Photos
Videos
árnyékkormány
8
március 14.
20
március 15.
17
Posts

Kedves barátaim, ismerőseim, szimpatizánsaim!

Ezen a héten a következő helyeken lehet majd velem személyesen is beszélni:

19-én hétfőn 18-19 óra között a Péceli út 239. szám alatti irodában fogadóórát tartok.

...

20-án kedden 18-20 óra között internetes fogadó órát fogok tartani élő bejelentkezéssel. Ha addig kapok kommentben kérdést, akkor ott fogom megválaszolni.

21-én szerdán 14-15 között Kőbányán a Harmat utcai SPAR előtt (a Hang utcai játszó tér felé eső végénél).

22-én csütörtökön 15-17 között Rákoskeresztúr városközpontjában, a keresztúri SPAR előtt.

23-án pénteken 9-12 között a Keresztúr Piacnál. Aznap 17 órától a Vigyázó Sándor Művelődési Házban fedett helyen is fórumot tartunk Molnár Zsolt országgyűlési képviselővel, a Nemzetbiztonsági Bizottság szocialista elnökével és Pulai Andrással, a Publicus Intézet ügyvezető igazgatójával közösen.

24-én szombaton szintén 9-12-ig a Keresztúr Piacnál leszek megtalálható.

A következőféleképpen tudja segíteni a változást, a következő módokon tud hozzájárulni a Fidesz elkergetéséhez:

- Győződjön meg arról, hogy felvették-e a választói névjegyzékbe.
- Győződjön meg arról, hogy legalább az egyik fényképes igazolványa (útlevél, személyi, jogosítvány) érvényes, valamint szükséges a lakcímkártya is. (Régi típusú személyinél nem kell lakcímkártya.)
- Menjen el szavazni április 8-án és bíztassa erre családtagjait, ismerőseit is! Ne higgyen a propagandának! A Fidesz legyőzhető!
- Kedvelje oldalamat, és hívja meg rá ismerőseit is!

Ha ennél is többet tudna tenni, a következő lehetőségek állnak rendelkezésére:

- Jelentkezzen aktivistának! Szükségünk van segítségre, hogy az üzenetünket el tudjuk juttatni mindenkihez.
- Ha tudja, támogassa (lehetősége szerint) kampányunkat az MSZP XVII. kerületi szervezetének bankszámlájára történő utalással. Számlaszámunk: 65200146-10008315.
Csak magyar állampolgártól fogadunk el hozzájárulást.

Szavazzon mindenki a változásra! #Változást MSZP-Párbeszéd ✘

See More

Senki sincs, aki jobban meg tudná testesíteni, milyen felvágós, nagyképű és a magántulajdon szentségére semmit sem adó a Fidesz, még Lázár János és Mészáros Lőrinc sem. Bár mind azt hiszik, nekik mindent szabad, átgázolhatnak bárkin, következmények nélkül, Semjén Zsolt az, aki személyében megmutatja, milyen a képmutatás csimborasszója.

Semjén Zsolt, a KDNP elnöke, miniszterelnök-helyettes, legutóbb is azzal kérkedett, mennyire "inspirálná", ha valaki meghívná jegesmedve-vadás...zatra. Mostanra egyértelműen kiderült, Svédországban valaki más háziállatát lőtte le. A tulajdonos "szerint ez olyan, mint bemenni valakinek a farmjára, és lelőni az egyik tehenét." -- írja a 444.

Semjén Zsolt, az álkeresztény hipokrita büszkén vallja, hogy a választásokig hátralévő két hétben még vagy nyolc ilyen ügye fog kiderülni. Kedélyesen derül rajta, mert tudja, ő így is-úgy is parlamenti képviselő listás helyezése okán, egyéniben meg nem indul.

Azt gondolom, hogy annyit ártott már Magyarország hírnevének, hogy hiába két hét múlva választás, most azonnal le kéne mondania, és ha Orbán Viktor nem fogadja el a lemondását vagy annak hiányában nem kezdeményezi a menesztését, akkor ő is cinkostárs.

De ha nem mond le magától, az sem baj. Főnökével együtt lesz elzavarva két hét múlva.

#KDNP #KülönSemjénZsolt

https://444.hu/…/jelentkezett-a-legnagyobb-sved-lapban-a-se…

See More
Niklas Jonsson szerint biztosan övé volt az állat, ezért feljelentést tesz. Szerinte az, amit a miniszterelnök-helyettes tett, olyan, mint bemenni valakinek a farmjára, és lelőni a tehenét.
444.hu
Posts

Részlet Egy őrült naplójából. Tessék mondani, ki hiszi azt el, hogy az egész világ szeretett hazánkba akar települni?
Miért nem a letelepedési kötvényről beszélt, amivel bárki érdemi vizsgálat nélkül bejöhetett az országba.
A kamatokat pedig nekünk kell visszafizetni!
#Áprili8, #Változást MSZP-Párbeszéd ✘

A miniszterelnök Brüsszelből jelentkezett egy Facebook-videóval.
24.hu|By Vaskor Máté

Kósa Lali biztosan túltesz a nemzet vején. Egy képzelt történet, ami a mai Magyarországon akár meg is történhetett. Lehet, hogy Moldova György sem írta volna jobban meg.

Kósa Lajosnál voltam disznóvágáson, amikor először láttam a csengeri háziasszonyt.

A Fidesz ismét bebizonyította, hogy neki semmi sem szent. Olyanok is kaptak riogató levelet, akik az e-mail címüket csak az ügyfélkapun használják. A jogállamiság elleni brutális támadás a Fidesz eszköztárában bevett fegyver. Mindenre képesek, mert érzik azt a változtatni akarásba átfordult dühös ellenszenvet, ami #április8-án a bukásukat fogja jelenteni. Hazugságokkal, fenyegetődzéssel és félelemkeltéssel akarják megőrizni hatalmukat - de már késő. A magyar emberek nem hagyják magukat megfélemlíteni és április 8-án el fogják zavarni a #tolvajkormány-t.

