Photos
Videos
A 2. Hazafias Versek Vermondó Versenyét Veres Norbert MIK elnök lelkesítő beszédével nyitották meg, majd következtek a szavallatok. Köszönjük a felemelő élményt a szavalóknak!
20
"A költészet a lélek ünnepe. A szabadság végtelenje. Csoda és titok." Simai Mihály Április 11. a magyar költészet napja.
115
4
SZIN Aftermovie
82
3
Posts

jelenleg két és fél millió román állampolgár él külföldön, legtöbbjük pedig 25 és 39 év közötti
nem igazán akarnak hazaköltözni, mert integrálódtak
a nyugdíjrendszer néhány éven belül összeomolhat

#olvasnivaló #kivándorlás #nyugdíjrendszer

Május 25-től gyökeresen átalakul az EU-ban a személyi adatok kezelése
a kis- és középvállalkozások számos problémával fognak szembesülni
a román állam nem sokat segít

#olvasnivaló #GDPR #kkv

Reviews
4.8
11 Reviews
Tell people what you think
Posts

Van egy perced?
Egyetlen perc alatt hatással lehetsz akár 60 millió ember életére Európában!
Légy aktív állampolgár és támogasd aláírásoddal a Minority Safepack kezdeményezését! 📝😌

Itt írhatod alá te is:...
https://ec.europa.eu/citizens-initiative/32/public/#/
vagy a www.jogaink.hu oldalon!

See More
It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
7,669 Views
HÖOK - Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája

Van egy perced?

Egyetlen perc alatt hatással lehetsz akár 60 millió ember életére Európában!

Légy aktív állampolgár és támogasd aláírásoddal a Minority Safepac...k kezdeményezését! 📝😌

Itt írhatod alá te is:
https://ec.europa.eu/citizens-initiative/32/public/#/
vagy a www.jogaink.hu oldalon!

Információ:
http://www.minority-safepack.eu/#about

MI VAGYUNK A MILLIÓ!

Támogasd munkánkat egy megosztással!
#msp #höok #mivagyunkamillio #minoritysafepack

See More

Támogatásra számítottak, de mélyen a zsebükbe kell nyúlniuk. Az állam ugyanis nem teljesíti a vállalt határidőket a Start-Up Nation pályázatait elnyerő fiatalokkal szemben.
A #MIÉRT a nyertes pályázatok kifizetését sürgeti.

Támogatásra számítottak, de mélyen a zsebükbe kell nyúlniuk. Az állam ugyanis nem teljesíti a vállalt határidőket a Start-Up Nation pályázatait elnyerő fiatalokkal szemben.
A #MIÉRT a nyertes pályázatok kifizetését sürgeti.

Támogatásra számítottak, de mélyen a zsebükbe kell nyúlniuk. Az állam ugyanis nem teljesíti a vállalt határidőket a Start-Up Nation pályázatait elnyerő fiata...
youtube.com

Ha a kormány lehetőséget kínál a fiataloknak, akkor meg is kell tennie mindent ahhoz, hogy a program gördülékenyen működjön, és azok, akik nyertek, valós támogatásban részesüljenek. #MIÉRT #StartUpNation

Miután az állam nem teljesíti a vállalt határidőket a Start-Up Nation pályázatait elnyerő fiatalokkal szemben, a Magyar Ifjúsági Értekezlet vállalkozókkal közösen fogalmazott meg kérdéseket, amelyeket az RMDSZ parlamenti képviselője, Apjok Norbert továbbított kedden reggel az ....
miert.ro

A Szenátus plénuma megszavazta a marosvásárhelyi II. Rákóczi Ferenc Római Katólikus Gimnázium újraalapításáról szóló RMDSZ törvénytervezetet!
Részletekért klikk:

Már csak az államelnökön a sor, hogy kihirdesse a törvényt, ami az iskola újraalapításának utolsó lépését jelenti. „A szerdai döntés jó hír a magyar közösségnek, a kormánypártokkal kötött parlamenti együttműködési megállapodás kézzelfogható eredménye” – hangs....
rmdsz.ro

Siker!

