Reviews
5.0
3 Reviews
Tell people what you think
Photos
Posts

Buna dimineata cu zapada de la munte!!! 🐾🤗😁 Cabana dispune de 10- 15 locuri de cazare, 4 camere la etaj(fiecare cu un pat dublu si unul simplu), living cu tv, calculator+boxe, Nou: Wi-Fi, bucatarie utilata, incalzire pe lemne, baie cu dus, terasa inchisa, ceaun,gratar,cuptor... Oferta pentru grupuri: 50 lei/pers/weekend. Craciun la munte: 1000 lei/3 nopti (juni,crai si craite, petrecere live" la conac)

Cabana Marisel shared her photo to the group: Cazare marisel.

Buna dimineata cu zapada de la munte!!! 🐾🤗😁 Cabana dispune de 10- 15 locuri de cazare, 4 camere la etaj(fiecare cu un pat dublu si unul simplu), living cu tv..., calculator+boxe, Nou: Wi-Fi, bucatarie utilata, incalzire pe lemne, baie cu dus, terasa inchisa, ceaun,gratar,cuptor... Oferta pentru grupuri: 50 lei/pers/weekend.

See More
Posts
Image may contain: one or more people
Cabana Marisel is at Mărişel - Munţii Apuseni.

Va asteptam la Sarbatoarea Traditionala de la Crucea Iancului , duminica 10 iulie 2016! Invitat special Aurel Tamas.

Marisel Cluj shared a post.
May 14, 2016
No automatic alt text available.
Braileanu Sorin

Dragii noștri! Ne mai despart doar 5 zile până să ne întâlnim la Festivalul Bunătăților Tradiționale de la Mărișel!!!! Doamne-ajută să fie vreme frumoasă! Vă așteptăm cu mare drag!

No automatic alt text available.
No automatic alt text available.
No automatic alt text available.
Cabana Marisel added 3 new photos.

Buna seara, uite cine ne-a vizitat azi. Cine vrea sa adopte un catelus ?

No automatic alt text available.
No automatic alt text available.
No automatic alt text available.
No automatic alt text available.
No automatic alt text available.
Cabana Marisel added 5 new photos — with Radu Calin and Viorica Sfirlea at Mărişel - Munţii Apuseni.

'' Sfinks Colibri '' Fluturele Colibri la Marisel.
Macroglossum stellatarum, fluturele colibri sau sfinx, este un reprezentant aparte al ordinului Lepidoptera ...( al fluturilor si molilor), care spre norocul nostru poate fi vazut si la noi la Mărişel - Munţii Apuseni.
La fel ca si pasarea colibri, fluturele sfinx zboara in dreptul florii, dand rapid din aripi, astfel incat poate fi auzit sunetul facut de aripile ce agita aerul. Dupa ce o floare a fost secata de nectar, fluturele se muta la alta.

See More
La data de 22 iulie a.c., poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj-Biroul de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii au desfăşurat activităţi în cadrul taberei şcolare organizate pe raza comunei Mărişel. Poliţiştii au desfăşurat activităţi de informare a copiilor, precum şi a cad…
cluj24h.ro

Am pornit incetinel
Pana sus la Marisel,
Sus la Crucea Iancului
Din mijlocul codrului!!!

Image may contain: one or more people and people standing
Irimies Adriana

La multi ani, tuturor celor care azi isi serbeaza ziua de nastere! Sunt mandra ca am prieteni si Dumnezeu mi-a daruit in jur oameni buni si ii multumesc pentru acest dar! Cu pretuire, Adriana Irimies!!!

Mii de oameni au participat ieri la cea mai mare sarbatoare din Transilvania! Vreme frumoasa, lume multa si artisti de seama.

Cabana Marisel added 23 new photos — with Nicolae Turcu and 5 others at Mărişel - Munţii Apuseni.

Mii de oameni au participat ieri la cea mai mare sarbatoare din Transilvania! Vreme frumoasa, lume multa si artisti de seama.

Papi Pub va invita si in data de 12.07.2015, la After Disco Marisel (discoteca din vechea locatie ),sa ne petrecem pe ritmuri de muzica aleasa pentru toate gusturile incepand cu orele 21:00 - 22:00 si pana-n zori.

facebook.com
Marisel Cluj shared a link.
July 3, 2015
Cea mai întinsă comună din România, Măriel, are propriul său muzeu etnografic. Acesta a fost amenajat într-o veche casă moească, adusă în curtea bisericii. Muzeul are numeroase obiecte uzual
clujtoday.ro

Va asteptam in data de 12 iulie 2015 incepand cu ora 10.00 la Serbarea populara de la Crucea Iancului Marisel. Invitati speciali: Nicolae Turcu si grupul Izvoare

JUL12
Colindatul Junilor din zona Mărișelului este una dintre cele mai originale tradiții de Crăciun din această parte a Europei.
monitorulcj.ro
În comuna clujeană Mărişel există, de opt ani, un observator astronomic ultra performant, situat la cea mai are altitudine din Europa de Sud-Est și
monitorulcj.ro
Image may contain: horse, sky, outdoor, nature and text
Cabana Marisel is with Nicolae Turcu and 3 others.

Nicolae Turcu si grupul Izvoare va asteapta in luna iulie la Sarbatoarea de la Crucea Iancului Marisel-Fantanele. Weekend minunat va dorim!