Photos
Reviews
2 Reviews
Tell people what you think
Bárány Attila
· December 25, 2015
Mintaértékű kezdeményezés, hiszen idáig nem volt Magyarországon olyan alulról jövő kezdeményezés, amely ilyen szinten és mértékben összeszervezte volna a magyar termékek iránt érdeklődő - ma már több mint 128 ezer fős - Magyar Termék Online közösséget.
Posts

A támogatásodnak köszönhetően tudunk beszámolni olyan Magyar Termék hírekről, amik máshol nem kaphatnak elég figyelmet. Köszönjük, ha a hazai értékek támogatása mellett döntesz!

Magyar termék hírek naprakészen, frissen, színesen. Minden egy helyen, amit eddig nem találtál vagy amiről nem is tudtál
magyartermekonline.hu

Tudjuk, hogy lehetetlen vállalkozásnak tűnik, de mi pont ezért hoztuk létre a MiÉrt Egyesületet és működtetjük a Magyar Termék Online hírportált. Mindent lehet, csak akarni kell!

A magyar design múltja, jelene, jövője a Népszava Online nyomtatott számában és élőben a FISE - Fiatal Iparművészek Stúdiója Egyesület kiállításán ma utoljára. Fotó: Laokoon Design lámpája látható

A művészeti technikák és alkotások keveredése átütő erejű installáció keretében jelenik meg.
nepszava.hu
Posts
MiÉrt Egyesület is feeling ready.

Te is felkészültél a Design Hét Budapest / Budapest Design Week-re? Magyar tervezőkről olvashatsz a Magyar Termék Online hírportálon. ➡️ www.mto.hu

No automatic alt text available.

Csipke oktatás❤️

OCT20
Oct 20 - Oct 22Budapest, Nyugati tér (5. kerület)
19 people interested
MiÉrt Egyesület is feeling blissful.

13 magyar szőnyegtervező művész részvételével, megalakult a Szőnyegtervezők Társasága! A magyar szőnyeggyártás szép
hagyományaihoz méltóan szeretnék munkáikkal felhívni a
figyelmet a kortárs magyar szőnyegtervezés lehetőségeire.

MiÉrt Egyesület shared a Pagefeeling ready.

Magyar vállalkozások hazai és nemzetközi sikerei.
Ismerd meg őket, csatlakozz te is az Együtt fejlődünk oldalához!

A fejlődés mindenkit körülvesz, és a te életedre is hatással van! Csatlakozz hozzánk, és fedezd fel velünk Magyarország átalakulását!
MiÉrt Egyesület was feeling entertained.

A vidéki élet szépségei...
“Eladó nem tudom milyen fajtájú kakas, városi gyerek vagyok, nem értek hozzá, nagy, antiszociális, engem megcsípett, neked kell megfogni, mert én félek tőle, azt sem tudom mennyit érhet, április eleji keltetés, egyekről jött, illetve haverom hozta. elég termékeny, a tyúkjaimat naponta többször is meghágja szépen sorba, anyukám is városi, ő sem meri megfogni amúgy sem itt lakik, csere bere is érdekel fiatal tojóra, vagy kukoricára, az sem baj, ha nincs ledarálva, darálót már vettem, lassan bele jövök ebbe a falusi létbe, van nagyobb kakasom is, de az jó fej, ez nagyon g**ci, utálom. ha nem veszem fel, dolgozok, dobsz egy sms-t vissza hívlak.”

MiÉrt Egyesület is feeling blissful.
June 27

Köszönjük, hogy boldog tulajdonosai lehetünk és ezzel megőrizhetjük az utókor számára.

Magyar almát Szabolcsból, mobilszolgáltatást az első magyar tulajdonú mobilszolgáltatótól☝️Netfone Telecom

Telecommunication CompanyBudapest, Hungary
144 people checked in here

Soha nem volt ilyen egyszerű felajánlani az 1%-od a MiÉrt Egyesületnek! Az Ügyfélkapus belépés után, csak 2 kattintás és fel is adhatod a támogatást és még határidő előtt megérkezik. Mi erre költjük: http://magyartermekonline.hu/1-a-magyar-termekekert

Május 22-ig nem vagy elkésve! Mert idén már online, ügyfélkapun keresztül is rendelkezhetsz 1%-odról. Adj te is 1%-ot a magyar termékekért!
ugyfelkapu.magyarorszag.hu

Ne felejtsétek, a héten van az 1%-os felajánlások beadásának határideje! Köszönjük, ha gondoltok ránk 😉