Olvasóink sorra jelzik, hogy a csak ott használt címre érkezett levél, pedig ők nem adtak felhatalmazást ilyesmire. Mi nem stimmel az ügyben?
index.hu

Semjén Zsolt, aki nem hajlandó elárulni, hogy kikkel vadászott közösen, indiszkréciónak mondva azt.
Semjén Zsolt, aki szerint teljesen természetes, hogy ő rendszeresen kap nagyértékű ajándékokat, persze, melyek neki nem mint miniszterelnök-helyettesnek, hanem, mint magánembernek szólnak.
Semjén Zsolt, aki -- emlékezzünk! -- plagizált a szakdolgozatánál.
Semjén Zsolt, aki pápább akar lenni a pápánál.
Semjén Zsolt, aki szerint Hollandia, Franciaország, Brüsszel és Németorsz...ág már "elesett".

Háziállatokra vadászott, nem vadállatokra.

See More
A svédországi számik, azaz lappok kifogásolják, ahogy Magyarország miniszterelnök-helyettese, Semjén Zsolt vadászott az ország északi részén –

"VÁLLALNIA KELL A FELELŐSSÉGET A TETTEIÉRT. NEM MARADHAT HIVATALBAN AZ, AKI KÖZREMŰKÖDÖTT A JOGÁLLAM LEÉPÍTÉSÉBEN ÉS MAGYARORSZÁG KIRABLÁSÁBAN. EZT MINDENKINEK BE KELL LÁTNIA."

Nem lehet felmentést adni Polt Péternek a Fidesz által elkövetett bűncselekmények eltussolásában, írja Molnár Gyula.
index.hu

A Fidesz legfőbb ügyésze szerint neki csak a Parlamentben kell válaszolni a kérdésekre. Ha az ellenzéki képviselők választ akarnak, akkor írjanak neki levelet. Nincs is más dolga csak a mutyikat fedezni. Ezen változtatni kell!
#Áprili8, #Változást MSZP-Párbeszéd ✘

A legfőbb ügyész szerint neki csak a Parlamentben kell válaszolni a kérdésekre.
nepszava.hu

A Fidesz-kormány az elmúlt 8 évben folyamatosan támogatta a jobb módúakat, jól keresőket, miközben a valóban rászorulóknak keveset segített. Hivatalosan 2,5 millió szegény van ma Magyarországon (de ennél valószínűleg több), miközben 600 000 körüli a kivándorlók száma.
A magyarok nagy része mindennapi megélhetési problémával küszködik - a hús, tej, tojás ára az egekben - és a régió országai is lehagynak minket gazdasági növekedésben. (Lehet, hogy azért, mert Romániában van ko...rrupcióellenes ügyészség? Magyarország egész Európa 2. legkorruptabb országa lett Orbán Viktor vezetésével.)
Mi olyan Magyarországot szeretnénk, ahol senki sem marad az út szélén, ahol a többség szolidáris a kisebbséggel, ahol a szegényeket támogatják és nem megalázzák. Ahol a rászorulókat felzárkóztatják, ahol a gazdaságban az érdem dönt és nem a családi kapcsolat. Ahol az iskola mindenki számára használható tudást ad, ahol van orvos, nővér és gyógyszer a kórházban, ahol külföldre valóban kalandvágyból mennek a fiatalok és nem kényszerből.
Ilyen Magyarországot szeretnénk!

See More
Soha nem látott vagyonosodás, kicsivel kevesebb szegény, 500 ezer új munkahely, de a régió elhúzott mellettünk, még ha az EU-átlaghoz közelebb is kerültünk. Tíz ábra az ország elmúlt nyolc évéről.
index.hu

Bödőcs Tibor szerint is el kell menni szavazni. Ha mindannyian elmegyünk, akkor a Fidesznek is el kell mennie, és megkezdődhet a korrupció felszámolása.

#Változást MSZP-Párbeszéd ✘

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
1,130,217 Views
Comedy Central Magyarország is with Bödőcs Tibor.

Választani nem olyan nehéz ám!
Kipróbálod?
⃝ megnézem Bödőcs Tibor legújabb szösszenetét most azonnal
⃝ görgetek tovább lefelé, míg el nem fárad az ujjam
Vagy e...zt is Emőke döntse el helyetted?

See More
It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
140 Views
140 Views
It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
920 Views
920 Views
It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
232 Views
232 Views

Kósa Lajos már bemutatott korábban pár parádés védekezést, ám a legutóbbi minden eddigit felülmúlt: öt percig menekült a kérdések elől. Több milliárdos forrás felügyelete van rábízva, és menekül, menekül a magyar választópolgárok elől. Ahogy az összes többi tolvaj is menekülőre fogta - érzik, hogy már csak három hét van hátra belőlük.

#Változást MSZP-Párbeszéd ✘

https://www.youtube.com/watch?v=vfBl2LqyyWU

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
384 Views
384 Views

Pár perc türelmet kérek. Hamarosan folytatjuk. Kérem, ha van kérdésük, kommentben tegyék fel, fogom figyelni a bejegyzést, és úgy fogok tudni válaszolni, Egy telefon számítógép kombinációt fogok kipróbálni.

Ez az ember állami kitüntetett. A "Békemenet" szervezője. Ha így beszélne valaki az oldalamon, megkérném, hogy menjen máshova.

https://444.hu/…/bayer-patkanynak-nevezte-azokat-akik-meg-m…#