Photos
Posts

Hej igen alla taggade LAN-människor!

Här kommer den efterlängtade länken för att köpa biljetter:
http://www.lurklan.com

...

De som köper biljett innan nyår kommer att vara med i vår utlottning av ett överlevnadskit för LANet som delas ut på plats när vi drar igång. Kittet består av ett 10-pack Cola och ett gäng Billyspizzor - perfekt för att hålla dig nöjd när magen kurrar och butikerna har stängt för natten.

En uppdatering gällande LANet är också att vi tyvärr inte kan hålla på alla tre nätter, eftersom vi måste lämna tillbaka borden till skolmatsalen innan måndag den 8:e. Därför kommer LANet avslutas på söndagen den 7:e istället, men lite senare än vanligt i alla fall. Vi hoppas att ni är taggade ändå - det kommer att bli grymt!

See More
Image may contain: one or more people and text
LURK LAN
Nonprofit Organization

Hej alla Lurkare!

Nu börjar det lukta jullov och alla de traditioner som det innebär. Bland annat det traditionella LURK jullovs-LANet som snart är tillbaka! Ryktet går att det blir något utöver det vanliga!

LANet går av stapeln den 5:e till 8:e januari på Bergagården, och biljettpriset är detsamma för alla som kommer - 100 kr. I det priset ingår medlemskap för hela 2018. Om ni kommer och snackar med oss under LANet fixar vi ert medlemskap!

...

Mer information om exakta tider för insläpp och hur man köper biljetter kommer snart!

Tagga LAN!

See More
Posts

För den som inte visste, så är det alltid en uppkoppling på 1 gb/s på våra LAN tack vare vår sponsor Portlane! Om två dagar är det åter igen dags för LAN och denna gång med fritt inträde för alla, så länge platserna räcker till! Så kom och gibba med oss på LURK och njut av supersnabbt internet, Torsdag-Lördag.

För intresseanmälningar skicka ett PM här på vår Facebook sida! Ha en trevlig Halloween så ses vi!

LURKs Styrelse

No automatic alt text available.

Hej alla höstglada människor som glatt inväntar nästa LAN!

Vi har glädjande nyheter i det varierande höstvädret och det är ett höstlovs-LAN i Skärgårdsgymnasiet på kort varsel! V.44 Torsdag-Lördag med start 13.00 och slut 13.00 respektive dag.

Ännu en glädjande nyhet är att LAN:et kommer att vara kostnadsfritt - ingen inträdesavgift. LURKs medlemmar får företräde och mer information om det kommer ges ut i medlemskanalen på vår Discord. Kl 13.00 är det fritt för alla att komma... in så länge platserna räcker till. Se gärna lurklan.com för packlista och information.

För intresseanmälningar skickar man ett meddelande till oss här på Facebook, eller ett mail till ordförande på marcus@lindvall.io

Allt gott!
LURKs Styrelse

See More
Välkomna till LURK, en LAN förening i Åkersberga som arrangerar flertalet LAN varje år! Läs mer om oss på www.lurklan.com
@lurklan
LURK LAN updated their status.

Hoppas att allt är bra med er LURKare där ute, och tack för senast!

Nu blickar vi framåt och planerar nya LAN, så nästa gång vi ses blir någon gång i sommar. Mer info om dess kommer om någon vecka. Tills dess kan ni förstås träffa oss, och spela med oss, via discord (https://discord.gg/Sz3PcJj)!

LAN:et börjar närma sig snabbt! Har du inte köpt biljetter ännu? Passa på att gör det på vår webbplats! http://www.lurklan.com!

Har ni några frågor så hör av er, tagga LAN!

Nu är det äntligen dags! LURKs påsklovslan 2017! LAN:et börjar kl 13.00 på Fredag den 14e April och pågår till Måndag den 17e, kl 12.00! Vi ser alla framemot en spännande påskhelg med mycket mysigt LANande och turneringar, så välkommna!
lurklan.com

LURK samarbetar med Fritidsgårdarna i Österåker, och genom vårt samarbete kan man nu köpa biljetter till LAN:et på Bergagården och Tråsättragårdens verksamheter om man vill betala kontant.

Har ni några frågor och funderingar är det bara att höra av er.
Tagga LAN!

Nu finns biljetter till påsklovslanet släppta på vår hemsida, http://www.lurklan.com!

Vi tänkte även passa på att annonsera vår 3v3 Overwatch turnering som vi kommer att ha på LAN:et, där man har chansen att kamma hem en prispott på 1500kr (Ej kontant, pga svenska lagar)! Så passa på att köpa biljett med era polare snart, så att ni kan komma och tävla under LAN:et!

