Photos
Videos
Jučer je završio Ljetni kamp mladih matematičara koji se održavao u Zadru. Bio je to po brojnosti učenika (99) i mentora (31) najveći kamp koji smo održali do sada. Održano je 45 predavanja, 20 projekata te 2 popularno znanstvena predavanja. Također su tijekom kampa održane pripreme za MEMO, a na nekoliko dana ugostili smo i njihovog voditelja. Našoj ekipi želimo puno sreće na natjecanju u Litvi! Kako nam je bilo možete pogledati u videu. Pozdrav svima i nadamo se da se vidimo opet na Zimskoj školi i na sljedećem Ljetnom kampu!
84
Reviews
4.2
5 Reviews
Tell people what you think
Posts

Prijave za Ljetni kamp mladih matematičara su otvorene!

Ljetni kamp održat će se u Zadru od 12. do 19. kolovoza 2018. godine, a namijenjen je učenicima od 7. razreda osnovne škole do 4. razreda srednje škole.

Program Ljetnog kampa uključuje jutarnja predavanja iz natjecateljskih područja te poslijepodnevni rad na projektu iz natjecateljske, teorijske ili primijenjene matematike, uz mnoštvo drugih matematičkih i nematematičkih sadržaja.

...

Prijaviti se možete na linku : https://goo.gl/forms/wcegEET4wcgLDIpJ3

Prijave se zatvaraju 1. lipnja u 23:59. Nadamo se velikom broju prijava!

See More
Zadar, 12.-19. kolvoza 2018. Mladi nadareni matematičari "Marin Getaldić"
docs.google.com

Otvorene su prijave za prvu Matematičku konferenciju za srednjoškolce!

Matematička konferencija je naš novi projekt, namijenjen primarno srednjoškolcima koji vole matematiku, ali se ne vole ili ne žele natjecati te im takvi zadaci nisu najprivlačniji dio matematike.

Na Konferenciji će i u jutarnjim i u poslijepodnevnim satima učenici raditi na nekom od zanimljivih projekata, sličnim onima kakve smo i do sada imali na Ljetnom kampu, ali nešto opsežnijim, s obzirom da imamo viš...e vremena na raspolaganju. Naravno, zabavne aktivnosti u slobodno vrijeme su zagarantirane! 😀

Konferencija će biti održana u Zadru, od 8. do 12. kolovoza 2018., a cijena će se, ovisno o broju sudionika, kretati između 300 i 400 kuna.

Prijaviti se možete na linku: https://docs.google.com/…/1FAIpQLSdiuHxX1xGkABUgFh…/viewform
Prijave traju do 15.6.2018. u 23:59.

Nadamo se velikom broju prijava!

See More
Zadar, 8.-12. kolvoza 2018. Mladi nadareni matematičari "Marin Getaldić"
docs.google.com
Posts