Photos
Videos
Bevis på att jag faktiskt startat med nästa skiva!
1
Posts

Präääcis som jag.

God jul på er!

Posts

Sluta trakassera Bieber, hon är ju faktiskt ganska bra!

No automatic alt text available.

Glad midsommar! Från och med nu blir det mörkare.

Igår blev jag kallad Sir. En höjdpunkt i livet.

Ibland dyker det upp en sån där låt som jag bara inte kan sluta lyssna på. Jag menar alltså repeat hela dagen lång, inte lyssna på någonting annat och sjunga med trots att den är för svår. Just nu är det den här låten. Jag vet inte varför men den är så bra att jag inte kan sluta lyssna på den.

© 2012 WMG. Fun.'s music video for 'We Are Young' featuring Janelle Monáe from the full-length album, Some Nights - available now on Fueled By Ramen. Visit h...
youtube.com

För tre år sedan gick en dröm i uppfyllelse, jag fick efter flera år av kämpande äntligen ett skivkontrakt i min hand. Egentligen betyder inte själva skivkontraktet så mycket i dagens läge utan det häftigaste var att jag fick möjlighet att göra precis vad jag själv ville med musiken, inspirationen att skriva bra musik hade aldrig varit så stor. Jag skrev och spelade in "Unga Hjärtan" och levde som i en dröm. Skivan släpptes och jag kunde inte ha förväntat mig ett bättre gensv...ar!

Jag spelades på radio, det skrevs om mig på alla möjliga bloggar och även i tidningarna. Jag fick massvis med roliga spelningar och fick träffa folk som gillade min musik lika mycket som jag. Det ledde till och med till att jag fick spela på Soliden inför 20 000 personer och att jag blev nominerad till en grammis.

Sen hände det något när jag skulle påbörja arbetet med nästa skiva, det kändes inte lika roligt längre. Det hängde en mörk skugga över mig och inspirationen gick i botten. Efter nästan ett år av inspelande så bestämmer därför jag och mitt skivbolag att gå skilda vägar.

Det här betyder att jag är fri att göra vad jag vill, när jag vill och hur jag vill.

Ni som väntat på en ny skiva får alltså fortsätta vänta. Hoppas att alla de låtar jag lagt upp gratis under året är lite plåster på såren i alla fall.

På återhörande.

MW

See More

Strax innan jul fick jag ett mejl från en kille. Hans storasyster Jeanette
har varit singel i flera år och vill nu verkligen träffa sin stora kärlek.
Han ville att jag skulle hjälpa henne på traven genom att skriva och tonsätta hennes kontaktannons. Nu kan ni lyssna på en del av resultat.

"Då vill jag vara din" är en låt om värkande hjärtan och längtan efter...
kärleken. Hoppas den hjälper Jeanette på vägen!

See More
I slutet av förra året så hjälpte jag Jeanette att skriva hennes kontaktannons. Självklart gjorde jag det på mitt sätt, i form av en låt!
youtube.com
Text och Musik: Magnus Weideskog och Johan Röhr
soundcloud.com

En personlig favorit.

Text och Musik: Magnus Weideskog
soundcloud.com

Det kommer mera!

Text och Musik: Magnus Weideskog, Rasmus Ek
soundcloud.com

Varför sluta nu när jag ändå börjat?

Text och Musik: Magnus Weideskog, Johan Röhr
soundcloud.com

Sorry att det tagit sån tid, nu kommer det nytt!

Text och Musik: Magnus Weideskog, Johan Röhr
soundcloud.com
Text och Musik: Magnus Weideskog, Rasmus Ek, Johan Röhr
soundcloud.com