Posts

Työ tekijäänsä kiittää, sanotaan. Kuntoutus on merkittävää työtä ja on hienoa, kun asiakas saa avun ongelmaansa.

Kiitos Tarja palautteestasi 😊
Olen ylpeä joukkueestamme!
Heli Kaikkonen, toimitusjohtaja

...

”Linda on todella upea fysioterapeutti🌹. Hän kysyy ongelmistani ja kertoo, mitä hän tekee kipeille kehonosilleni. Tosi mahtava fysioterapeutti. Suosittelen kaikille ystävilleni, kuten Mediterapiaa ylipäätänsä 🤗.” -Tarja.A-

Tutustu huippuosaajimme
http://www.rokua.com/mediterapia_henkilokunta ja varaa aika 😊

See More
Ammattitaitoisessa tiimissämme on fysioterapeutteja, lääkäreitä, psykologeja, toimintaterapeutteja, liikuntafysiologi ja hierojia. Tutustu henkilökuntaamme!
rokua.com

Kolottaako? Jomottaako?

Älä turhaan kärvistele kivun kanssa. Yleisimpiä syitä, joiden vuoksi hakeudutaan fysioterapiaan ovat kipu, jäykkyys tai turruus. Me selvitämme oireiden syyn ja teemme tarkan fysioterapeuttisen diagnoosin, joka mahdollistaa yksilöllisen ja tehokkaan hoitomuodon valitsemisen.

Meillä Mediterapiassa saat aina asiantuntevaa ja yksilöllistä palvelua. 24/7 online nettiajanvaraus: www.bit.ly/ajanvaraus-mediterapia tai p. 08 8155 282 tai mediterapia@rokua.com

Image may contain: 1 person, sitting
Image may contain: one or more people
Image may contain: 1 person, smiling
Image may contain: one or more people and closeup
Photos
Videos
Mikko Lausmaa
42
2
Joulupukki kuntotestissä
294
344
Energiatestin lihaskunnon testausosio käynnissä 💪 Lopuksi saadaan selville kuinka paljon energiaa riittää töihin, harrastamiseen ja puuhailuun vapaa-ajalla 🏃
9
1
Posts

Matkalla Tervahiihtoon hiihtokoululaiset kävivät valmentajamme Hannu Kaikkosen , Team Tervahiihdon Maija Oravamäen ja Tervahiihdon voitelupalvelusta vastaavan Swix Suomen Aki Tuovisen kanssa testaamassa Muhos-Oulu reitin . Kuva Team Tervahiihto

Image may contain: 9 people, people smiling, people standing, outdoor and nature

Selkä ja niska jumissa ja jatkuvasti kipeä? Fysioterapia auttaa. Varaa aika: www.bit.ly/ajanvaraus-mediterapia tai 08-8155282.

Meillä pääset fysioterapiaan jonottamatta – tervetuloa lääkärin lähetteellä tai ilman.

Oulun Mediterapia Oy tuottaa laadukkaita kuntoutus- ja hyvinvointipalveluja kaiken ikäisille Oulun keskustassa. Varaa aika helposti netissä!
rokua.com

Anna tarpeellinen lahja seniorille 💛 Varmista läheisesi toimintakyky ja paranna hyvinvointia. Seniorin liikuntavalmennus yli 65-vuotiaille vain 55€ / kuukausi.

Kysy lisää ja varaa: sport@rokua.com tai p. 040 650 8950

Image may contain: 1 person, smiling

"Kun spiraalituki aktivoituu, se nostaa ja tukee kehoa, mikä vie välilevyiltä pois painetta. Ryhti helpottuu ja sitä kautta myös liikkuvuus paranee."

Mediterapia ohjattu Spiraalistabilaatio-ryhmä alkaa maanantaina 12.2 klo 16.30. Lue lisää: www.bit.ly/SPS-ryhma ja ilmoittaudu mukaan: mediterapia@rokua.com tai p. 08-81 55 282

Liikunnassa syntyy aina uusia näkemyksiä siitä, mihin pitäisi (myös) kiinnittää huomiota, ja miten. Myofaskiaalisen harjoittelun tavoitteena on kosteuttaa lihaskalvoja. Spiraalistabilaatio aktivoi spiraalimaisia lihasketjuja.
kaleva.fi

Seniori, varmista toimintakykysi: liikunnalla ja fysioterapialla voidaan parantaa toimintakykyä ja hyvinvointia merkittävästi. Muista läheistäsi tai varaa itsellesi!

Kuntoudu kotona, kotikuntoutus nyt tutustumistarjouksena 49€ / kerta. Varaa 28.2. mennessä: 08 8155 282 tai mediterapia@rokua.com. www.rokua.com/mediterapia-kotikuntoutus.

Tarjoamme myös senioreiden liikuntavalmennusta yli 65-vuotiaille 55€ / kuukausi. Pyydä lisätietoja ja varaa: sport@rokua.com

...

Ilmoittaudu polviproteesileikkauksen jälkeiseen ryhmäkuntoutukseen: http://bit.ly/polviproteesiryhma

See More
Image may contain: 4 people, people smiling, text

Vielä ehdit ilmoittautumaan mukaan kehonhuoltoryhmään. Ohjeet linkissä.

FEB19
Feb 12 - Feb 19Oulun Mediterapia OyOulu, Finland
20 people interested

Mediterapia Sportin testilabrassa käynyt Aapo Viippola otti tänään hopeaa Bulgariassa pidetyissä hisun nuorten MM-kisoissa. Mediterapia onnittelee Aapoa ja valmentaja-isää! 👍💪 #hiihtosuunnistus #mediterapiasport #kuntotestaus

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
1,977 Views
Oulun Mediterapia Oy

Hiihtosuunnistuksen nuorten Suomen mestari Aapo Viippola kävi Mediterapia Sportin rullahiihtotestissä määrittämässä kynnysarvot tasatyöntötreeneihin. Hyvä meno Aapolla, eikö vain!