Ismerje meg a(z) Mi Magyar Termék Rajongók a Magyar Termékekért (MiÉrt) Egyesület tevékenységét és céljait és fordítsa hasznos célra adója 1 százalékát. Felajánlás csak pár kattintással.
ado1szazalek.com

#civilvagyok ☝️❤️

No automatic alt text available.
Civilizáció
May 10

Tedd ki a Facebook-profilodra, hogy civil vagy, ha egyetértesz a következőkkel! Segítség hozzá itt: https://twibbon.com/Support/civil-vagyok#

Civil vagy te is,... ha független vagy a kormánytól, de nem vagy független a magyar társadalomtól. Civil vagy, ha nem csak a saját érdekeid foglalkoztatnak, hanem egy tágabb közösség ügyei is. Civil vagy, tehát, ha nem csak a magad, hanem a teljes magyar nemzet boldogulása fontos neked.

#civilvagyok kampány úgy működik, hogy azzal fejezed ki szimpátiádat, hogy ráteszed a profilképedre, hogy civil vagy.

Ebben több app is a segítségedre lehet:
A) https://www.isupportcause.com/campaign/civil-vagyok/1iomj, megosztás után működik
B) https://twibbon.com/Support/civil-vagyok#
C) Vagy bármilyen grafikai program segítségével (paint is:), magad is ráteheted a mellékelt átlátszó képet a saját fotódra, és ezt töltheted fel profilképnek.

See More
Hahota is feeling ready.
May 2

"Az új Hahota országszerte több, mint 1700 újságárusnál kapható, a tervek szerint siker esetén kéthavonta jelennek majd meg a további számok." Forrás: PORT.hu

Faviccekkel teli zsebkönyv helyett újrahasznosított Ludas Matyi-poénokat kaptunk, sok Marabu-rajzzal, de Pif-képregény nélkül.
port.hu
MiÉrt Egyesület is feeling ready.
April 20

Egy városi legenda szerint, sose kérdezd az első millió történetét...
Valóban minden magyar vállalkozás életében ennyire tabu az első millió?

A Bridge Budapest egy nonprofit szervezet, amely azon dolgozik, hogy megmutassa: itthon is lehetünk sikeresek. A nemzetközileg is elismert magyar startupok által alapított egyesület már négy éve tesz azért, hogy…
magyartermekonline.hu

Bennünk élő hagyomány

No automatic alt text available.
F. Györffy Anna (grafikusművész)
April 16

Húsvéti képeslapok © F. Györffy Anna

MiÉrt Egyesület is feeling proud in Hősök tere.
April 12

Több mint tízezer ember állt ki a gondolkodás szabadsága, és minden olyan hazai civil szervezet mellett, akik az itt élő emberek szempontjából alapvetően fontos feladatokat elvállalták és tisztán, titkolódzás nélkül, lelkesen és elkötelezetten dolgoznak az állami intézmények által nem megvalósítható feladatok ellátásán.

A budapesti Hősök terén ma 17:30-19:00 óra között tartott erőszakmentes és békés fotóesemény több mint 100 civil szervezet csatlakozásával jött létre, akik el...utasítják a civil törvény módosításában tervezett megbélyegzést.

Mi a MiÉrt Egyesületnél büszkék vagyunk mindarra a munkára, amit elvégezhetünk minden nap Magyarországért, a Magyar Termékekért, a környezetért, a társadalmilag fontos szervezetekért, a magyar emberekért, a magyar vállalkozásokért! Mi állami támogatások nélkül, kizárólag a céljainkkal azonosulni tudó emberek anyagi támogatásával és átláthatóan, elkötelezetten dolgozunk a magyar termékek kedvelőinek közösségéért, és támogatjuk azokat a nagy presztízsű, független intézményeknek a munkáját, melyekkel együtt még büszkébbek lehetünk Magyarországra.

Köszönjük mindenkinek, aki segíti munkánkat, velünk van, és így együtt dolgozhatunk a magyar termékekért, a hazai értékeinkért, Magyarországért. ❤️🇭🇺 http://magyartermekonline.hu/1-a-magyar-termekekert/

(Fotó: © PETHE Attila/SkyViewAir/Civilizáció)

See More
Image may contain: sky, crowd, tree and outdoor
MiÉrt Egyesület is feeling motivated.
April 11

Szervezetünk felkerült az Adó1százalék.com oldalára is☝️

Ismerje meg a(z) Magyar Termék Rajongók a Magyar Termékért Egyesület tevékenységét és céljait és fordítsa hasznos célra adója 1 százalékát. Felajánlás csak pár kattintással.
ado1szazalek.com