See more of MiÉrt Egyesület by logging into Facebook
Message this Page, learn about upcoming events and more.
See more of MiÉrt Egyesület by logging into Facebook
Message this Page, learn about upcoming events and more.
Not Now
• Civil marketinget biztosítunk, MI magyar termék vásárlók a magyar termékekÉRT. Média szolgáltatónk a Magyar Termék Online
PlacesBudapest, HungaryMiÉrt Egyesület
Photos
Reviews
2 Reviews
Tell people what you think
Bárány Attila
· December 25, 2015
Mintaértékű kezdeményezés, hiszen idáig nem volt Magyarországon olyan alulról jövő kezdeményezés, amely ilyen szinten és mértékben összeszervezte volna a magyar termékek iránt érdeklődő - ma már több mint 128 ezer fős - Magyar Termék Online közösséget.
Posts

A támogatásodnak köszönhetően tudunk beszámolni olyan Magyar Termék hírekről, amik máshol nem kaphatnak elég figyelmet. Köszönjük, ha a hazai értékek támogatása mellett döntesz!

Magyar termék hírek naprakészen, frissen, színesen. Minden egy helyen, amit eddig nem találtál vagy amiről nem is tudtál
magyartermekonline.hu

Egy városi legenda szerint, sose kérdezd az első millió történetét...
Valóban minden magyar vállalkozás életében ennyire tabu az első millió?

A Bridge Budapest egy nonprofit szervezet, amely azon dolgozik, hogy megmutassa: itthon is lehetünk sikeresek. A nemzetközileg is elismert magyar startupok által alapított egyesület már négy éve tesz azért, hogy…
magyartermekonline.hu
Posts

Bennünk élő hagyomány

No automatic alt text available.
F. Györffy Anna (grafikusművész)

Húsvéti képeslapok © F. Györffy Anna

Több mint tízezer ember állt ki a gondolkodás szabadsága, és minden olyan hazai civil szervezet mellett, akik az itt élő emberek szempontjából alapvetően fontos feladatokat elvállalták és tisztán, titkolódzás nélkül, lelkesen és elkötelezetten dolgoznak az állami intézmények által nem megvalósítható feladatok ellátásán.

A budapesti Hősök terén ma 17:30-19:00 óra között tartott erőszakmentes és békés fotóesemény több mint 100 civil szervezet csatlakozásával jött létre, akik el...utasítják a civil törvény módosításában tervezett megbélyegzést.

Mi a MiÉrt Egyesületnél büszkék vagyunk mindarra a munkára, amit elvégezhetünk minden nap Magyarországért, a Magyar Termékekért, a környezetért, a társadalmilag fontos szervezetekért, a magyar emberekért, a magyar vállalkozásokért! Mi állami támogatások nélkül, kizárólag a céljainkkal azonosulni tudó emberek anyagi támogatásával és átláthatóan, elkötelezetten dolgozunk a magyar termékek kedvelőinek közösségéért, és támogatjuk azokat a nagy presztízsű, független intézményeknek a munkáját, melyekkel együtt még büszkébbek lehetünk Magyarországra.

Köszönjük mindenkinek, aki segíti munkánkat, velünk van, és így együtt dolgozhatunk a magyar termékekért, a hazai értékeinkért, Magyarországért. ❤️🇭🇺 http://magyartermekonline.hu/1-a-magyar-termekekert/

(Fotó: © PETHE Attila/SkyViewAir/Civilizáció)

See More
Image may contain: sky, crowd, tree and outdoor
MiÉrt Egyesület feeling motivated.

Szervezetünk felkerült az Adó1százalék.com oldalára is☝️

Ismerje meg a(z) Magyar Termék Rajongók a Magyar Termékért Egyesület tevékenységét és céljait és fordítsa hasznos célra adója 1 százalékát. Felajánlás csak pár kattintással.
ado1szazalek.com
MiÉrt Egyesület feeling ready.

Szervezetünk oldalát megtalálod az adhat.hu oldalán is!

Látogassa meg a(z) Mi Magyar Termék Rajongók a Magyar Termékekért (MiÉrt) Egyesület adatlapját és adományozzon! | Az adhat.hu oldalon több ezer civil szervezet céljaival, missziójával és tevékenységével ismerkedhet meg. Adni egyszerűen jó!
adhat.hu

Együttműködési nyilatkozatot írt alá a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége és az AmHunCham NY. Gratulálunk!

