Posts

"Väcka känslor, både i laget och uppe på läktaren. Få igång arenan så att det fullständigt kokar när vi spelar. Då kommer det bli roligare att komma hit och se oss spela hockey också". Så beskriver Daniel Sylwander en del av det han vill bidra med till MODO Hockey den kommande säsongen, se hela intervjun med honom i MODO Channel Premium.

"Väcka känslor, både i laget och uppe på läktaren. Få igång arenan så att det fullständigt kokar när vi spelar. Då kommer det bli roligare att komma hit och se oss spela hockey också". Så beskriver Daniel Sylwander en del av det han vill bidra med till MODO Hockey den kommande säsongen...
modohockey.se

Säsongskortserbjudandet där fortsättningsspel ingår på sittplats gäller till och med sista maj! Priset är sänkt för alla ordinarie sittplats - Du kan nu se alla matcher på sittplats från 134kr/match! http://modo.ebiljett.nu

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
1.8K Views
Videos
Daniel Sylwander laddar för nästa säsong
41
Magnus Häggström laddar för nästa säsong
139
10
Finaldag! Cirka två timmar kvar till match, 15:25 släpps pucken mot Djurgården. Laget anlände nyligen till arenan och Martin Sedin passade på att ta ett kort snack med Urban Omark innan de börjar göra sig i ordning för finalen!
35
2
Photos
Posts
MODO Hockey kan idag meddela att Lukas Wernblom förlängt sitt kontrakt över säsongen 2018/2019. ”Det känns jättebra, Lukas är en väldigt utvecklingsbar spelare och det är kul att få vara en del av Lukas fortsatta utbildning”, säger sportchef Micke Sundlöv.
modohockey.se

Fri entré, gratis korv och dryck, Hockey-loppis, Autografskrivningar, se herrlaget träna, testa hur hårt du kan skjuta i Bauer Hockeys skott-tält, utmana spelarna i bordshockey och mycket annat!

MAY26
Sat 11:00 AM UTC+02MODO HockeyÖrnsköldsvik, Sweden
71 people interested

Tredje och sista omgången av tröjor från vårt damlag håller nu på att auktioneras ut. Missa inte chansen att buda hem en egen matchtröja!

Auktioneringen av matchanvända och signerade tröjor från vårt representationslag i SDHL är här! Under tre veckors tid kommer tröjorna att auktioneras ut, med ny omgång varje måndag!
modohockey.se

Under fredagen är det dags för spelarna att ha tester igen. MODO Channel tar självklart rygg på dem för att rapportera träningspasset! Vi drar igång från 09:15, sändningen går i vanlig ordning att se som repris i MODO Channel.

Under fredagen är det dags för spelarna att ha tester igen. MODO Channel tar självklart rygg på spelarna för att rapportera träningspasset! Vi drar igång från 09:15, sändningen går i vanlig ordning att se som repris i MODO Channel.
modohockey.se
Kristi himmelsfärdshelgen innebär att vårens största mässa och folkfest Öviksmässan, återigen intar Fjällräven Center. Mässan pågår mellan torsdag 10 maj till lördag 12 maj. Under helgen kan ni träffa utställare inom hus & hem, sport & fritid, skog & friluftsliv och mycket mer. Utöv...
modohockey.se

Vi har släppt säsongskorten för nästa säsong och priset är sänkt för alla ordinarie sittplats - Du kan nu se alla matcher på sittplats från 134kr/match!

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
Magnus Häggström laddar för nästa säsong
modo.ebiljett.nu
20K Views
Efter 334 matcher och elva säsonger i MODO Hockey väljer Johanna Olofsson att lägga skridskorna på hyllan, "Jag trodde inte att det skulle vara så känslosamt, det är en stor del av mitt liv som avslutas så det är väldigt mycket känslor", säger Johanna Olofsson.
modohockey.se

Det finns fortfarande tid att söka tjänsten som redovisningsekonom hos oss. Söndag 6 maj är sista ansökningsdagen, skynda dig och ta chansen!

Vill du vara med på en resa där målet för MODO Hockey är att spela i högsta serien på både herr- och damsidan? Att arbeta inom MODO Hockey innebär att du kommer i kontakt med många människor och företag där det finns ett stort intresse och engagemang för verksamheten vilket gör det ex...
modohockey.se
MODO Hockey kan idag meddela att Kalle Jellvert är kontrakterad av klubben och klar för spel i HockeyAllsvenskan den kommande säsongen. ”En spelare med bra fart och ett riktigt bra skott som dessutom inte tvekar att sticka in näsan i tyngre trafik. Han är center i första hand men kan även s...
modohockey.se
Nu har ännu en bricka i damernas trupp bygge fallit på plats. MODO Hockey har glädjen att berätta att försvarararen Paula Bergström förlängt sitt kontrakt över den kommande säsongen, ”Hon har alla delar som spelare, både offensivt och defensivt. Hon är fysiskt stark, kan bära puck men...
modohockey.se

11:00 direktsänder vi från MODO Channels studio i Fjällräven Center. Dagens gäster är Björn Edlund och Micke Sundlöv som har med sig varsin spelarnyhet till sändningen. Missa inte det!

MODO Channel direktsänder från studion i Fjällräven Center. Två spelarnyheter är att vänta där både Micke Sundlöv och Björn Edlund gästar studion! Sändningen startar 11:00 och går i vanlig ordning att se som repris i efterhand.
modohockey.se
Örnsköldsviks studenter hälsas varmt välkomna till Fjällräven Center lördag den 2 juni då det ska firas ordentligt att de tar klivet ut i vuxenlivet. Med uppklädda gäster, god mat, underhållning och fest kommer detta att bli en minnesvärd kväll.
modohockey.se

Idag och imorgon ska MODO Hockey prova utrustning med Bauer Hockey. MODO Channel var självklart på plats och pratade med Victor Öhman och Patrik Karlkvist!

Today and tomorrow, modo hockey is going to try equipment with bauer hockey. Modo Channel was of course in place and talked to victor öhman and Patrik Karlkvist!
Translated
Under två dagar ska MODO Hockey prova utrustning med Bauer Hockey inför den kommande säsongen. MODO Channel var självklart på plats och tog ett snack med både Victor Öhman och Patrik Karlkvist. Missa inte vilken del de gillade bäst och se när Victor Öhman kommenterar vem som är petigast i...
modohockey.se
Auktioneringen av matchanvända och signerade tröjor från vårt representationslag i SDHL har nu äntligen startat! Under tre veckors tid kommer tröjorna att auktioneras ut, med ny omgång varje måndag!
modohockey.se