Photos
Videos
Spaß mit Nice Little Penguins.
41
3
Historien bag Flying
7
1
Posts

I 1992, og endnu inden vi fik pladekontrakt, spillede Nice Little Penguins flere gange på mindre steder i København. Et af stederne var hos vores nye venner Britt og Gert på Café Fedthas på Nørrebrogade, hvor vi spillede fredag den 21. august. Værtsparret havde et videokamera, og med det skød de nogle af de første levende billeder, der findes af Nice Little Penguins.

Lyden er ikke fantastisk, og der er nogle udfald i optagelserne hist og her. Ikke desto mindre giver de et go...dt indtryk af den særlige stemning, der var på Fedthas - og af et orkester der har øvet sig godt hjemmefra. Bortset fra et enkelt kopinummer er der tale om bandets egne sange, hvoraf flere af dem *) kom med på debutalbummet Beat Music, der blev udgivet knap otte måneder senere - foruden en enkelt på det tredje album med en anden melodi **) samt endnu en der først langt senere blev udgivet med titlen "Play The Drum ***)

Vi spillede ca. 2 X 45 minutter den aften. Videooptagelsen rummer omtrent halvdelen af koncerten. Her er rækkefølgen på numrene:

I’m so sorry
Go east
Red date, blue date
Every time I go to pieces
Bon ton roulet
Let’s talk about love **)
Ugly ties in Africa ***)
I don’t want it *)
Long time no see *)
End of the year
Adam had’em *)
Rain keeps on falling *)
Long time no see *)

See More
The Danish band Nice Little Penguins plays the second gig at the small Copenhagen café "Fedthas" on the 21st of August 1992. It is some of the earliest video...
youtube.com

Ret hurtigt efter, vi havde udgivet debutalbummet Beat Music i 1993, kom der interesse for vores musik syd for grænsen. Nogle af sangene blev spillet på tyske radiostationer, og den store tøjkoncern C&A brugte Rain Keeps On Falling til et kommercielt fremstød på MTV under navnet Sound Of Fashion, hvilket gjorde, at sangen blev pænt eksponeret på musikkanalen.

Vi har desværre kun denne snas af videoen, men i løbet af det minut, den varer, kan man godt fornemme, at der skal vises noget tøj. Vi har ikke tal på, hvor mange gange vi måtte klæde om i løbet af optagelserne, der i øvrigt foregik i en nedlagt fabrik i Ruhr-distriktet. Resultatet blev, som det også kan ses, ikke særlig godt. Men det er nu alligevel ret sjovt at se så mange år efter.

Commercial music video for MTV with Danish pop group Nice Little Penguins (sponsored by German fashion company C&A).
youtube.com
Posts