Reviews
4.8
13 Reviews
Tell people what you think
Daniela Vieru
· December 20, 2017
Doamna Mihaela e talentată, atenta la detalii și nu în ultimul rand pasionata de ceea ce face. De la ea plec mereu, mereu cu zâmbetul pe buze. Recomand cu încredere! Va mulțumesc!
Photos
Videos
GÈNEVIE be inspired .be yourself .collection 2018 by ESTEL
1
New look SALON MIKI
18
3
Posts

PARTENER FIRE-CREDIT
20% REDUCERE
strada canta 33 , la 50 m.PROFI

Posts
Attachment Unavailable
This attachment may have been removed or the person who shared it may not have permission to share it with you.

Tunsoare si culoare by SALON MIKI

Image may contain: one or more people and indoor
Image may contain: one or more people
Târgul de Cariere (TdC) se adresează companiilor interesate de recrutare eficientă și de poziționare ca angajator preferat în rândul tinerilor cu vârste cuprinse între 20 și 30 de ani, cu studii superioare absolvite sau în curs, majoritatea cu experiență de muncă.
targuldecariere.ro

O primavara frumoasa tuturor clientilor si colaboratorilor Salon Miki !😘

... de retinut

Jully Cornea

#Repost
Hello. ,,Ce masca sa folosesc sa imi repare parul?" -Nu exista asa ceva! Cum v-am explicat diferenta dintre balsam si masca, o sa va explic si diferenta... dintre masca/tratament de hidratare, masca/tratament de restructurare si tratament de reconstructie. Desi in reclame toate par sa faca acelasi lucru si eticheta TRADUSA spune ceva, ingredientele spun altceva. Imaginati-va un zid cu multe gauri care arata vechi si da sa pice. Daca cineva zugraveste zidul, o sa arate mai bine si ingrijit pana o sa ploua si o sa se duca zugraveala(asta este masca hidratanta, face parul mai placut la atingere, capata putina stralucire dar la prima spalare dispare efectul). Imaginati-va acelasi zid tencuit si zugravit, exteriorul arata frumos, ingrijit, este putin mai tare, dar interiorul ramane la fel cu gauri si fisuri (acesta este tratamentul/masca de restructurare, exteriorul arata bine, ingrijit, cuticula se inchide mai bine). Revenim la zid, il astupam toate gaurile, reparam fisurile, il tencuim si apoi il vopsim(acesta este tratamentul de reconstructie, problema a fost rezolvata din interior spre exterior). Sper ca am facut o comparatie care va face sa intelegeti. Succes!
Vocea Parului by Danny

See More
SALON MIKI updated their profile picture.
Image may contain: one or more people
SALON MIKI updated their profile picture.
Image may contain: one or more people
SALON MIKI recommended SALON MIKI.
February 18

Coafat by SALON MIKI

Image may contain: one or more people
Image may contain: one or more people
Image may contain: 1 person, sitting
SALON MIKI recommended SALON MIKI.
February 10

Tuns bob by SALON MIKI

Image may contain: 1 person, indoor and closeup
Image may contain: one or more people, closeup and indoor
Image may contain: one or more people, indoor and closeup
Image may contain: one or more people and closeup
SALON MIKI recommended SALON MIKI.
February 9

Tuns & coafat lejer by SALON MIKI cu Viorica Condurache

SALON MIKI recommended SALON MIKI.
February 9

Balayage by SALON MIKI

Sweep by @[139844469364600:274:SALON MIKI]
Translated
SALON MIKI updated their profile picture.
January 21
Image may contain: one or more people

cititi pânã la capat ... foarte important

Image may contain: 2 people, beard and text
Jully Cornea

!!!
# Despre vopsitul părului
1 Pentru a obține ceea ce arată pe youtube Mounir este nevoie de o echipa de 3 persoane care decolorează simultan!
2 Acele lucrări... se realizează pe par natural (...si se filmeaza sub super reflectoare ceea ce face culoarea sa fie woow)
3 Costul final este minim 800€ (muuulte zeci de milioane si de la 5 -10 ore !)
4. Intretinerea culorii se face la doua-trei saptamani, ele nu refuza aranjatul de după si solicita tratamente de fiecare dată...da pentru ca isi permit si investesc o avere ca sa arate perfect 😐
IN SALOANELE ROMANESTI
1 NU poți avea pretenția la un blond platinat sau la o culoare uniforma când tu ești vopsita închis si ai tot schimbat coloarea parului de la o extrema la alta de fiecare data, dând vina pe incompetenta stilistului dvs.
2 Respecta ca sa fii respectat! Nimeni nu vă obliga sa fiți fidele unui salon dar măcar nu mai criticați și nu mai duceți vorba dintr-un salon in altul, instigați și creați răutați intre noi prestatorii de servicii când nu e cazul. (Eu respect munca celorlalți și un act nereușit se datoreaza mai multor factori intotdeuna!)
2 NU te aștepta ca o vopsea blond deschis sa iti si inchidă rădăcinile albe acuzându-ne apoi de incompetența cand refuzați varianta corectă propusă; suntem nevoite sa va servim in limita timpului programat 😐
Solicită vopsit complex pt că noi NU SUNTEM MAGICIENI oricât ne-am strădui sa vă mulțumim 🙂
3 Nu te plânge că ,,ți-a distrus părul" când tu vrei să îți faci șuvițe peste șuvițe sau cand ii fortezi mana stilistei insistand sa ajungi la o culoare ideală intr-o singură sedință de vopsit simplu de două ore pentru că bugetul tău alocat este de maxim 80-100ron! Cand iti doresti ca parul tau sa arate exact ca in poza inarmeaza-te cu rabdare si nu limita stilistul la o suma fixa si timp limitat!
4 Nu mai refuzati spălatul inainte de tuns sau aranjatul de dupa doar pentru ca presupune un cost suplimentar, ideea e sa va simtiti ARANJATE si stilate cand iesiti din coafor deci respectati-vă! Sau daca nu alegeti o frizerie ieftină!
5 Părul devine mat si se usucă oricum, nu mai e fin ca de copil chiar si cel natural dupa ani de șampoane degresante , fheon , elastice sufocante....!
Vopseaua ii redă luciul temporar si e normal ca dupa doua luni sa revopsesti cei 2 cm de radacini crescute si sa improspatezi culoarea.
6 Alegeți-vă libere persoana in a carei pregatire si experiență aveti incredere! Discutati despre culoarea la care doriti sa ajungeti si bugetul alocat, astfel veti ințelege ce este posibil si ce necesita mai mult timp sau mai multe ședințe
Nu e obligatoriu sa te faci la salon dar nu te astepta sa te coste vopeaua profesionala cat doua tuburi mici din comerț, in salon pretul ei conține multiple consumabile plus manopera + spalatul și aranjatul care se taxeaza ori separat ori specificate in pachete.
"Vocea Parului by Danny" & R

See More