Photos
Reviews
2 Reviews
Tell people what you think
Bárány Attila
· December 25, 2015
Mintaértékű kezdeményezés, hiszen idáig nem volt Magyarországon olyan alulról jövő kezdeményezés, amely ilyen szinten és mértékben összeszervezte volna a magyar termékek iránt érdeklődő - ma már több mint 128 ezer fős - Magyar Termék Online közösséget.
Posts

A támogatásodnak köszönhetően tudunk beszámolni olyan Magyar Termék hírekről, amik máshol nem kaphatnak elég figyelmet. Köszönjük, ha a hazai értékek támogatása mellett döntesz!

Magyar termék hírek naprakészen, frissen, színesen. Minden egy helyen, amit eddig nem találtál vagy amiről nem is tudtál
magyartermekonline.hu
MiÉrt Egyesület feeling blissful.

Köszönjük, hogy boldog tulajdonosai lehetünk és ezzel megőrizhetjük az utókor számára.

Posts

Magyar almát Szabolcsból, mobilszolgáltatást az első magyar tulajdonú mobilszolgáltatótól☝️Netfone Telecom

Telecommunication CompanyBudapest, Hungary
122 people checked in here

Soha nem volt ilyen egyszerű felajánlani az 1%-od a MiÉrt Egyesületnek! Az Ügyfélkapus belépés után, csak 2 kattintás és fel is adhatod a támogatást és még határidő előtt megérkezik. Mi erre költjük: http://magyartermekonline.hu/1-a-magyar-termekekert

Május 22-ig nem vagy elkésve! Mert idén már online, ügyfélkapun keresztül is rendelkezhetsz 1%-odról. Adj te is 1%-ot a magyar termékekért!
ugyfelkapu.magyarorszag.hu

Ne felejtsétek, a héten van az 1%-os felajánlások beadásának határideje! Köszönjük, ha gondoltok ránk 😉

Ismerje meg a(z) Mi Magyar Termék Rajongók a Magyar Termékekért (MiÉrt) Egyesület tevékenységét és céljait és fordítsa hasznos célra adója 1 százalékát. Felajánlás csak pár kattintással.
ado1szazalek.com

#civilvagyok ☝️❤️

No automatic alt text available.
Civilizáció
May 10

Tedd ki a Facebook-profilodra, hogy civil vagy, ha egyetértesz a következőkkel! Segítség hozzá itt: https://twibbon.com/Support/civil-vagyok#

Civil vagy te is,... ha független vagy a kormánytól, de nem vagy független a magyar társadalomtól. Civil vagy, ha nem csak a saját érdekeid foglalkoztatnak, hanem egy tágabb közösség ügyei is. Civil vagy, tehát, ha nem csak a magad, hanem a teljes magyar nemzet boldogulása fontos neked.

#civilvagyok kampány úgy működik, hogy azzal fejezed ki szimpátiádat, hogy ráteszed a profilképedre, hogy civil vagy.

Ebben több app is a segítségedre lehet:
A) https://www.isupportcause.com/campaign/civil-vagyok/1iomj, megosztás után működik
B) https://twibbon.com/Support/civil-vagyok#
C) Vagy bármilyen grafikai program segítségével (paint is:), magad is ráteheted a mellékelt átlátszó képet a saját fotódra, és ezt töltheted fel profilképnek.

See More
Hahota feeling ready.
May 2

"Az új Hahota országszerte több, mint 1700 újságárusnál kapható, a tervek szerint siker esetén kéthavonta jelennek majd meg a további számok." Forrás: PORT.hu

Faviccekkel teli zsebkönyv helyett újrahasznosított Ludas Matyi-poénokat kaptunk, sok Marabu-rajzzal, de Pif-képregény nélkül.
port.hu
MiÉrt Egyesület feeling ready.
April 20

Egy városi legenda szerint, sose kérdezd az első millió történetét...
Valóban minden magyar vállalkozás életében ennyire tabu az első millió?

A Bridge Budapest egy nonprofit szervezet, amely azon dolgozik, hogy megmutassa: itthon is lehetünk sikeresek. A nemzetközileg is elismert magyar startupok által alapított egyesület már négy éve tesz azért, hogy…
magyartermekonline.hu

Bennünk élő hagyomány

No automatic alt text available.
F. Györffy Anna (grafikusművész)
April 16

Húsvéti képeslapok © F. Györffy Anna

MiÉrt Egyesület feeling proud in Hősök tere.
April 12

Több mint tízezer ember állt ki a gondolkodás szabadsága, és minden olyan hazai civil szervezet mellett, akik az itt élő emberek szempontjából alapvetően fontos feladatokat elvállalták és tisztán, titkolódzás nélkül, lelkesen és elkötelezetten dolgoznak az állami intézmények által nem megvalósítható feladatok ellátásán.

