Posts

AYUH KITA BERIKLAN SECARA PERCUMA DI SINI...!!!

Syarat-syarat mudah untuk mengiklan di sini -

1.) Produk dan servis yang sah di sisi undang-undang Malaysia sahaja....
2.) Menyatakan harga sekiranya produk dijual secara runcitan. Jika penetapan harga tidak boleh dilakukan (caj mengikut jarak/berat, bekalan secara borong, lelongan tertutup dsb.), sila maklumkan kepada umum bahawa urusniaga sudah selesai supaya individu lain tidak tertanya-tanya.
3.) Segala bentuk posting, komen, private message dan lain-lain bentuk maklumat yang dibekalkan oleh pengguna adalah tanggungjawab mereka sendiri secara peribadi, keseluruhannya.
4.) Maklumat hendaklah sentiasa dipastikan betul dan tepat, mengikut pemahaman si pengiklan. Sebarang perubahan perlu dikemaskini dari masa ke semasa bagi mengelakkan kekeliruan.
5.) Sebarang rungutan (grievances), atau percanggahan (disputes) hendaklah cuba diselesaikan sesama penjual dan pembeli. Sekiranya tiada kata putus dicapai, barulah salah satu pihak atau kedua-duanya memanjangkan urusan ini kepada admin.
6.) Jujur dan ikhlas. Layani orang lain sepertimana anda mahu dilayan.
7.) SCAMMERS, this is not your playground. Go away!

See More
My-Kedai shared a link.
23 hrs
Reviews
My-Kedai has no reviews yet.
Tell people what you think
Photos
Videos
My-Kedai.com Official Main Page Preview
Cara Buat Ayam Goreng Ummaaayyy Nyamanlah...
2
SueAnn Spa Promotional Video
5
11
Posts

Kami tidak akan membiarkan anda semua ketinggalan. Inilah rupanya aplikasi web My-Kedai.com yang sudah 90% siap. Nantikan sahaja kami lancarkannya untuk public testing dan pelancaran penuh. Stay tuned, guys!

Image may contain: 1 person, text
No automatic alt text available.
Image may contain: 1 person

'Siap' dan 'matang' dua perkara yang hampir sama tapi tak seerti secara terus. Siap hanya sekadar ia sudah siap, tetapi matang, ia sudah melalui proses ujian-ujian sebenar yang mematangkan, atau dipanggil 'pengalaman'.

Android app ini mungkin nampak macam dah siap dan sedia untuk diuji, tapi... belum lagi. Admin perlukan sikit masa untuk mematangkan beberapa ciri asas yang ada dalam app ni dulu sebelum dilepaskan kepada umum untuk ujian awam.

No automatic alt text available.

Sesapa suka murukku?

Image may contain: food

Nak ambil gambar produk, tapi guna henpon murah je. Boleh ke? Kena la tukar henpon canggih kan? Ada modal ke?

Image may contain: screen

Bos suruh design logo? Anda bukan designer? Tak ada masalah. Jangan panik. Langkah pertama taklah susah mana pun. Mulakan dengan mengetahui APA yang anda perlu design.

Image may contain: text

Mari, mari, mari...!!! Labelkan produk anda!

No automatic alt text available.

Sesapa berkesempatan nak ke Subang Parade esok dengan lusa, meh cari kimchi. Diusahakan oleh sahabat kita, Pn. Dibitz Dib @ Dibitz Kimchi.

Image may contain: text and food

Label itu penting bukan sekadar hiasan. Ia memberikan produk anda identiti, berdiri dengan imejnya tersendiri di pasaran, juga sebagai elemen pemasaran.

Image may contain: 1 person, smiling, outdoor
My-Kedai is feeling crazy.

Bilakah kali terakhir anda menggunakan kamera anda mengikut fungsi sebenarnya?

Image may contain: one or more people and text
My-Kedai updated their profile picture.
Image may contain: text

Sneak Preview: Muka hadapan laman web rasmi My-Kedai.com .

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
25 Views

Senarai harga Mummy Hepi

Januari 2018

No automatic alt text available.

Kenapa kami hold back sesetengah permintaan untuk review marketing medium beberapa bakal client? Bukan kami menolak tawaran, apatah lagi menolak rezeki. Kami perlu menyusun kerja kami dengan cukup teliti dan tidak boleh main sapu sesedap rasa sebarang job.

Kenapa agaknya? Kerana kami mengutamakan kualiti servis kami. Tiada gunanya kami mengambil terlalu banyak job, over-committed, tetapi hasilnya tidak seberapa dan tidak menepati keperluan client kami.

Objektif kami membantu ...anda memasarkan produk dan perkhidmatan ke tahap yang lebih baik dari masa ke semasa. Bukanlah kami sekadar memandang duit yang keluar dari saku anda.

Quality - Customer satisfaction

See More

Contoh senarai harga / menu perkhidmatan yang mempunyai impak visual yang baik. Siapa kata hitam tidak menawan kan?

No automatic alt text available.