Posts

AYUH KITA BERIKLAN SECARA PERCUMA DI SINI...!!!

Syarat-syarat mudah untuk mengiklan di sini -

1.) Produk dan servis yang sah di sisi undang-undang Malaysia sahaja....
2.) Menyatakan harga sekiranya produk dijual secara runcitan. Jika penetapan harga tidak boleh dilakukan (caj mengikut jarak/berat, bekalan secara borong, lelongan tertutup dsb.), sila maklumkan kepada umum bahawa urusniaga sudah selesai supaya individu lain tidak tertanya-tanya.
3.) Segala bentuk posting, komen, private message dan lain-lain bentuk maklumat yang dibekalkan oleh pengguna adalah tanggungjawab mereka sendiri secara peribadi, keseluruhannya.
4.) Maklumat hendaklah sentiasa dipastikan betul dan tepat, mengikut pemahaman si pengiklan. Sebarang perubahan perlu dikemaskini dari masa ke semasa bagi mengelakkan kekeliruan.
5.) Sebarang rungutan (grievances), atau percanggahan (disputes) hendaklah cuba diselesaikan sesama penjual dan pembeli. Sekiranya tiada kata putus dicapai, barulah salah satu pihak atau kedua-duanya memanjangkan urusan ini kepada admin.
6.) Jujur dan ikhlas. Layani orang lain sepertimana anda mahu dilayan.
7.) SCAMMERS, this is not your playground. Go away!

See More

Member ni wes kesel katanya.

Image may contain: 1 person, smiling, closeup and text
Reviews
My-Kedai has no reviews yet.
Tell people what you think
Photos
Videos
My-Kedai.com Official Main Page Preview
Cara Buat Ayam Goreng Ummaaayyy Nyamanlah...
2
SueAnn Spa Promotional Video
5
11
Posts
My-Kedai is with Faris Marzuki and Anita Ali.
19 hrs

Contoh poster untuk ditampal di premis perniagaan atau untuk share di media sosial.

Image may contain: text

[VERSI HD 720] Bila tak faham, kita jangan buat andaian. Tengok video ni. Mana tau boleh membantu bagi idea, apa di sebalik Android app ni. Benda percuma je kan? Apa salahnya nak mencuba.

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
4 Views

Bila tak faham, kita jangan buat andaian. Tengok video ni. Mana tau boleh membantu bagi idea, apa di sebalik Android app ni. Benda percuma je kan? Apa salahnya nak mencuba.

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
203 Views

Ruangan iklan percuma untuk masyarakat tempatan (tempatan sahaja tau, bukan acah-acah tempatan). Tempoh promosi selama tiga bulan tanpa sebarang kos permulaan, dan tiada kos terselindung. Kalau sambutan menggalakkan, pandai bodek, kami sambung lagi kempen iklan free ni sampai korang lupa yang korang ada iklan dalam app kami. Hahaha. Gila kan? Lantak la kalau gila pun. Ada kami kisah?

Yang mana rasa-rasa dah letih dok melayan PM sana, PM sini tapi sales tak sama banyak dengan ...PM, mungkin sebab korang lupa dalam satu masa ada sorang je PM negara kita. Huhuhu.

Apa kami nak dari korang? Kami nak korang mengiklan je dengan kami. Free pulak tu. Janji iklan tu biar la produk-produk dan servis-servis yang murni je ye. Yang ubat kuat lelaki, ubat montok pompuan, meniaga malam ada siang takde (MLM), scam rumah banglo RM50k, masuk hari ni, esok dalam dompet penuh duit RM50 dengan RM100, kami tak layan semua tu ye.

Nak Whatsapp? Err... korang suka PM kan? Lantak korang la. Ni nombor Whatsapp kitorang +60173390400 . Kalau lambat reply tu maksudnya tengah bizi buat keja la tu ye. Kalau rasa-rasa tazabarnye nak tunggu kami lancarkan Android app ni, buleh follow-up di laman FB kami - http://my-kedai.com . Mana tau, kot tuah badan, kami bagi anda download satu salinan percubaan untuk anda show-off dengan jiran-jiran tok ngulu kampung anda.

Chiow!

See More
No automatic alt text available.

Kami tidak akan membiarkan anda semua ketinggalan. Inilah rupanya aplikasi web My-Kedai.com yang sudah 90% siap. Nantikan sahaja kami lancarkannya untuk public testing dan pelancaran penuh. Stay tuned, guys!

Image may contain: 1 person, text
No automatic alt text available.
Image may contain: 1 person

'Siap' dan 'matang' dua perkara yang hampir sama tapi tak seerti secara terus. Siap hanya sekadar ia sudah siap, tetapi matang, ia sudah melalui proses ujian-ujian sebenar yang mematangkan, atau dipanggil 'pengalaman'.

Android app ini mungkin nampak macam dah siap dan sedia untuk diuji, tapi... belum lagi. Admin perlukan sikit masa untuk mematangkan beberapa ciri asas yang ada dalam app ni dulu sebelum dilepaskan kepada umum untuk ujian awam.

No automatic alt text available.

Sesapa suka murukku?

Image may contain: food

Nak ambil gambar produk, tapi guna henpon murah je. Boleh ke? Kena la tukar henpon canggih kan? Ada modal ke?

Image may contain: screen

Bos suruh design logo? Anda bukan designer? Tak ada masalah. Jangan panik. Langkah pertama taklah susah mana pun. Mulakan dengan mengetahui APA yang anda perlu design.

Image may contain: text

Mari, mari, mari...!!! Labelkan produk anda!

No automatic alt text available.

Sesapa berkesempatan nak ke Subang Parade esok dengan lusa, meh cari kimchi. Diusahakan oleh sahabat kita, Pn. Dibitz Dib @ Dibitz Kimchi.

Image may contain: text and food

Label itu penting bukan sekadar hiasan. Ia memberikan produk anda identiti, berdiri dengan imejnya tersendiri di pasaran, juga sebagai elemen pemasaran.

Image may contain: 1 person, smiling, outdoor
My-Kedai is feeling crazy.

Bilakah kali terakhir anda menggunakan kamera anda mengikut fungsi sebenarnya?

Image may contain: one or more people and text