Photos
Posts

Kedves Barátaim, Ismerőseim!
A Magyar Szocialista Párt és a Demokratikus Koalíció megállapodott az országgyűlési választásokon megvalósítandó koordinált indulás személyi feltételeiről.
Választókerületünkben - egyéni jelöltként - Lukoczki Károly indul az MSZP és a Párbeszéd színeiben, a DK-Szolidaritás támogatásával.
Mint köztudott az MSZP székháza felszámolásra került a XVII. kerületben. A partneri együttműködés keretében kérjük, hogy Lukoczki Károly egyéni jelöltségéhez szük...séges ajánlóíveket a helyi DK irodájában töltsék ki, amennyiben ez Önöknek megfelelő.
Ha nincs lehetősége személyesen elmenni az irodába, hívjon bennünket a +36207459076 telefonszámon és személyesen elmegyünk Önhöz.

Minden aláírás számít a remélt kormányváltás érdekében!
Az iroda február 19-én 12:00 - 20:00-ig, a hét többi napján 08:00 - 20:00-ig várja Önöket!
1173 Budapest, Pesti út 41/C alatt, az I. emeleten találnak meg bennünket.
Várunk minden jóakaratú, kormányváltást támogató szavazót!
Tisztelettel és üdvözlettel:
LUKOCZKI KÁROLY, AZ ÖN JELÖLTJE

See More

Tűzparancs? És a sajtótól fél.
Nógrádi: Nem vagyunk hajlandók ezt a tűzparancsot kiadni, és főleg nem elsőként Európában. Aki ezt elsőként kiadja, annak neki fog menni nagyon sok sajtó.

Az ország legtöbbet látott biztonságpolitikai szakértője már 2016 nyarán is erről beszélt. Most újra elmondta, majd mindenkit arra kért, szavazzon a Fideszre.
hvg.hu
Posts

A nap idézete.

Image may contain: 2 people, text
Kovács Péter Balázs

EZ MA MINDENT VISZ!

Az OLAF 40 ügyben állapította meg, hogy szabálytalanul használták fel az uniós pénzeket. Eddig két ügyről tudunk, ami miatt több mint 16 milliárdot kell visszaf...izetniük a magyaroknak azért, mert Orbán Viktor családja és kormánya házipénztárként kezeli a közpénzeket.
> Orbán menjen be hétfőn a munkahelyére és álljon az országgyűlés elé, ha mer!

See More
Orbán Viktor családtagjának 13 milliárdos csalása után kiderült, hogy a kormányának egyik államtitkára is részt vett az uniós pénzek lenyúlásában. Homolya Róbert államtitkár szerint bagatell ügyben vizsgálódott az Európai Csalás Elleni Hivatal vele k
mszp.hu

Rezsi Szilárd kikészült az árcsökkentéstől.

Németh Szilárd teljesen kiborult. Az E.On piaci áron adja a gázt. Csak így olcsóbb, mint az állami gázszolgáltató a rezsicsökkentéssel.
index.hu

A Lázárhoz köthető földek közepén, egy ügyvéd tulajdonában épülő kastély, melyhez nincs köze a miniszternek. Ja, persze.

A hatalmas vendégházhoz papíron semmi köze a Miniszterelnökséget vezető miniszternek, de az egészet a családi földbirtokok veszik körül. "Á, mindenki tudja, kié", hallottuk helyben.
index.hu

Viktor papa harcol az EU ellen, míg a vő halálra gazdagodik rajta. Természetesen sajátlábon.

A New York Times és a Guardian is címlapon hozza az EU-t bomlasztó Orbán és az OLAF által megvádolt veje történetét.
444.hu

190 milliárd forint orbán emlékművére. Mennyi fontos dolgot lehetne ebből a pénzből megvalósítani.

Épül az új Puskás Ferenc Stadion, a 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság egyik helyszínét várhatóan 2019 novemberében át is adják. Az építésért felelős Nemzeti Sportközpontok (NSK) azonban nem akarja kiadni a 190 milliárd forintnyi közpénzből épülő stadion szerződéseit .....
168ora.hu

A nemzet új csótánya.

A fideszes publicista egy 2016 óta létező közterület nevét viselő metrómegállót intézne el.
index.hu

A választások legalizált elcsalása.

A házelnöknek nincs lelkifurdalása, amiért "bűvészkedtek" a választási térképpel. Pedig legfeljebb a szavakkal bűvészkedett a Fidesz, a körzetekkel sokkal inkább csalt.
hvg.hu

Mekkora szemetek az emberek. Elmodják, hogy szétlopja a vő is az országot. Förtelem.

Politikai motiváció, diszkrimináció, példátlan - levélben tiltakozik az Európai Bizottságban a kormány, mert nyilvánosságra került Orbán vejének ügye.
444.hu

Valaki venne tőle autót?

Nincs jele annak, hogy érdemi munka folyna a Hegedűs Zsuzsa miniszterelnöki megbízott fémjelezte Minden Gyerek Lakjon Jól Alapítványnál – derül ki a Magyar Narancs cikkéből. Az egyik alapítványi program célkitűzése az volt, hogy önellátásra neveljen szegény családokat, a lap ...
168ora.hu

A sürgősségi osztályokon mindennapos háború zajlik.

Szerinte a sürgősségi osztályokon mindennapos háború zajlik, véges az ellátórendszer kapacitása.
24.hu|By 24.hu

Nap mint nap tapasztalható az egészségügy elszomorító helyzete. Európa nyugati országai tele vannak magyar orvosokkal (is). Vajon miért nem akar a kint dolgozók többsége hazajönni?

Az Orbán-kormány győzelmi jelentései ellenére a sereghajtók között szerepel Magyarország az Európai Egészségügyi Fogyasztói Index (EHCI) 2017-es rangsorában – írja az Index. A 35 országról szóló listán csak Románia, Bulgária, Görögország és Litvánia produkált rosszabb ...
168ora.hu

Teljes az elhülyülés a fizess-nél.

Hiába nyilatkozta le korábban az összes ellenzéki párt, hogy nem akarnak határzárat bontani, ez a kormánypárti kommunikáción mit sem változtat.
index.hu|By Dávid Sajó

Félelem van az emberekben. Nem csak a betegségektől kell félni, hanem a gyógyítástól is. Ezek ellopnak mindent, közben a folyosón vért hányva halnak meg az emberek. Április 8-án ez ellen is kell szavazni!

Egy 2015-ös közbeszerzésre szerveződhettek össze a cégek, de a nyomozás csak a választások után zárul.
index.hu
Lukoczki Károly updated their cover photo.
Image may contain: 1 person, smiling, text and closeup