Posts
It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
162,312 Views
Renault Sport Formula One Team

Time to get your engineering hats on! Here's a weekend project to prepare ahead of our launch on 20th February. You'll need it to see it properly! Have fun, we can't wait to see how you get on 😊
#LaRS18IsComing #RenaultSport #RSspirit

Renault opent elektrische concept store

Renault opent in het Zweedse Stockholm zijn eerste concept store helemaal gewijd aan elektrische auto's.

Officieel heet het de Renault Electric Vehicle Experience Center. Daar worden vragen van klanten op het gebied van elektrische auto's beantwoord en kunnen ze direct met de voordelen van elektrisch rijden kennis maken. De eerste store is te vinden in een enorm winkelcentrum in Täby in de directe omgeving van de Zweedse hoofdstad Stock...holm.
In de winkel worden niet alleen de elektrische Renaults getoond, maar is er ook aandacht voor de beschikbare infrastructuur, de manieren van laden, plaatselijke regels en de specifieke services die zijn gekoppeld aan de elektrische auto's. Daarnaast staan buiten testauto's gereed voor proefritten. De store is 7 dagen per week geopend.

See More
Image may contain: one or more people
Videos
Renault Viva Grand Sport 1939
41
6
De onthulling van de Alpine A110 in Genève.
46
6
Renault persconferentie Genève.
7
Photos
Posts

Très original dans la série Autobus et Autocar du monde, le SAVIEM SC5.

Very original in the Autobus et Autocar du monde series, this SAVIEM SC5.

Heel origineel in de serie Autobus et Autocar du monde, deze SAVIEM SC5.

Image may contain: outdoor

Eindelijke definitieve informatie over Losange Passion International, een unieke evenement voor de ware Renault-liefhebber. Het is zeer de moeite waard om 20 mei in de agenda te reserveren.

Losange Passion International (LPI), c’est le rassemblement de plus de 800 passionnés Renault et Alpine pour un grand moment festif !

Renault Mégane R.S. gaat los

Liefhebbers werden de afgelopen maanden langzaam klaargestoomd voor de komst van de nieuwe Renault Mégane R.S.

De Renault Sport-versie van de vierde generatie Mégane debuteerde afgelopen september in Frankfurt op de IAA. De auto heeft alles in huis wat betreft expertise en passie. Uitstraling en techniek zijn gericht op prestaties....
Standaard beschikt het aangepaste chassis over 4Control vierwielbesturing. De motor is de nieuwe 1,8 liter turbo die al beschikbaar is in de Alpine A110 en de Espace. Het vermogen is opgewaardeerd tot 280 pk en een koppel van 390 Nm. De motor kan worden gekozen met een handbak of EDC-automaat.
Verder biedt Renault zoals gebruikelijk de keuze uit twee onderstelopties: Sport en Cup. En dat brengt het aantal varianten op vier. De prijzen beginnen bij 42.340 euro voor de handgeschakelde Mégane R.S. 280 en 44.540 euro voor de variant met EDC. De nieuwe sporter arriveert in mei bij de dealer, maar kan vanaf nu al worden besteld. De versies met cupchassis volgen later.

See More

Déja livrable avant la vraie voiture, la nouvelle Mégane R.S. de Norev en 1:43. (77 11 780 360 chez les agents et concessionaires)

Before 'the real thing' Norev already launched the 1:43 version of the new Mégane R.S. (article code 77 11 780 360 at alle Renault dealerships).

Vooruitlopend op de echte auto is de nieuwe Mégane R.S. al bij dealer te verkrijgen in 1:43 van Norev. Bestelnummer 77 11 780 360.

Image may contain: car
It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
497,099 Views
Top Gear

We take the #Alpine A110 to some of the tightest, most twisting roads to be found anywhere

Ultieme Renault Clio R.S. 18

Renault brengt de ultieme versie van de Clio R.S. die in beperkte oplage wordt geleverd in een specifieke uitrusting.

