Photos
Videos
Kåre Valgvideo Trygfornden
12
1
Posts

Er du nystartet på AU og skal dusnart til eksamen? Så kom til eksamensforedrag og få råd og vejledning om hvordan det er at gå til eksamen på universitetet.

Maia Høyer Monod, studerende og studievejleder på SciTech, afholder foredraget, og kan i kraft af sin stilling svare på vejledningsrelaterede spørgsmål.

Efter foredraget vil det være muligt at snakke med tutorer fra Mat/Fys Tutorgruppen og Tutorforeningen for Kemi og Molekylærbiologi, som er i stand til at svare på specif...ikke spørgsmål om alle tilhørende kurser og eksamener.

Der vil som altid blive serveret kaffe, te og kage.

See More
DEC14
Wed 4:00 PM UTC+01Mat/Fys StudenterRåd – MFSRAarhus, Denmark
32 people interested

Kåre Koch Rønnow, som er medlem af MFSR, stiller op til Tryghedsgruppen i region Midt. Tryghedsgruppen opgave er at fordele de indtægter, der kommer af at eje 60 % af Tryg, på vegne af medlemmerne. Kåre vil gerne tage et ungt persektiv og kæmpe for flere penge til alment gavnlige projekter i stedet for bonusser og at Tryg bliver på medlemmernes hænder.

Alle der har en forsikring i Tryg kan stemme og IDA's forsikringer er gennem Tryg. Du kan stemme til via det brev, som du ha...r modtaget i e-boks eller med posten.

Du kan læse mere om Kåre og valget her:
https://www.tryghedsgruppen.dk/…/valgmid…/kaare_koch_roennow

See More
It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
1.3K Views
Posts

Er du nystartet på AU, og skal du snart til eksamen? Så kom til eksamensforedrag og få råd og vejledning om hvordan det er at gå til eksamen på universitetet.

Sheila Lærkegaard Johansen, studerende og studievejleder på SciTech, afholder foredraget, og kan i kraft af sin stilling svare på vejlednings relaterede spørgsmål.

Efter foredraget vil det være muligt at snakke med tutorer fra Mat/Fys Tutorgruppen og Tutorforeningen for Kemi og Molekylærbiologi, som er i stand til at sv...are på institutspecifikke spørgsmål om eksamen.

Der serveres kaffe, te og kage.

Foredrag i Aud. E fra 16-17, Eksamensspørgsmål til tutorer i MatLab fra 17-18.

See More
DEC6
Wed 4:00 PM UTC+01Aud. E, Matematisk institut
53 people interested

I dag er valgets sidste dag og vi i MFSR ligger vandret i luften for at få så mange til at stemme til som muligt. Det er klokken 16, at du skal have stemt inden.
I dag havde vi også Niels Christian forbi og havde en god snak med ham.

Du kan stemme på au.dk/valg

...

Og i MFSR anbefaler vi, at man stemmer på Studenterrådets spidskandidater, Stem Line Dam Westengaard og Stem Sune Koch Rønnow.

See More
Image may contain: 3 people, people smiling, people standing
Image may contain: 5 people, people smiling, people standing
Stem Line Dam Westengaard added 2 new photos.

Her til formiddag står jeg sammen med Mat/Fys StudenterRåd – MFSR og snakker #univalg17. Niels Christian, dekanen på ST, kiggede også lige forbi og blev lidt klogere på valget 🐬🎈

Husk at du skal stemme inden kl. 16.00 i dag på au.dk/valg

Er du i tvivl om, hvad du skal stemme til universitetsvalget? Indenfor vores repræsentationsområdet skal man kun stemme til bestyrelsesvalget og her forslår vi, at man stemmer på Stem Sune Koch Rønnow eller Stem Line Dam Westengaard.
Kom forbi til en kaffe og en snak om valget mandag til torsdag mellem 11 og 13.

Image may contain: 3 people, people smiling, people standing

Er du lidt i tvivl om hvordan du skal lave god litteratursøgning og opgaveskrivning, så holder MoGeNS et awesome oplæg her den 18. 😁

APR18
Tue 3:30 PM UTC+02biokemi aud 4 1170-340
18 people went

Studenterrådet og Aarhus Universitet har samme skrevet den kritik af uddannelsesloftet

Studenterrådet er gået sammen med Aarhus Universitets ledelse om dette debatindlæg, der skitserer nogle af problemerne ved uddannelsesloftet.

