Posts

Sziasztok!

A Logó Kvíz ismét teljes mértékben elérhető, használjátok egészséggel!

Sziasztok!

A mai napon értesítést kaptunk a Facebook alkalmazásokkal foglalkozó részlegétől, amelyben kifejtették, hogy a Logó Kvíz azon funkciója, hogy automatikusan kiposztolja az eredményeteket az üzenőfalatokra, nem felel meg a szabályzatnak. (Habár az alkalmazás indításakor lehetőséget kaptok ezen szolgáltatás kikapcsolására.) Ennek megfelelően az alkalmazást át fogjuk dolgozni, amihez időre lesz szükségünk. Kérünk Titeket, hogy legyetek egy kis türelemmel, amíg a munkálatok folynak, mivel ezalatt az idő alatt a Logó Kvíz elérésében fennakadásokat tapasztalhattok majd.

A kellemetlenségekért elnézéseteket kérjük!

No automatic alt text available.
Posts

Sziasztok!

A Logó Kvíz hosszú idő után, megbízható háttérrel ismét elérhető, fejlesztése jelenleg is folyik, rengeteg új funkciót tervezünk belepakolni. (Pl.: játékosok által összeállított kvízek, toplista és még több!)
Nézzetek vissza rendszeresen, hogy kipróbálhassátok a fejlesztéseket!

Sziasztok!

Sajnos, ahogy páran észrevehettétek, problémák akadtak a háttérben futó szerverrel, amit csak most sikerült kiküszöbölnöm, remélhetőleg ezzel már nem lesznek bajok a közeljövőben. Ha még mindig érdekel titeket ez a kis kvíz, akkor bátran próbálgathatjátok, folyamatosan kerülnek majd bele újabbnál újabb funkciók.

Hölgyeim és Uraim!

Fordulópont érkezet első applikációm életében ugyanis mostantól elérhető a nagyközönség előtt is! Ugyan még az applikáció ikonja, és facebook-os elérése nincs kész, de igyekszem pótolni a hiányosságokat.