Vi ses i påsk! Tagga LAN!

Image may contain: text

Tjenare!

Nu börjar det bli dags att det händer någonting här igen, så att vi sätter stopp för LAN-abstinensen innan den blir för påtaglig! Som tur är närmar sig påsken, så varför inte köra ett LAN då?

Den 14:e, på långfredagen, kommer LAN:et sätta igång, och vi kör hela påskhelgen fram till måndagen den 17:e! ...
Biljettpris kommer att vara 100 kr, men blev du medlem senaste LANet får du självklart gratis inträde. Mer information om antal platser, exakta tider, med mera kommer snart.

Håll utkik här eller gå med i vår discord (https://discord.gg/EESPU) om ni vill få informationen innan alla andra. Även hemsidan kommer att uppdateras inom kort, där kan ni sedan köpa biljetter - vi säger till då!

Tagga LAN!

See More
No automatic alt text available.

Tack för det här LANet - vi hade jättekul!

Vi hoppas att ni som var där också hade det, och att vi ses igen nästa gång vi har LAN (ja, det ska bli fler LAN i år). Tills dess kan ni alltid kontakta oss här på Facebook om det är någonting, eller hoppa in i vår Discord och spela med varandra: https://discord.gg/N7Xt3

På återseende LURKers!

Bara ett fåtal dagar kvar till LAN:et, om ni inte redan köpt biljett gör ni det på www.lurklan.com - Vi ses där!

Nu är det äntligen dags! LURK kickstartar 2017 med vårat comeback event! LAN:et börjar kl 13.00 på Torsdag den 5e januari och pågår till Söndag den 8e, kl 12.00! Vi ser alla framemot nya spännande tider med mer LAN och turneringar, så välkommna!
lurklan.com

God jul och gott nytt år LURKare!

I sann jul-anda har vi bestämt att två slumpmässigt utvalda personer som har köpt biljett innan den 1:a januari kommer att få en sen julklapp av oss på LURK. Med andra ord kommer vi att lotta ut två Steam giftcards på €25 till er som köper era biljetter till LAN:et innan nyår!

Vinner man tävlingen får man sitt presentkort när man checkar in på #LURKLAN2017.

...

Ha en god jul och ett gott nytt år så ses vi på LAN:et!

See More
Image may contain: one or more people and text

Sådärja! Nu är biljettförsäljningen och den nya hemsidan uppe på http://www.lurklan.com/, är det någonting så kan ni nås här på facebook. Annars så ses vi på #LURKLAN2017!

Är du sugen på att vara funktionär på LURKs LAN nu i Januari? Vi har gjort ett frågeformulär där du kan anmäla ditt intresse! Vi ser gärna att du som söker brinner för LAN lite sådär extra och vill bli mer involverad. Fyll i enkäten så återkommer vi snart med om du kan vara funktionär med oss i styrelsen under LAN:et!

Gå in på den här länken och anmäl er!

Anmäl ditt intresse av att delta som funktionär i LURKs LAN som sker på Bergagården centralt i Österåker mellan Torsdag den 5e, till Söndag den 8e Januari 2017. Funktionärer börjar på Kvällen Onsdag den 4e. För att kunna vara funktionär behöver du vara LURK medlem, eller bli medlem på plats. Att var...
docs.google.com

Hallå där ute i mörkret och kylan alla LURKare! Snart kommer vi se till att det blir varmt och skönt, för finns det något varmare än LAN?

Från den 5:e januari där vi öppnar kl. 13:00 till den 8:e januari där det slutar kl 12:00, så är det nu alltså äntligen dags för LAN igen! Vi kommer att släppa mer information när eventet närmar sig, men undrar du något särskilt kan du alltid fråga så svarar vi så fort vi kan!

LURK välkomnar er till vår Discord. Nu är föreningen igång igen och LAN är på gång. Så gå med i vår Discord, snacka med styrelsen och andra LAN-intresserade och lira lite spel med varandra.

Vår discord är till för att lira spel och snacka med varandra både utanför och under våra LAN. Här kan du som medlem i LURK komma åt nyheter och och exklusiva kanaler där du kan lira och snacka med styrelsen vardagligen! Utöver att kunna snacka med styrelsen och ställa frågor, får man även information om biljettsläpp och nya LAN här innan alla andra.

/Marcus Lindvall, Ordförande i LURK.

discordapp.com

Hej facebook, dags att bryta tystnaden. Är det någon som är taggad på LAN?