Photos
Posts

Bedankt voor jullie tips en tops!

Vanavond hebben we als kernteam een evaluatie van onze Nachtkuier. Hebben jullie tips? Wat wil je vooral terug zien en wat kan volgens jou beter?

No automatic alt text available.
Image may contain: outdoor
Image may contain: outdoor and water
Posts

Ook onze masseuse Helga heeft genoten van de nachtkuier vorige week zaterdag. Ze is er nog vol van en kan niet wachten tot volgend jaar. Hebben jullie ook genoten van Helga?

Image may contain: 1 person, closeup

Save the date! De plannen voor 2018 worden al weer gemaakt. Zien we jullie dan weer?

Image may contain: text
Nachtkuier Holwerd updated their cover photo.
No automatic alt text available.

Nog meer napret: ben je tijdens de Nachtkuier in het schilderij gekropen? Check dan hier de foto's (deel 3)

Nog meer napret: ben je tijdens de Nachtkuier in het schilderij gekropen? Check dan hier de foto's (deel 2)

Nog meer napret: ben je tijdens de Nachtkuier in het schilderij gekropen? Check dan hier de foto's (deel 1)

Mooi verslag en mooie woorden over de Nachtkuier van afgelopen zaterdag. De Nachtkuier wordt er een beetje stil van. Bedankt!

Image may contain: 8 people, people smiling
Metske Vd Ploeg

S'nachts is het mooi in het veld, zo ook met de nachtkuier zaterdagavond in Holwerd. Het begon met prachtig theater bij de sfeer vol verlichte lampekappen rondo...m de boerderij van Theo en Marjolein. Hier werd de lekke hartkleppen prijs uitgereikt aan 2 superdonoren. Dan denk je rustig verder te wandelen wordt je verrast door een trein midden in de nacht. Staat daar op eens een oude kerel te schreeuwen en komt er een trein aan razen, zijn oude vrouw al waggelend langs de overgang te emelen, gewoon weg schitterend entertaiment. Het geluid van de overgang en de tein klonk nog lang na in de nacht. Daarop naar een muzikaal optreden van crescendo in de mooie boerenschuur van Upt en Hennie, de boerderij die er prachtig uitzag in de nacht in sfeervolle verlichting. Daarna in de zoveelste regenbui op naar de Tonne alwaar nog iemand fanatiek zat te vissen bij de brug. Gelukkig konden wij even bijkomen en schuilen onder het genot van een mooi lied van 't Waddenkoor die bij de boerderij van Jan en Beatrix een mooi podium hadden. Hier konden wij nog genieten van een rondleiding dor het Buthus en de schuur met de paarden en het heerlijk ruikende hooi. Onderweg naar Waaxens begon de volle maan wat meer voor het licht te komen. Bij de Poort van Waaxens werden wij getrakteerd op een liefdesgedicht van de Hertog van Medwert, een schitterende ervaring in een prachtige ambiance. Gelukkig konden wij daarna in de werkplaats van de schilders even op adem komen van alles wat wij hadden meegemaakt. Hier kregen wij poeiermolke, cake, mars, en water uitgereikt. Ook de EHBO was paraat om de blaren door te steken. Dan op naar Elba voorbij de Holwerter roeken die in de boom bij Rienks zaten. Dan staan daar op eens 2 Holwerters midden in de nacht op de weg een potje badmington te spelen. Bij Kees en Marjan op de foto, en vandaar op naar de Klanken van de Bazuin die ons al tegemoet komen vanaf de boerderij bij Hessel en Lucie. Een tocht met veel variatie en een mooie afsluiter met geweldige massage en heerlijke soep in de sporthal. Dan gezellig nazitten luisteren naar troubadour Adri de Boer. Geweldige vrijwilligers die in de regen alle lichtjes hebben uitgezet, route beveiligers, mensen die de vuren brandende hielden, en nog vele werkzaamheden die verricht zijn, allen bedankt voor deze prachtige belevenis. Voor de rest zie de site van de nachtkuier en de mooie opnames die er gemaakt zijn.

See More

Nog even napret: geniet van de aftermovie van de Nachtkuier Holwerd! https://youtu.be/JHlGrd9yxT4. Mocht je zelf foto's hebben deel ze op onze facebookpagina!

Onder slechte weersomstandigheden werd een verder prachtige nachtkuier gelopen vanuit Holwerd! Veel te doen en te beleven onderweg, en de 2e helft van de rou...
youtube.com

BEDANKT ALLEMAAL! We kunnen dit jaar weer terugkijken op een geslaagde Nachtkuier Holwerd. Op onze facebookpagina volgen zo snel mogelijk de mooiste video's en foto's. Ook gaan we voor jullie een prachtige aftermovie maken. Hierbij alvast een voorproefje.

https://youtu.be/C4y6zjmDZnc

De gemonteerde versie staat maandag 9 Oktober 2017 op You Tube, ook te vinden op www.trochrinnen.blogspot.com
youtube.com

Kijk, het wordt droog!!!!

No automatic alt text available.

De voorbereidingen voor vanavond in volle gang. Het wordt prachtig. Iedereen is druk bezig. Vanavond wordt het droog! Tot vanavond allemaal😄👍

Er zijn geen startbewijzen meer. We zijn uitverkocht. Tot morgen!

No automatic alt text available.

We zijn druk bezig met de laatse voorbereidingen. Zaterdag is het zover! De 3e editie van Nachtkuier Holwerd. Hebben jullie de wandelschoenen al aan de lader? Een zonnedans kan ook geen kwaad. De starttijden en de locatie staan op de poster! Tot zaterdag.

Image may contain: text
Image may contain: 1 person, standing and outdoor
Image may contain: 1 person, standing, hat, child and outdoor

Nog 4 dagen en dan is het zover. De 3e editie van de Nachtkuier Holwerd op zaterdag 7 oktober! We hebben de 10 belangrijkste tips en regels voor jullie op een rijtje gezet. Wij hebben er zin in! Jullie ook?

Image may contain: text

Inschrijving=gesloten. De Nachtkuier is bijna uitverkocht!!! Er zijn nog 25 startbewijzen. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Wees er snel bij en stuur een mailtje naar inschrijven@nachtkuier.nl

Image may contain: text
Image may contain: text