Mi kell ahhoz, hogy a magyar vállalkozások érvényesüljenek az USA-ban? – tudakolta annak az amerikai-magyar üzletember találkozó legfontosabb kérdése, amelyet kedden rendeztek Budapesten.
ecoblogstar.blogstar.hu

Menjen jó helyre a pénzed! :)

Magyar Termék feeling proud.

Jogosan dagadhat a mellünk, mivel a támogatási formát hazánkban vezették be először. Sőt! Idén már a magyar termékeket is támogathatod a szja 1%-ának felajánlásával. Ne az államnak add!

Amit mindenki rólunk koppintott – az 1% magyar találmány. A támogatási formát hazánkban vezették be először.
magyartermekonline.hu
MiÉrt Egyesület updated their cover photo.

Az adóbevallás kitöltésekor gondolj a hazai értékekre☝️Az 1%-os felajánlások is hozzájárulnak ahhoz, hogy Magyarország egyetlen magyar termék tematikus hírportálján, a Magyar Termék Online-on bemutathassuk mindazt, ami körülvesz minket. http://magyartermekonline.hu/1-a-magyar-termekekert/
Köszönjük a helyszínt a Szalámiboltnak, a mosolygós savanyúságokat a Füles-féle vecsési savanyúságnak!
Modell: Alex
Fotó: Ágnes Székely
Grafikai munka: Kyan Smith Art & Design

Image may contain: 1 person, eyeglasses, text and food
MiÉrt Egyesület feeling hopeful.
March 22

Bízunk benne, hogy egyre több hazai vállalkozót jellemezhet az átláthatóság, a tudatosság, a felelős üzleti magatartás, és válik referenciává más vállalkozók számára is. Mutassunk példát, hogy a Magyar Terméket gyártók között is van kire példaként tekinteni!

A Vállalható Vállalkozás önellenőrző teszt a Bridge Budapest, a CEU Business School és a Transparency International Magyarország közös ügye. Azért hoztuk létre, hogy a vállalkozóknak a kitöltés során legyen lehetőségük végiggondolni, mire érdemes odafigyelni, hol tartanak az átláthatóság, a tudatoss...
vallalhatovallalkozas.hu
MiÉrt Egyesület shared a Pagefeeling thankful.
February 23

Köszönjük a segítséget Füles-féle vecsési savanyúság!

Füles-féle vecsési savanyúság's photo.
Füles-féle vecsési savanyúság
309 Likes
2 talking about this
MiÉrt Egyesület shared a Pagefeeling ready.
February 9

Egyesületünk mobilszolgáltatója a Netfone Telecom.
Az egyetlen magyar mobilszolgáltató, melynek köszönhetően ma már a telefonálás is lehet Magyar Termék <3

Product/Service
'Tavasz van, bontakozz ki te is! Válassz új előfizetésed mellé kedvezményes készüléket! A részletekről Franchise Partnereink adnak tájékoztatást, akár személyesen is, otthonod kényelmében. Mert az élet túl rövid ahhoz, hogy belőle bármennyit is ügyfélszolgálaton tölts.'
Netfone Telecom
3,939 Likes
103 talking about this

Idén is szükségünk van a támogatásodra, hogy 2017-ben mégtöbb Magyar Terméket tudjunk bemutatni neked.
MiÉrt Egyesület az adhat.hu oldalán!

Látogassa meg a(z) Mi Magyar Termék Rajongók a Magyar Termékekért (MiÉrt) Egyesület adatlapját és adományozzon! | Az adhat.hu oldalon több ezer civil szervezet céljaival, missziójával és tevékenységével ismerkedhet meg. Adni egyszerűen jó!
adhat.hu

Varrót-varrónőt keres egy magyar divatmárka ☝️

Image may contain: 1 person
Róbert Már

Munkájára igényes, megbízható varrót-varrónőt keresünk férfi zakók, nadrágok, mellények, ingek varrására budapesti szalonunkba, teljes vagy részmunkaidőben.

Jelentkezni az alábbi telefonszámon +36309431477
és e-mail címen lehetséges mar.robi@gmail.com

MiÉrt Egyesület was feeling challenged.
January 31

Egyesületünk pályázatírásban jártas munkatársat keres.
Kizárólag olyan személy jelentkezését várjuk, aki dolgozott már civil területen és jártas a közhasznú szervezeteket érintő kérdésekben, szabályokban. Nem feltétel, de előny a Magyar Termékek és hazai értékek iránt vállalt elhivatottság. További részleteket az info@miert.org címre küldött jelentkezésekre küldünk.