Posts

Agree? Disagree? Like? Dislike?

Great artists are always messengers of Truth. They may not speak through verbal language, or even the written word; but through their personal creativity, they are able to communicate deeper tho...
realfarmacy.com

Liittyen aiempaan vastuuttomaan vanhempaan joka ei välitä lapsistaan tarpeeksi ymmärtääkseen luopua henkilökohtaisista ajatuksistaan.

Jaana Wessman

Vastauksena saamiini tiedusteluihin ilmoitan, että tietääkseni ei ole mitään näyttöä siitä, että imetyksen pitäisi olla ensisijaisesti vuorovaikutustilanne, jos...sa pitää aina etsiä sellainen akrobaattinen asento että silmät näkyy. Ei liioin siitä, että samalla ei saisi lukea, katsoa telkkaria, viihdyttää vauvan isompia sisaruksia tai kommunikoida toisten aikuisten kanssa, livenä tai somessa. Eikä siitä, että 10, 30, 50, 100 tai 1000 vuotta sitten olisi ollut tapana killitellä pilttejä silmiin 24/7.

Jos joku yrittää puhua sinulle, on kohteliasta laittaa se puhelin kiinni ja kuunnella, kyllä. Olisi hyvä, että vauvoillekin välillä leperreltäisiin ja että he kuulisivat ympärillään elävää puhetta. Videoviihde ei voi korvata tässä eläviä ihmisiä.

Mutta kun vauva köllöttelee imetystyynyllä tyytyväisenä silmät puoliunessa ja isoveikka on päiväunilla, pistä sinä kaikessa rauhassa Game of Thrones telkkariin, syö vaikka pari palaa suklaata, chattaa siskolle ja nauti olostasi.

Ja kiitä sitä sallimusta johon uskot tästä hetkestä. Niitä toisenlaisiakin tulee vielä, eikä kukaan mene pilalle siitä, että sekä vauvalla että sinulla on nyt mukavaa.

See More
Photos
Reviews
Mediaetana has no reviews yet.
Tell people what you think
Posts

Men, next time you say you do your share, really think about it. How much of the invisible work falls on to you?

French comic artist Emma introduces the concept of the mental load. When a man expects his partner to ask him to do things, he is viewing her as the manager of their household chores
theguardian.com

This is just a terrifying thought.

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
7,349,639 Views
PlayGround +

Killer robots, an increasingly real fiction.

Inhimillisiä Uutisia
inhimillisiauutisia.fi

Kyllä, kaikki meistä tarvitsevat (erityisesti lapset) sosiaalisuutta ja vuorovaikutusta. Silti tässä asiassa mennään mustasta valkoiseen jatkuvasti.

Jos äiti tai isä on leikkikentällä puhelimessaan kiinni niin se ei tarkoita sitä, että lapsi jää huomiotta tuolloin ja muulloinkin. Se voi tarkoittaa muun muassa sitä, että äiti tai isä ei vaan jaksaisi tässäkin leikkiä, onhan hän sentään jo aiemmin päivällä
- herännyt viideltä leikkimään
- käyttänyt lapsen vessassa tai vaihtanu...t vaipat jo vähintään neljä kertaa ko. päivän aikana
- valmistanut monipuolisia aterioita niin itselleen, perheelleen kuin lapselleen noin kahden tunnin välein, jonka jälkeen siivonnut keittiön, ruokapöydän, vaihtanut vaatteet itseltään ja lapseltaan
- Pukenut lapsensa kolmesta kymmeneen eri kertaan (riippuu siitä missä kehitysvaiheessa lapsi on)
- Valvonut lasta lakkaamatta ja ottanut hänet mukaansa esimerkiksi vessaan
- Leikkinyt hänen kanssaan, lukenut kirjoja, harjoitellut kävelemään tai laskemaan tai lukemaan tai tunnistamaan muotoja
- Nukuttanut hänet päiväunille joiden aikana voi esimerkiksi laittaa vaikka pyykit tulemaan jotta voi istua ja olla silti hyödyllinen
- Pukenut, kerännyt tavarat, kantanut lapsen rattaille, työntänyt rattaat pitkänkin matkan puistoon

Ja tietenkin kuten yleensä, tällaisen puistoreissun jälkeen on edessä vielä vähintään samanlainen määrä työtä.

Kyllä se on kamalaa kun vanhempi ei välitä lapsestaan.

See More
Vuorovaikutuksen vähäisyys saattaa heikentää lapsen kykyä tuntea empatiaa, kirjoittaa lastenpsykiatrian erikoislääkäri Marjukka Pajulo.
hs.fi

Nyt olisi paikka avoinna ämpärijonon ensimmäisenä:

"Canavero ilmoitti viime vuonna, että ensimmäinen elossa olevan ihmisen päänsiirto tehtäisiin jo tänä vuonna. Aikataulu kuitenkin muuttui, kun jo vapaaehtoiseksi ilmoittautunut venäläinen Valery Spiridonov vetäytyi ihmiskokeesta.

