Περιοχής
€20.000 για να εκκινήσει επιτέλους η διαδικασία εκπόνησης Σχεδίων Περιοχής στο Ιστορικό Κέντρο αλλά και στην Τουριστική Περιοχή της Πάφου. Έχουμε ήδη δει τα θετικά αντίκτυπα της εκπόνησης και εφαρμογής Σχεδίων Περιοχής τόσο στη Λεμεσό όσο και στη Λευκωσία. Είναι τώρα η ώρα της ουσιαστικής αναμόρφωσης και αναβάθμισης της Πάφου μας. Το Σχέδιο Περιοχής μπορεί να αποτελέσει ένα πρώτο -και πολύ σημαντικό- βήμα στην προσέλκυση επενδύσεων και στην αισθητή αναβάθμιση της πόλης μας!

Δείτε αναλυτικά τις προτάσεις και όπως έχουν κατατεθεί πατώντας στο άρθρο πιο κάτω!

#DimiourgoumeToAurio
www.letymbiotis.com

See More
€50.000 για να Δημιουργήσουμε το Αύριο! €30.000 Συμμετοχικός Προϋπολογισμός €20.000 Προετοιμασία Σχεδίων Περιοχής
letymbiotis.com

Το καθήκον υπογράφει τις προσκλήσεις. Η φωνή του είναι η πιο επιβλητική απ'όλες τις φωνές! Τη δέχεσθε χωρίς υπολογισμούς. Η περηφάνια άλλωστε αγνοεί την αρίθμηση! 28 Οκτωβρίου, το έπος του 40! Εθνική υπερηφάνεια!

Image may contain: 7 people, sky, tree and outdoor
Konstantinos Letymbiotis is with Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης-Β in Páfos.

Το καθήκον υπογράφει τις προσκλήσεις. Η φωνή του είναι η πιο επιβλητική απ'όλες τις φωνές! Τη δέχεσθε χωρίς υπολογισμούς. Η περηφάνια άλλωστε αγνοεί την αρίθμηση! 28 Οκτωβρίου, το έπος του 40! Εθνική υπερηφάνεια!

Την άθλια κατάσταση που βρισκόταν η χώρα μας πριν από 5 χρόνια δεν μπορεί κανείς να την αμφισβητήσει! Σήμερα, μπορούμε και πάλι να μιλάμε για ελπίδα, γιατί αυτή η κυβέρνηση υπεύθυνα και νηφάλια έθεσε στέρεα και γερά θεμέλια για το μέλλον. Σίγουρα έχουμε ακόμα δρόμο μπροστά μας, είναι γι'αυτό άλλωστε που είναι επιτακτική η ανάγκη αυτή η κυβέρνηση, αυτός ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας,Νίκος Αναστασιάδης (Nicos Anastasiades) να συνεχίσει το έργο του, να ολοκληρώσει το όραμά του!
#ΝΑ2018 🇨🇾

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
54,226 Views

Θα το κοινοποιώ ξανά και ξανά και ΞΑΝΑ, μέχρι που να πάψει να υπάρχει λόγος, μέχρι που να γίνει πραγματικότητα το όραμα. Άρθρο μου του 2015, λίγα έχουν αλλάξει από τότε:

"Είναι ξεκάθαρο ότι στην Πάφο θα έπρεπε, εδώ και καιρό, να υπάρχει Δημόσια Πανεπιστημιακή Σχολή.

Σε μια πόλη που έχει κυριολεκτικά κατακρεουργηθεί οικονομικά, η ίδρυση Δημόσιας Πανεπιστημιακής Σχολής είναι ίσως η μόνη και πιο μεγάλη κίνηση που θα τη βοηθήσει να ανακάμψει. Η προσέλευση φοιτητών θα ανοίξει τ...ο δρόμο, θα δώσει ώθηση για άλλα έργα.

Αυτός πρέπει να είναι ο στόχος όλων μας, η πόλη μας χρειάζεται και δικαιούται μια Δημόσια Πανεπιστημιακή Σχολή. Μόνο τότε θα αποκτήσουν πραγματικό νόημα όλα τα έργα που διεξάγονται. Μόνο τότε θα αναβιώσει για τα καλά το Παραδοσιακό κέντρο της πόλης, θα πάρει σάρκα και οστά η Πάφος που οραματιζόμαστε. Ο στόχος δεν μπορεί να είναι άλλος, δεν θα μας το παραχωρήσουν, μας το οφείλουν.

Είναι απλά και ξεκάθαρα ζήτημα προόδου και οράματος. Ας σταματήσουμε επιτέλους να επενδύουμε τις ελπίδες και τις προσπάθειές μας σε εφήμερες επιδιώξεις."

See More
Κάθε χρόνο, τέτοια περίπου περίοδο αισθάνομαι μια έντονη νοσταλγία και αγανάκτηση. Είναι που έχω τον Οκτώβριο άρρηκτα συνδεδεμένο με την επιστροφή στο Πανεπιστήμιο. Έχω βαθιά τυπώμενο στη μνήμη μου το...
letymbiotis.com
album

Χθες το βράδυ έκλεισε - και επίσημα- ένας μεγάλος κύκλος της ζωής μου, της Νεολαίας του Δημοκρατικού Συναγερμού. Είχα την τιμή να υπηρετήσω τη μεγάλη οικογένεια της ΝΕΔΗΣΥ "κλείνοντας" ως Επαρχιακός Γραμματέας της Πάφου.