Opi uusimmat vinkit nykypäivän hiihtotekniikasta kokeneen hiihtovalmentajan opissa, kun Mediterapia Sportin liikuntafysiologi , kestävyysvalmentaja Hannu Kaikkonen vetää Jokamiehen ja -naisen hiihtokoulua Oulussa 14.2. alkaen!

FEB28
Feb 14 - Feb 28Raksilan pesäpallostadionOulu, Finland
21 people interested

Opi uusimmat vinkit nykypäivän hiihtotekniikasta! Hiihtokoulussa saat lisäintoa hiihtämiseen ja hiihtosi muuttuu helpommaksi ja vauhdikkaammaksi. Hiihtokoulun vetäjänä kokenut hiihtovalmentaja Hannu Kaikkonen.

Vapaa tekniikka:
Keskiviikko 14.2. klo 18-19
Keskiviikko 21.2. klo 18-19...
Keskiviikko 28.2. klo 18-19

Perinteinen tekniikka:
Keskiviikko 14.2. klo 19-20
Keskiviikko 21.2. klo 19-20
Keskiviikko 28.2. klo 19-20

Hinta: 60€ / henkilö, sis. kolme hiihtotekniikkatuntia joko perinteistä tai vapaata tekniikkaa.

Paikka: Raksilan hiihtomaa (pesäpallostadion)

Tiedustelut: hannu.kaikkonen@rokua.com tai p. 040 650 8950

Max. 15 osallistujaa / ryhmä. Ilmoittaudu viimeistään 12.2.2018 mennessä: www.bit.ly/mediterapia-hiihtokoulu

See More
FEB28
Feb 14 - Feb 28Raksilan pesäpallostadionOulu, Finland
21 people interested

Selkä ja niska jumissa ja jatkuvasti kipeä? Fysioterapia auttaa. Varaa aika: www.bit.ly/ajanvaraus-mediterapia tai 08-8155282.

Meillä pääset fysioterapiaan jonottamatta – tervetuloa lääkärin lähetteellä tai ilman.

Oulun Mediterapia Oy tuottaa laadukkaita kuntoutus- ja hyvinvointipalveluja kaiken ikäisille Oulun keskustassa. Varaa aika helposti netissä!
rokua.com

Merja Satulehto kävi selvittämässä sykerajansa valmistautuessaan Tervahiihtoon 🎿 Oletko sinä suuntaamassa Tervahiihtoon? Varmista omat sykerajasi ennen Tervahiihtoa, niin takaat parhaan mahdollisen lopputuloksen!

Hiihtäjän sauvakävelytesti laktaateilla nyt vain 85€ (ovh 110€) Mediterapia Sportissa. Ajanvaraus 24/7: http://bit.ly/ajanvaraus-mediterapia (valitse erikoisala kuntotestaus), sähköpostitse sport@rokua.com tai soittamalla p. 040 650 8950

Tarjous voimassa 2.3.2018 asti.

Image may contain: 1 person, standing and playing a sport

Ohjattu SPS-ryhmä alkaa helmikuussa! SPS sopii kaikenikäisille, selkäkipuisille, työn vastapainoksi sekä urheilijoille kehonhuoltoon ja -hallintaan.

SPS-harjoittelu on rauhallista, tehokasta ja miellyttävää, tervetuloa kokeilemaan!

FEB19
Feb 12 - Feb 19Oulun Mediterapia OyOulu, Finland
20 people interested

Spiraalistabilaatio on uusi menetelmä kehonhallintaan.

Selän kiputilojen hoitoon kehitetty Spiraalistabilaatio eli SPS on kehonhallintamenetelmä selän toiminnallisuuden parantamiseksi. Rennot liikkeet helpottavat ja ennaltaehkäisevät selän kiputiloja. Harjoittelussa pyritään rentouttamaan selän ojentajalihasten ylijännittyneisyyttä ja vahvistamaan syvien vatsalihasten toimintaa.

SPS-harjoittelu on tehokasta ja miellyttävää, tule kokeilemaan! SPS-ryhmä maanantaisin klo 16.30-...17.30, aloitus 12.2.

TAVOITTENA: Paineen vähentäminen selän nikamien välilevyissä, selkäkivun hoito, selän liikkuvuuden parantaminen, tasapainon ja lihasvoiman parantaminen, lihasepätasapainon poistaminen.

SOVELTUU: Kaikenikäisille, selkäkipuisille, työn vastapainoksi sekä urheilijoille kehonhuolto- ja hallintaharjoitteluna.

SPS harjoitteet suoritetaan rauhallisesti hengityksen tahtiin, halliten liikkeen ja kehon linjaukset.

Hinta: 99€ / henkilö (yhteensä 10 kertaa)

Ilmoittaudu mukaan: mediterapia@rokua.com tai p. 08-81 55 282

Paikka: Oulun Mediterapia, Hallituskatu 36 A, 6 krs

See More
FEB19
Feb 12 - Feb 19Oulun Mediterapia OyOulu, Finland
20 people interested

Tervahiihtäjä! Varmista sykerajat ennen Tervahiihtoa, niin takaat parhaan mahdollisen lopputuloksen 🎿

Hiihtäjän sauvakävelytesti laktaateilla nyt 85€ (ovh 110€) Mediterapia Sportissa

Ajanvaraus 24/7: http://bit.ly/ajanvaraus-mediterapia (valitse erikoisala kuntotestaus), sähköpostitse sport@rokua.com tai soittamalla p. 040 650 8950

...

Tarjous voimassa 2.3.2018 asti.

See More
It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
7.1K Views