Reviews
5.0
2 Reviews
Tell people what you think
Photos
Posts

Η Διοικούσα Επιτροπή και το διοικητικό προσωπικό του ΠΜΣ ΔΟΜ, με κατεύθυνση τη Λογιστική σας εύχονται καλές γιορτές με υγεία και καλό Πάσχα!

Το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, η Σχολή Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Aθλητισμού, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής, του Δήμου Ζωγράφου και το...
uoa.gr
Posts
Η θέση του ΕΚΠΑ στην Κατάταξη Βασικών και Εξειδικευμένων Επιστημονικών Πεδίων της QS (Quacquarelli Symonds) για το 2018
uoa.gr
Από αριστερά: επάνω, Σοφία Τσαρούχα (ΟΠΑ), Κωνσταντίνα Καλούτσα (ΕΚΠΑ) και, κάτω, Βασίλης Σαζακλίδης (ΑΠΘ) και Βάσω Χαλαζιά (ΕΚΠΑ). Συγκαταλέγονται στους νικητές του δι...
kathimerini.gr
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ
uoa.gr

Σας ενημερώνουμε ότι το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Διοίκηση Οικονομικών Μονάδων με κατεύθυνση τη Λογιστική, συμμετέχει ενεργά στο διαγωνισμό δοκιμίου με θέμα "Επιχειρώντας στην Ελλάδα", που διοργανώνεται από την εφημερίδα "Καθημερινή".
Πατώντας στο ακόλουθο link θα βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το διαγωνισμό.
http://www.mba accounting.econ.uoa.gr/epixeirwntas_sthn_ellada/
Εάν ενδιαφέρεστε, μπορείτε να απευθυνθείτε στο κ. Δημήτριο Μπάλιο, μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του Προγράμματος.

Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Οικονομικών Μονάδων
mba-accounting.econ.uoa.gr

Η Διοικούσα Επιτροπή και το διοικητικό προσωπικό του ΠΜΣ ΔΟΜ, με κατεύθυνση τη Λογιστική σας εύχονται να έχετε μια υγιή και δημιουργική χρονιά!

Σας ενημερώνουμε, εκ μέρους της Τράπεζας της Ελλάδος για την προκήρυξη έμμισθης πρακτικής άσκησης με θέμα την τραπεζική εποπτεία. Η εν λόγω πρακτική άσκηση είναι συνολικής διάρκειας ενός έτους και θα πραγματοποιηθεί στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα καθώς και σε άλλες Εθνικές Κεντρικές Τράπεζες της Ευρώπης.
Για περισσότερες πληροφορίες καλείσθε να επισκεφτείτε το παρακάτω link της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας. https://www.ecb.europa.eu/…/va…/html/vacancydetails.en.html…

Open this link to read the vacancy details
ecb.europa.eu

Σας ενημερώνουμε ότι οι φοιτητές του Προγράμματος μπορούν να παρακολουθήσουν δωρεάν το "8o ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗΣ".
Στο ακόλουθο link θα βρείτε λεπτομέρειες σχετικά με το συνέδριο http://www.econ.uoa.gr/…/u…/31-10-2017_8th_FEBS_CfP_ext2.pdf

Νέα Executive Programs από τα Εργαστήρια «Εκπαίδευσης και Εφαρμογών Λογιστικής» και «Τραπεζικής». Τα νέα προγράμματα είναι τα ακόλουθα:
• Business Administration, Ethics and Philosophy
(http://www.executive-programs.econ.uoa.gr/admin-philosophy/)
• Διοίκηση και Βιώσιμη Ανάπτυξη
(http://www.executive-programs.econ.uoa.gr/dioikisi-viosimi…/)...
• Executive Program in Business for Lawyers
(http://www.executive-programs.econ.uoa.gr/lawyers/)
• Executive Coaching Skills
(http://www.executive-programs.econ.uoa.gr/executive_coachi…/)
• Real Estate Finance and Investments
(http://www.executive-programs.econ.uoa.gr/real_estate/)
• Medical Management Programme
(http://www.executive-programs.econ.uoa.gr/admin-medical/)
• Οικονομία και Διοίκηση Εκκλησιαστικών Φορέων
(http://www.executive-programs.econ.uoa.gr/admin-faith-base…/)
• Managing Mergers & Acquisitions (M&As) and Strategic Alliances (SAS)
(http://www.executive-programs.econ.uoa.gr/mas_sas/)
• Developing Strategic Thinking
(http://www.executive-programs.econ.uoa.gr/inhouse_strategi…/)