Alphr-verkkosivuston mukaan Spiridonov kärsii lihaksia ja hermoja surkastuttavasta spinaalisesta lihasatrofiasta ja hänen liikkumisensa on sen johdosta pyörätuolin varassa. Spiridonovin kerrotaan mu...uttaneen mielensä, koska Canavero ei voinut taata hänen varmasti kävelevän operaation jälkeenkään.

Canaveron kerrotaan etsivän nyt Kiinasta vapaaehtoista potilasta. Leikkauksen ajankohta tuskin kuitenkaan koittaa ainakaan ennen vuotta 2018."

See More
Italialaiskirurgi Sergio Canaveron mukaan toimenpidettä voitaisiin mahdollisesti käyttää myös kuolleiden herättämiseen.
hs.fi

Tulevaisuudessa kun meinataan että muutetaan maasta pois, se tarkoittaakin jotain ihan muuta.

Aurinkokunnan ulkopuolelta on löydetty jo tuhansia niin kutsuttuja eksoplaneettoja. Niistä vain muutamalla kymmenellä arvioidaan voivan olevan elämää.
yle.fi
Julkisessa keskustelussa esitetään jatkuvasti väitteitä sukupuolen moninaisuudesta. Murramme myyttejä erityisesti lasten näkökulmasta. Asiantuntijana Transtukipisteen Maarit Huuska.
seta.fi

Tämä ansaitsee kaiken mikä on perjantai.

Can a neural network learn to recognize doodles? See how well it does with your drawings and help teach it, just by playing.
quickdraw.withgoogle.com

Seksuaalisen häirinnän vahinko-ajatus on ensikuulemalta kamala, kuinka sitä nyt voi vahingossa olla tungetteleva ja vaivaannuttava tai jopa käydä käsiksi henkilökohtaisiin, intiimeihin alueisiin.

No itse asiassa ei siinä tarvita kuin kypsäksi tulkittu nuori tyttö ja naiivi vanha setämies, niin häirintää hyvin todennäköisesti tapahtuu hyvinkin vaivaannuttavalla tasolla ilman sen enempää yritystä. Jo se mitä 50+ ihmiset ovat tottuneet laukomaan tavallisen juhannusillan aikana ...edustaa monelle nykynuorelle häirintää ja epähaluttua lähestymistä.

Seksuaalinen häirintä on kaksi eri asiaa. Se on se teko, kun tietoisesti ottaa toisen yksityisestä tilasta ja oikeudesta omaksi ilokseen ja sitten se on se kokemus, jota ei pysty välttämään tai kieltämään ja joka vaikuttaa elämään häiritsevästi.

Se, että joku kokee häirintää vaikka toinen ei tee sitä tietoisesti, ei vähennä toisen syyttömyyttä eikä pienennä toisen kokemaa häirintää.

See More
Etenkin nuoret ajattelevat, että seksuaalinen häirintä voi tapahtua vahingossa, kertoo Ylen kysely. Naisten määritelmä seksuaaliselle häirinnälle on miehiä laajempi. Naiset myös vaativat sanallisen häirinnän kriminalisointia miehiä enemmän.
yle.fi

Miten niin kirkkoväki on lauhkeaa? Näin vahvaa tekstiä harvemmin näkee, varsinkaan kirkon mieheltä.

Nyt olisi kirkon viestintä- ja markkinointiosastolle idea miten ihmiset saataisiin kiinnostumaan kirkosta. Ei kannata lässyttää anteeksiannosta, armosta tai rakkaudesta. Ne eivät kuulu kirkon osaam…
kaisadinmaa.wordpress.com

En menisi ihan prototyyppiä hankkimaan mutta ehkä pari betaa myöhemmin toimii yskimättä.

Sähköautoyhtiö Fisker kertoo patentoineensa uudenlaista akkuteknologiaa, joka voi pidentää radikaalisti sähköautojen kantamaa ja lyhentää niiden latausaikaa.
tekniikanmaailma.fi

"Pojalla on munat ja tytöllä pimppi ja sillä selvä", julisti lastenpsykiatri Jari Sinkkonen, täynnä samaa oivalluksen riemua kuin poikanikin, joka oli kolmivuotiaana tehnyt saman havainnon.

Kun lapsi alkaa ihmetellä sukupuolten moninaisuutta, se on kiusallista – nimittäin aikuiselle.
kirkkojakaupunki.fi

Vähän huvittaa se tässä ohimennen että juttu on julkaistu Tekniikanmaailma.fi:ssä.

Kun puhutaan kannabiksesta, keskustelu kääntyy usein vertailuksi kansallispäihteemme alkoholin ja kannabiksen välillä. On hyvä muistaa, että kumpaakin huumausainetta on käytetty päihtymistarkoitukseen jo tuhansien vuosien ajan. Alkoholin haitoista olemmekin jo melko hyvin kartalla, mutta kannabiksen...
tekniikanmaailma.fi

Kolmas poski on käännetty ja ympyrä sulkeutuu.

Cheek ilmoitti tänään lopettavansa uransa.
iltalehti.fi