Mei ZI Tang is on Facebook.
To connect with Mei, sign up for Facebook today.
About Mei
 • Apa Itu Meizitang

  Kapsul herba pelangsing Meizitang dihasilkan dari pelbagai jenis tumbuh-tumbuhan semulajadi yang berfungsi untuk melangsing dan mengekalkan bentuk badan yang ramping. Tumbuh-tumbuhan ini diekstrak mengunakan teknologi moden yang terkini. Berikut adalah teori bagaimana Meizitang berfungsi:

  Mengawal aktiviti enzim didalam perut dan usus supaya lemak berlebihan didalam makanan yang diambil tidak diserap kedalam badan. Kesan ini dilihat pada air besar yang berminyak, bererti seseorang boleh mengeluarkan lemak dengan jumlah yang sama seperti yang telah dimakan.

  Meningkatkan kadar metabolisma dan nisbah asas metabolisma lemak seseorang, dimana secara tidak lansung meningkat pengunaan tenaga didalam badan. Lemak yang terdapat didalam badan akan tercerai menjadi haba, karbon dioksida dan air. Kapsul herba Meizitang bukan sahaja mengurangkan lemak berlebihan, tetapi sebagai suplemen kepada beberapa jenis asid amino dan zat galian seperti besi, fosforus, kalsium, potassium dan zink. Pada masa yang sama, Meizitang mengaktifkan sel-sel badan untuk membantu keseimbangan mikrosirkulasi tubuh serta meneutralkan elemen-eleman yang bersifat toksik didalam badan. Oleh itu Meizitang memiliki fungsi pelangsingan yang unik, penghapus toksik dan fungsi pengawalan lemak.

  Kapsul herba pelangsing Meizitang tidak sesuai bagi golongan:

  1. Mempunyai penyakit jantung, darah tinggi dan penyakit stroke.
  2. Ketagihan dadah, ubat atau alkohol.
  3. Mempunyai masalah thyroid dan hati.
  4. Wanita yang mengandung & menyusu
  5. Berumur kurang dari 18 tahun dan melebihi 60 tahun.
  6. Mengambil suplemen atau ubat-ubatan yang lain.

  ARAHAN [MESTI BACA!!!!]

  Penggunaan

  Satu kapsul untuk satu hari, sebelum atau selepas sarapan berserta 350-500 cc air.

  Maklumat Keselamatan

  * Hanya satu kapsul untuk setiap hari, jangan sekali-kali mengambil lebih dari dos yang dibenarkan.

  * Jangan mengambil ubat ini jika sedang mengambil ubat/suplemen yang lain.

  * Minum air secukupnya atau makan buah-buahan sekira terasa haus. (Kekurangan air didalam badan boleh mengurangkan paras glukosa didalam darah yang boleh mengakibatkan pening dan letih)

  * Makan mengikut waktu (terutama sarapan atau makan tengahari). Adalah penting untuk mengekalkan makanan yang seimbang termasuk air kosong dan buah-buahan ketika mengambil Meizitang.

  * Jangan meminum minuman beralkohol ketika mengambil Meizitang kerana ia boleh meneutralkan keberkesanan proses pelangsingan.

  Cara Penyimpanan

  * Simpan di tempat yang sejuk, kering dan gelap.
Favorite Quotes
 • No favorite quotes to show

Favorites

Photos

Log in or Create an account to see photos of Mei ZI Tang

Others Named Mei ZI Tang

Others With a Similar Name

Contact Information
 • No contact info to show