SikerÍgéretet tett a tanügyminiszter arra, hogy módosítják az angol nyelv és irodalom országos tantárgyversenyre vonatkozó miniszteri szabályzatot.

Ez azt jelenti, hogy ezen a területen nem lesz diszkriminatív a törvénykezés a magyar gyermekek számára🤘

Ígéretet tett Valentin Popa új tanügyminiszter arra, hogy oly módon módosítják az angol nyelv és irodalom országos tantárgyversenyre vonatkozó miniszteri szabályzatot, hogy az ne legyen diszkriminatív a magyar gyermekek számára – számolt be Kovács Irénke kisebbségügyi államti...
rmdsz.ro

A nemzeti kisebbségekhez tartozó diákok hátrányos megkülönböztetésének megszüntetése érdekében levélben fordult a Magyar Ifjúségi Értekezlet:

Diszkriminatív egy minisztériumi szabályozás a magyar anyanyelvű diákokkal szemben, a Magyar Ifjúsági Értekezlet (MIÉRT) Oktatási és Kutatási Kabinetje pedig orvosolni szeretné ezt a tanügyminiszter segítségével.
maszol.ro

A 40.000 ok, hogy Romániában vállalkozz! projekt a Diaspora Start Up kiírás keretein belül valósul meg és azokat a Magyarországon élő és magyarországi lakcímmel rendelkező román állampolgárokat célozza meg, akik Romániában terveznek vállalkozást indítani.
#startup

Részletekért klikk:

Mi tudjuk, hogy létezik. Ez a munkahely pedig nem más, mint az Ön saját vállalkozása. A 40.000 ok, hogy Romániában vállalkozz! projekt azért jött létre, hogy ennek a saját vállalkozásnak az elindulásához nyújtson Önnek segítséget.
diasporaungaria.ro

A Magyar Ifjúsági Értekezlet közös szándéknyilatkozatot írt alá az RMDSZ-el. Az ifjúsági ernyőszervezet fontosnak tartja, hogy partneri viszonyt tudjon fenntartani a Szövetséggel!

Magyar Ifjúsági Értekezlet - MIÉRT added 176 new photos to the album: 15. éves Születésnapi Estély — with Szöllősi Tamás.

Közös szándéknyilatkozatot írtunk alá az RMDSZ-szel. A legfontosabb, hogy partneri viszonyt tudjunk fenntartani az RMDSZ és a MIÉRT között, olyan fiatalok jöjjenek szervezeteinkbe, akik szakmailag megállják a helyüket!
#miert15
📷 Bereczky Sándor & Bereczky Zsolt

15 éves a Magyar Ifjúsági Értekezlet!
További sikerekben gazdag évet kívánunk!

Tizenötödik születésnapját ünnepelte szombaton a Magyar Ifjúsági Értekezlet (MIÉRT) Marosvásárhelyen. A hangulatos beszélgetések mellett aláírták a MIÉRT Stratégiai dokumentumát és az RMDSZ-MIÉRT új együttműködési megállapodását is. Az eseményen 15 év legfontosabb mom...
miert.ro

Köszönjük mindazoknak akik ott voltak és velünk tartottak az idei fergeteges gólyabálon. Külön köszönet a gólyáknak, akik minden kreativitásukat és ügyességüket bevetve jelentkeztek és felejthetetlenné tették ezt az estét, továbbá külön köszönet a támogatóinknak akik lehetővé tették, hogy az idei gólyabál ismét színvonalas legyen.

Köszönjük a támogatóinknak azt, hogy idén is hozzárjárultak a rendezvényünk színvonalához.

Image may contain: text

Ma este fergeteges hangulatú gólyabal és after party DJ Barneeyval és Dj Justinnal! Légy ott Te is!

Image may contain: text

Már alig 2 nap van hátra az idei Városi Gólyabálig!
Neked van már jegyed? Ha nincs akkor a Kölcseyben keresd Kohán Mátét, a Refiben Barbara Kerekest a Hámban pedig Beni Dul Szabót vagy a Mihai Viteazu utca 10 szám alatti székhelyünkön.

Image may contain: text