Posts

MOOIJ BUITENKANSJE!
Het appartement boven onze winkel staat te koop. Een echt buitenkansje met heel veel ruimte en mogelijkheden, mooi in ons levendige centrum.
Deze zaterdag is er open huis en is ook onze eigen Natasha aanwezig om je de vele mogelijkheden te laten zien en tips te geven om er je eigen paleisje van te maken.
Kom je ook? De koffie (of thee!) staat klaar!
https://www.funda.nl/…/appartement-40408559-burgemeester-m…/

Dit is een prima stek te noemen met volop privacy en toch pal in het levendige centrum! U woont boven een winkel en op een goede minuut loopafstand van het station. Dit royale appartement is verdeeld over 2 verdiepingen en heeft volop mogelijkheden.
funda.nl
Mooij Castricum shared their post.
January 29

Bel me gerust op 0655726441

Image may contain: indoor
No automatic alt text available.
Image may contain: indoor
Image may contain: stripes
Mooij Castricum posted 4 photos.

SALE!! De laatste kussens extra voordelig geprijsd. Zoals deze 2 van prachtig rood gebloemde katoen van Designers Guild. Achterzijde kussen 1 van zwart linnen e...n zwart reptielprint fluweel. Achterzijde kussen 2 van rood katoen met gekleurde golvende strepen en zwart linnen. Beide kussens meten 50x50 cm. Nu van 35,= voor 25 euro p.st. inclusief binnenkussen. Bestellen via pb of mail mooij@coopshop.nl Verzenden per post (+ 6,95 kosten) of afhalen op afspraak.

See More
Photos
Reviews
5.0
6 Reviews
Tell people what you think
Liesbeth van Zelst
· November 10, 2017
Heel leuk concept! Winkel staat vol met leuke producten en nodigt uit tot kijken en shoppen.
Jorick van Raalten
· April 15, 2017
Super leuk concept en mooie winkel! Een echte toevoeging aan Castricum!
Dorien Kaandorp
· November 21, 2016
Voor inspiratie bij (her)inrichting of styling is dit de MOOIJ-ste winkel van Castricum!
Of je het nu groots wilt aanpakken of met wat accessoires...hier vind je ruime keuze voor verandering van je in...terieur.
----Your Home is Your Castle!----
See More
Veronica Danielle Klinkenberg
· September 10, 2016
Prachtige spullen en mooije mensen!
Videos
Een MOOIJe tafel en lekkere stoelen zijn onmisbaar in ieder huis. Om aan te eten, te werken, te lezen, te knutselen, te entertainen... Bij MOOIJ vind je de stoere tafels van Lok Living, op maat gemaakte houten tafels. MOOIJe combi met de stijlvolle comfortabele stoelen van Meubls Ook deze zijn vaak naar wens in vele soorten stof en kleuren verkrijgbaar. En wij adviseren je er graag bij! #mooijecombi
6
Op 20 maart organiseren we weer een #workshop voor #ondernemers bij MOOIJ: over Instagram en #VisualBranding. Hoe zet je Instagram in om je bedrijf/merk te profileren. Meer info en aanmelden via info@coopshop.nl via @RiplApp
5
Deze week weer allerlei MOOIJe nieuwe producten binnen. Zoals de one-of-a-kind kussentjes, de bijzondere Hollyhock buitenstoel en het grappige servies van illustratrice Helen B.
4