See More

Σας ενημερώνουμε ότι τη Κυριακή 19 Νοεμβρίου, στην αίθουσα 416, στο 4ο όροφο του Γρυπαρείου Μεγάρου, θα πραγματοποιηθεί η 2η παρουσίαση με θέμα «Εκπόνηση διπλωματικής εργασίας». Η παρουσίαση θα αρχίσει στις 10:00 και θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 14:00.
Στη συνάντηση μπορούν να παρευρεθούν και άτομα που θα εκπονήσουν διπλωματική εργασία σε επόμενα ακαδημαϊκά έτη.
Εισηγητής θα είναι ο κος Δημήτρης Μπάλιος.

Σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου, στην αίθουσα 416 του Γρυπαρείου Μεγάρου, θα πραγματοποιηθεί η 1η παρουσίαση με θέμα «Εκπόνηση διπλωματικής εργασίας». Η παρουσίαση θα αρχίσει στις 17:30 και θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 20:00.

Tα περιεχόμενα της παρουσίασης είναι τα ακόλουθα:

1. Τι είναι η διπλωματική εργασία;

...

2. Γιατί η διπλωματική εργασία είναι τόσο σημαντική;

3. Έρευνα και μεταπτυχιακή διπλωματική εργασία.

4. Πως επιλέγουμε το θέμα της εργασίας;

5. Εφαρμογή διαδικασίας επιλογής θέματος.

6. Βασικά συμπεράσματα-Συμβουλές.

Εισηγητής θα είναι ο κος Δημήτρης Μπάλιος.

See More

Η διεξαγωγή του Executive Program in Business Administration (Mini-MBA) από το Εργαστήριο Εκπαίδευσης και Εφαρμογών Λογιστικής ξεκίνησε με την 1η συνάντηση να πραγματοποιείται το πρώτο σαββατοκύριακο του Νοεμβρίου. Το Mini – ΜΒΑ έχει διάρκεια 5 μηνών, διεξάγεται σαββατοκύριακα και οδηγεί στην απονομή πιστοποιητικού επιτυχούς παρακολούθησης του ΕΚΠΑ.

Ο Διευθυντής του ΜΒΑ-Λογιστική Καθηγητής κος Ηρειώτης, τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής, οι διδάσκοντες και η γραμματεία του προγράμματος σας εύχονται καλή, δημιουργική και επιτυχημένη ακαδημαϊκή χρονιά!

Η φοίτηση στο ΜΒΑ-Λογιστική, όπως και σε όλα τα αντίστοιχα ΜΒΑ, προαπαιτεί τη γνώση κάποιων βασικών στοιχείων διοίκησης επιχειρήσεων, χρηματοοικονομικής, λογιστικής και ποσοτικών μεθόδων. Για το σκοπό αυτό, το Εργαστήριο Εκπαίδευσης και Εφαρμογών Λογιστικής του ΕΚΠΑ διοργανώνει προπαρασκευαστικό πρόγραμμα (ΜΒΑ foundation course) για όλους όσους έχουν επιλεγεί ή ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα ΜΒΑ.
Παροτρύνουμε εσάς που θα ξεκινήσετε αρχές Οκτωβρίου τη φοίτηση στ...ο MBA-Λογιστική να παρακολουθήσετε το ΜΒΑ foundation course το οποίο θα διεξαχθεί τις ημερομηνίες 23, 24, 30 Σεπτεμβρίου και 1η Οκτωβρίου (4 συναντήσεις 6 ωρών η καθεμία).
Πληροφορίες (χαρακτηριστικά, κόστος κ.τ.λ.) για το ΜΒΑ Foundation Course μπορείτε να αντλήσετε κάνοντας κλικ εδώ http://www.executive-programs.econ.uoa.gr/mba-foundation-c…/.
Οι ενδιαφερόμενες και οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή αποστέλλοντας e-mail στο executive-programs@econ.uoa.gr το αργότερο μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου 2017. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

See More
Explore Online Education
executive-programs.econ.uoa.gr

Η περίοδος υποβολής αιτήσεων στο ΠΜΣ «Διοίκηση Οικονομικών Μονάδων (ΔΟΜ)» με κατεύθυνση τη "Λογιστική" πήρε παράταση, με καταληκτική ημερομηνία την 11η Σεπτεμβρίου 2017.
Για την υποβολή της αιτήσεώς σας επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας http://www.mba-accounting.econ.uoa.gr/aiti…/aitisi-eggrafis/.