Posts

Hamarosan egy nagyon izgalmas mesén keresztül ismerhetitek meg a Sajti Pajtik kalandjait a BOOKR Kids mesetárban, de addig még a szavazatotokra van szükség a történet alakításához. Az ősi Tejvezérek védelemre szorulnak Hűtőföldén. Kik őrizzék őket?
A. Jószívű joghurtok
B. Titkolózó tejszínek
C. Kotnyeles kefírek

...

Szavazzatok kommentben! Jövő héten pedig az is kiderül, kik nyerték az újabb BookR Kids mesekártyákat.

See More
Image may contain: 1 person, smiling

Véget ért az első játék, így a szavazataitok alapján Papri ruhája zöld lesz a hamarosan elkészülő Sajti Pajtik mesében. A szavazók közül Hegedűs Henrietta, Majercsákné Gazi Tímea és Varga-Takács Elvira nyerte meg a BookR Kids Mesekártyákat. Nektek gratulálunk, de a többiek se csüggedjenek, mert holnap ismét a Ti segítségetekre lesz szükség a mese alakításához!

Image may contain: 1 person, smiling, text
Photos
Videos
Íme a Mágus utolsó Medve sajtos trükkje! Nem lesz semmi mutatvány! De hogyan csinálta? Írjátok meg tippjeiteket kommentben, mert Medve ajándékcsomagot nyerhettek, pénteken pedig megmutatjuk a helyes megoldást. Mehet?
133
124
Vannak pillanatok, amiket sosem felejt el az ember és vannak ízek, amikről mindig a közösen eltöltött idő jut eszünkbe. Nektek is vannak ilyen kellemes emlékeitek, amiben társatok volt a Medve sajt?
28
5
Kitaláltátok, hogyan csinálta legutóbbi trükkjét a Mágus? Nem csigázunk tovább benneteket, megmutatjuk! Ha ezek után kedvetek támadt hozzá, akkor próbáljátok ki a trükköt és mutassátok meg nekünk videón, hogy valakit ajándékcsomaggal jutalmazhassunk!
25
Posts