Photos
Videos
Mun kielinen Raamattu
19
Vilkaiseppa tästä mitä Gulsenilla on meille kerrottavaa! Toinen video Bulgariasta.
31
2
Lastenraamattuja Peshteraan -video
14
Posts

Moikka!

Ootko sä löytänyt joskus jotain sellaista mitä et ole etsinyt, mutta kun olet sen yllättäin löytänyt se on tuottanut sinulle tosi paljon iloa?

Nyt saat kuulla Josia nimisestä pojasta, joka löysi yllättäen jotakin hyvin tärkeää, jonka hän halusi jakaa kaikille muillekin. (2 Aik. 34)

...

Mitäköhän se mahtoi olla?

Katso lyhyt (6min.) video ja innostu lähtemään mukaan Mun kieliseen raamattu-projektiin, jossa yhdessä lapset ja aikuiset voivat olla mukana tukemassa lähetystyötä.

Osallistumaan pääset osoitteessa:
http://suuressamukana.fi/lahjoitusko…/mun-kielinen-raamattu/

Tiesitkö, että olemme valmistaneet valmiin opetuskokonaisuuden Donkkis Big Night -iltoja varten, jonka avulla voit kertoa MKR -projektista ja kutsua siihen mukaan. Seuraavassa julkaisussa jaan materiaalin kaikkien käyttöön. Lisätietoja: iida.hovi@sekl.fi

Rukoillaan ja kerätään yhdessä rahaa 6000 euroa tämän vuoden 2018 loppuun mennessä, jotta saadaan painettua 2000 tällaista kaksikielistä Turkki- Bulgaria uusi testamenttia. Yksi uusi testamentti maksaa 3 euroa. Pienistä puroista kasvaa suuri virta. Tule pienellä panoksella mukaan suureen ja tärkeään asiaan!

Joulukuun 2017 alkuun mennessä on kerätty 1422,15€. Alku on hyvä, mutta vielä on matkaa jäljellä.

Osallistumaan pääset osoitteessa:
http://suuressamukana.fi/lahjoitusko…/mun-kielinen-raamattu/

Miten osallistua keräykseen lasten kanssa?

1. Tarjotkaa naapurille tai tutulle, että käytte tekemässä lumityöt, haravoimassa, siivoamassa tai hoitamassa lapsia ja annatte sitä saadun palkan Mun kielinen Raamattu (MKR) -projektiin
2. Antakaa omastanne esim. karkki- tai viikkorahoistanne MKR- prokjektiin
3. Tehkää DBN (Donkkis Big Night)-illan askartelupisteellä tai muualla jokin tuote myyntiin esim. kortteja. Myytyjen tuotteiden tulot lahjoittaa MKR -projektille.
4. Järjestäkää yhdessä vanhempien kanssa kirkkokahvit MKR –projektin hyväksi
5. Kerätkää tulevissa DBN-illoissa vapaaehtoinen kolehti ”Mun kielinen raamattu”- projektin hyväksi”
6. Järjestäkää yhdessä lasten kanssa arpajaiset, joiden tuotto lahjoitetaan MKR – projektille
7. Kommentoi itse parempi idea

See More
It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
447 Views

Tiesitkö, että olemme valmistaneet valmiin opetuskokonaisuuden Donkkis Big Night -iltoja tai muita lasten pyhäkoulu hetkiä varten, jonka avulla voit kertoa Mun kielinen raamattu -projektista kivalla tavalla ja kutsua siihen lapset ja perheet mukaan.

Tästä linkistä saat opetusmateriaalin käyttöösi:

https://sekl-my.sharepoint.com/…/ErrGlCjHx9dIsehnyoRnaMIBZs…

...

Lisätietoja voit kysyä Kansanlähetyksen juniorityönvastaavalta Iida Hovilta: iida.hovi@sekl.fi

Keräykseen voit osallistua täältä:

http://suuressamukana.fi/lahjoitusko…/mun-kielinen-raamattu/

Ps. Pian uudistuvilta http://donkki.net/ -sivuilta voit jatkossa ladata suuren määrän valmiita lasten- ja junioreiden raamattuopetuksia ja valmiita Donkkis Big Night -materiaaleja ja ideoita kristilliseen varhaisnuoriostyöhön.

See More
Ajattele, miten harmillista olisi, jos Jumala puhuisi sinulle, mutta et ymmärtäisi sitä? Jumalalla on asiaa jokaiselle ihmiselle maailmassa, mutta kaikilla … Mun kielinen Raamattu Ajattele, miten harmillista olisi, jos Jumala puhuisi sinulle, mutta et ymmärtäisi sitä? Jumalalla on asiaa joka...
suuressamukana.fi