De auto heet officieel Clio R.S. 18 en is gebaseerd op de bestaande Clio R.S. 220 EDC Trophy. De zwart/gele kleurstelling is een verwijzing naar de Formule 1 Renaults. Daar komen ook de grijze bestickering en het nieuwste R.S.-logo op het dak vandaan....
De diepzwarte carrosserielak wordt opgevrolijkt door gele accenten op de F1-voorvleugel, de sierlijsten en naafdoppen. De specifieke elementen in het interieur betreffen de Renault Sport vloermatten, stuurwiel met Alcantara en leer en koolstofvezel ventilatieopeningen.
De bekende 1,6 liter turbomotor levert 220 pk en een koppel van 280 Nm. Natuurlijk is de motor verbonden met een zestraps EDC-automaat met dubbele koppeling. Andere kenmerken zijn de Akrapovic-uitlaat en een siernummer.

See More

Weinig Renaults op InterClassics maar wel deze zeer bijzondere racer uit 1901/1902.

Image may contain: outdoor
Image may contain: people sitting and car
Image may contain: one or more people, snow and outdoor
Renault Classic

🚨 Great Contest Monte-Carlo Historique!🚨

Dreaming of spending a day with a legendary pilot? Tag a friend in the comments and try to win a stay for two at Monte-Carlo Historique with an exceptional meeting with Jean-Ragnotti, in its Clio RS Trophy!

Prachtig miniatuur in 1:43 van het Franse merk Odeon, gezien de beperkte oplage moet je er snel bij zijn, want waar anders kom je vandaag nog een Renault 18 American tegen.

A beautiful Renault 18 American in 1:43 by Odeon in a limited edition, so be quick if you want one.

Une belle Renault 18 American en 1:43 par Odeon. Un édition limité!

Image may contain: car

Het jubileumjaar is begonnen, 120 jaar Renault zal de komende 12 maanden op tal van plekken worden gevierd.

12 mois pour fêter 120 ans de la marque Renault!

The next 12 months Renault will celebrate their 120 years!

Image may contain: text

Zo gaat volgens auto-moto.com het dashboard van de nieuwe Renault Clio (eind dit jaar) eruit zien. Laat maar komen, niets meer aan doen.

No automatic alt text available.

Leuke clip met een belangrijke bijrol voor de Renault 4.

https://www.youtube.com/watch?v=j0k6xpiqKn8&feature=share

Verweerd is de officiële videoclip bij het gelijknamige debuutalbum door Van Talud. Met Verweerd poogt Van Talud hun roots vast te leggen in muziek. Van Talu...
youtube.com

Afstand tussen Renault en Dacia Sandero

Een jaar geleden werd de Dacia Sandero aan een facelift onderworpen. Binnenkort is de Renault-versie aan de beurt die duidelijk afstand neemt van de Roemeen.

In landen waar Renault al heel lang een gevestigde naam is op de automarkt, worden de Roemeense modellen van Dacia verkocht. In landen waar Renault nog een naam aan het opbouwen is, rollen de bekende Dacia-modellen met een Renault typeplaatje van de band. Zo ook de Sandero die onde...r meer in Zuid-Amerika de positie van de Clio II inneemt.
Deze Renault Sandero ondergaat komend jaar een facelift. Hoe die eruit gaat zien, dat bewijzen deze patentfoto's die zijn uitgelekt. Vooral aan de achterkant wordt het verschil een stuk groter. De achterlichten die elkaar ter hoogte van het logo op de achterklep proberen te raken zijn een typisch kenmerk van moderne Renaults.
Het front van de Renault Sandero week al behoorlijk en dat onderscheidt wordt verder doorgetrokken, al krijgen juist de koplampen de uitstraling van onze Dacia Sandero. De Renault Sandero komt overigens niet naar Europa.

See More

Mijn nieuwste collumn voor Renault-dealer Arend Auto

https://www.arendauto.nl/…/column-tony-vos-pakjes-cadeautje…

Dé ideale bedrijfswagen? Renault bedrijfswagens gaan ver terug in de tijd. Huiscolumnist Tony Vos schrijft over de ontwikkelingen van de besteller.
arendauto.nl