Det er hverken i d...e studerende eller i universitetets interesse, at man opstiller et system, hvor man forhindres i at skifte spor. Alle erfaringer viser nemlig, at uanset hvor godt de unge orienterer sig inden de vælger uddannelse, og hvor godt uddannelsesinstitutionerne oplyser og vejleder, så vil nogen uundgåeligt vælge forkert.

Derfor håber vi, at Venstre, Danmarks Liberale Parti, Socialdemokratiet og Dansk Folkeparti vil trække deres håbløse forslag tilbage.

See More
DEBAT: Nyt lovforslag om begrænsning af dobbeltuddannelser kan skabe flere problemer, end det løser. Afbrudte uddannelser, udskudt studiestart og fastlåste studerende er mulige konsekvenser, skriver prorektor på Aarhus Universitet, Berit Eika og Mahin Doost, næstformand i St...
altinget.dk
Mat/Fys StudenterRåd – MFSR updated their cover photo.
Image may contain: 2 people

Så er det sidste dag i valg ugen og stemme muligheden lukker kl. 16! Har du ikke fået stemt endnu, så gå ind på au.dk/valg ! Er du stadig i tvivl om hvad det hele handler om står vi også ved Aud E og Katrinebjerg og deler kaffe ud

Image may contain: meme and text

Hos os er der kampvalg til Akademisk Råd. Hvor vi selvfølgelig vil opfordre til du stemmer på vores liste, så vi fortsat kan sikre os studerende bliver hørt

Er du i tvivl om hvad Akademisk Råd er, har vores egen kasserer og spidskandidat for Studenterrådet Stem Sune Koch Rønnow i Universitetsbestyrelsen delt en lille video omkring hvad det er

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
1,171 Views
Studenterrådet ved Aarhus Universitet

3 DAGE TIL VALGET
I næste uge er der universitetsvalg. En af de ting, der skal vælges studerende til, er Akademisk Råd. Der er et Akademisk Råd på hvert fakult...et, og de fungerer som et rådgivende organ for dekanen. Vi anbefaler, at du stemmer på dit fagråd; på Arts er det Artsrådet Aarhus Universitet - Studenterrådet på Arts, på BSS er det StatsRådet, Oeconrådet Aarhus Universitet, Academic Business Council, Psykrådet Ved AU, Moderate Jurister eller Alternative Jurister, på ST er det Mat/Fys StudenterRåd – MFSR. På Health er der fredsvalg, her er Medicin fx repræsenteret via Medicinerrådet AU. AU har lavet denne video om, hvad Akademisk Råd er og hvad de gør for dig - se med her. Læs mere om valget på www.stem-sr.dk #univalg16 #aarhusuni #stemsr #lokalforankring #oplysning #yourniversity

See More
Mat/Fys StudenterRåd – MFSR updated their cover photo.
Image may contain: 2 people, people smiling, people standing and text

Så er univalget begyndt, vi deler som altid kaffe ud i vores valgbod mellem 11 og 13
Du kan stemme på http://studerende.au.dk/valg/

Image may contain: 1 person, text

Så det tid igen til MFSR's intro til LaTeX #DetBlirVildt

Ved du ikke hvad LaTeX er. Har du hørt nogle tutor eller instruktører snakke om det, men du ved ikke hvor du skal begynde. Eller vil du gerne lærer hvorfor det er så meget bedre end Word?

Så kom fordi Aud. E den 30/11

...

Du vil efterfølgende kunne nok LaTeX til du kan lave din første aflevering eller skrive dit bachelor projekt!

Vi har install party fra kl. 16 til 17, hvor vi hjælper dig med at få LaTeX installeret på din laptop.

Der vil være kaffe/the og kage til eventet

See More
NOV30
Wed 4:00 PM UTC+01Mat/Fys StudenterRåd – MFSRAarhus, Denmark
44 people went

På torsdag holder Studenterrådet stormøde hvor der vil blive diskuteret SU og uddannelsesnedskæringer. Har du lyst til og hører hvad der sker på området og diskussion der til, så kom forbi Stakladen. Der vil blive serveret kaffe og kage til eventet

OCT6
Thu 5:15 PM UTC+02StakladenAarhus, Denmark
125 people interested

Så er det blevet tid til Semesters første MFSR møde!
Vi starter med en lille intro om hvem vi er og hvad vi laver, efterfulgt af lidt snak og pause. hvis man synes det lyder spændende og nice, må man selvfølgelig gerne blive til det efterfølgende møde

SEP23
Fri 3:15 PM UTC+02
1 person went