Τα τελευταία 2 χρόνια επιχειρήσαμε να αφήσουμε το δικό μας στίγμα, να κάνουμε την εθελοντική προσφορά καθημερινότητα δίνοντας τη μάχη ενάντια στη μιζέρια. Όχι για να κερδίσει ο κομματικός μας φορέας αλλά γιατί πλέον για εμάς είναι ζήτημα υπευθυνότητας απέ...ναντι στο διπλανό μας.

Πιστεύω στη ΝΕΔΗΣΥ των πολλών. Πιστεύω πως όλοι πρέπει να έχουν ρόλο και λόγο. Μόνο ενωμένοι μπορούμε να συνθέσουμε το μωσαϊκό της πολιτικής αναγέννησης του τόπου μας. Να συνθέσουμε, να ασχοληθούμε με αυτά που απασχολούν πραγματικά την κοινωνία. Πόσοι νέοι ενδιαφέρονται σήμερα να ασχοληθούν με τα κοινά την ώρα που ζουν στην αβεβαιότητα για το αν θα πληρωθούν τον επόμενο μήνα;

Η κοινωνία μας, περιμένει να διατυπώσουμε εμείς οι νέοι ένα πειστικό και αισιόδοξο όραμα για το αύριο, και αυτό ακριβώς είναι το χρέος μας.

Περήφανος κρατώ για πάντα τον τίτλο του "ΝΕΔΗΣΙΤΗ", συγκινημένος από τον απολογισμό, μέσα από τη ΝΕΔΗΣΥ απέκτησα φιλίες ζωής, κουμπαριές, εμπειρίες γλυκές και πικρές! "Μια “παρέα” νέων είμαστε που πιστέψαμε στα όνειρά μας και αυτό κανείς δεν μπορεί να μας το αφαιρέσει. Φέραμε, έστω και για λίγο, την πολιτική στα μέτρα μας.

Άλλωστε, "Αν μπορούμε να βλέπουμε τόσο μακριά στο μέλλον, είναι επειδή καθόμαστε στους ώμους του!"

See More

Επαρχιακό Συνέδριο Νεολαία Δημοκρατικού Συναγερμού Πάφου την Τετάρτη, 04 Οκτωβρίου 2017 στην Αίθουσα Διαλέξεων της ΣΕΚ.

Κύπρος που αλλάζει, Νεολαία που κερδίζει!

#nedisy

#beActive, μια εξαιρετική πρωτοβουλία με μεγάλη επιτυχία! Το Εμπορικό Κέντρο εστία αθλητισμού και κοινωνικής συνεύρεσης!

Image may contain: 3 people, people walking, shoes, basketball court, crowd and outdoor
Konstantinos Letymbiotis is with Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης-Β.
September 29

Η σημερινή φωτιά στο υπόγειο αρχείο των Τεχνικών Υπηρεσιών επαναβεβαίωνει ένα καίριο ζήτημα για τη λειτουργία των Τεχνικών Υπηρεσίων του Δήμου μας, πρέπει να πρ...οχωρήσουμε άμεσα στην Ηλεκτρονική Μηχανογράφηση του αρχείου, εκσυγχρονισμός τώρα! Ως Δημοτικό Συμβούλιο να τροχιοδρομήσουμε το συντομότερο δύνατον την έναρξη της διαδικασίας.

Ευτυχώς η άμεση ανταπόκριση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας αλλά και των Τεχνικών και υπαλλήλων του Δήμου Πάφου απέτρεψαν μεγαλύτερη ζημιά. Η φωτιά προκλήθηκε από ζημιά καλωδίου κλιματιστικού στο χώρο του αρχείου και εκ πρώτης όψεως φαίνεται ότι -ευτυχώς- δεν έχει καταστραφεί σημαντικό υλικό του αρχείου παρά κάποιοι φάκελοι από παλαιές υποθέσεις.

See More

Γνωρίζω βέβαια ότι το άρθρο μου αυτό ενδεχομένως να κατακριθεί από κάποιους. Υπάρχουν αυτοί που δεν θα κατανοήσουν ή που δεν θα θέλουν να κατανοήσουν ότι αυτό το άρθρο είναι η δική μου κραυγή απόγνωσης.
Θα με κρίνουν ότι δήθεν δεν επιθυμώ αποκάλυψη σκανδάλων ενώ ακριβώς το αντίθετο προκρίνω! Θα με συμπεριλάβουν στην πρόταση “όλοι ίδιοι είναι”. Θα αγνοούν βέβαια ότι ανήκω σε μια γενιά που έχει κάθε δικαίωμα να είναι εξαγριωμένη, που αν κάποιοι δικαιούνται να “διψούν για α...ίμα” είμαστε εμείς.

Λαϊκά δικαστήρια δεν συμβάλουν στην αλλαγή, επί της ουσίας μάλλον εναλλάσσουν το παλιό με το παλιότερο, το σάπιο με το χιλιοφθαρμένο.

#Δικαιοσύνη

See More
Μοιάζει η εύκολη λύση να βρίζουμε καθημερινά τους πάντες και τα πάντα, ως εν δυνάμει οχήματα διαφθοράς. Βρίζουμε χωρίς ενδοιασμό κάθε δημόσιο λειτουργό, κάθε πολιτικό, τα παιδιά και τις οικογένειές τους, τους ευχόμαστε να πάθουν κακό. Πυροτεχνήματα και λαϊκά δικαστήρια δεν συμβάλουν στην αλλαγή, επί...
letymbiotis.com