A budapesti Hősök terén ma 17:30-19:00 óra között tartott erőszakmentes és békés fotóesemény több mint 100 civil szervezet csatlakozásával jött létre, akik el...utasítják a civil törvény módosításában tervezett megbélyegzést.

Mi a MiÉrt Egyesületnél büszkék vagyunk mindarra a munkára, amit elvégezhetünk minden nap Magyarországért, a Magyar Termékekért, a környezetért, a társadalmilag fontos szervezetekért, a magyar emberekért, a magyar vállalkozásokért! Mi állami támogatások nélkül, kizárólag a céljainkkal azonosulni tudó emberek anyagi támogatásával és átláthatóan, elkötelezetten dolgozunk a magyar termékek kedvelőinek közösségéért, és támogatjuk azokat a nagy presztízsű, független intézményeknek a munkáját, melyekkel együtt még büszkébbek lehetünk Magyarországra.

Köszönjük mindenkinek, aki segíti munkánkat, velünk van, és így együtt dolgozhatunk a magyar termékekért, a hazai értékeinkért, Magyarországért. ❤️🇭🇺 http://magyartermekonline.hu/1-a-magyar-termekekert/

(Fotó: © PETHE Attila/SkyViewAir/Civilizáció)

See More
Image may contain: sky, crowd, tree and outdoor
MiÉrt Egyesület feeling motivated.
April 11

Szervezetünk felkerült az Adó1százalék.com oldalára is☝️

Ismerje meg a(z) Magyar Termék Rajongók a Magyar Termékért Egyesület tevékenységét és céljait és fordítsa hasznos célra adója 1 százalékát. Felajánlás csak pár kattintással.
ado1szazalek.com
MiÉrt Egyesület feeling ready.
April 9

Szervezetünk oldalát megtalálod az adhat.hu oldalán is!

Látogassa meg a(z) Mi Magyar Termék Rajongók a Magyar Termékekért (MiÉrt) Egyesület adatlapját és adományozzon! | Az adhat.hu oldalon több ezer civil szervezet céljaival, missziójával és tevékenységével ismerkedhet meg. Adni egyszerűen jó!
adhat.hu
MiÉrt Egyesület feeling ready.
March 30

Együttműködési nyilatkozatot írt alá a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége és az AmHunCham NY. Gratulálunk!

Mi kell ahhoz, hogy a magyar vállalkozások érvényesüljenek az USA-ban? – tudakolta annak az amerikai-magyar üzletember találkozó legfontosabb kérdése, amelyet kedden rendeztek Budapesten.
ecoblogstar.blogstar.hu

Menjen jó helyre a pénzed!

Magyar Termék feeling proud.
March 29

Jogosan dagadhat a mellünk, mivel a támogatási formát hazánkban vezették be először. Sőt! Idén már a magyar termékeket is támogathatod a szja 1%-ának felajánlásával. Ne az államnak add!

Amit mindenki rólunk koppintott – az 1% magyar találmány. A támogatási formát hazánkban vezették be először.
magyartermekonline.hu
MiÉrt Egyesület updated their cover photo.
March 26

Az adóbevallás kitöltésekor gondolj a hazai értékekre☝️Az 1%-os felajánlások is hozzájárulnak ahhoz, hogy Magyarország egyetlen magyar termék tematikus hírportálján, a Magyar Termék Online-on bemutathassuk mindazt, ami körülvesz minket. http://magyartermekonline.hu/1-a-magyar-termekekert/
Köszönjük a helyszínt a Szalámiboltnak, a mosolygós savanyúságokat a Füles-féle vecsési savanyúságnak!
Modell: Alex
Fotó: Ágnes Székely
Grafikai munka: Kyan Smith Art & Design

Image may contain: 1 person, smiling, eyeglasses, text and food
MiÉrt Egyesület feeling hopeful.
March 22

Bízunk benne, hogy egyre több hazai vállalkozót jellemezhet az átláthatóság, a tudatosság, a felelős üzleti magatartás, és válik referenciává más vállalkozók számára is. Mutassunk példát, hogy a Magyar Terméket gyártók között is van kire példaként tekinteni!

A Vállalható Vállalkozás önellenőrző teszt a Bridge Budapest, a CEU Business School és a Transparency International Magyarország közös ügye. Azért hoztuk létre, hogy a vállalkozóknak a kitöltés során legyen lehetőségük végiggondolni, mire érdemes odafigyelni, hol tartanak az átláthatóság, a tudatoss...
vallalhatovallalkozas.hu