Photos
Posts

In opdracht van Tecmon B.V. realiseerde Nieuw Ontwerp een parametrisch opgebouwd 3D model voor de fabricage van dubbelwandige uitlaten voor de binnenvaart.

Wanneer een nieuw project start, worden de gewenste diameters, lengtes en hoeken ingegeven in een tabel, waarna het 3D model automatisch tekeningen en plaatuitslagen genereert. Zo kan een nieuwe order in een handomdraai in productie!

Iets voor uw bedrijf? We komen graag in contact!...
http://www.nieuwontwerp.com/parametrisch-3d-model-dubbelwa…/

See More
In opdracht van Tecmon B.V. realiseerde Nieuw Ontwerp een parametrisch...
nieuwontwerp.com

Wij zoeken een getalenteerde webdesigner! Ben jij straks onze nieuwe collega?

Ontwerpbureau Nieuw Ontwerp in Werkendam is op zoek naar een resultaatgerichte en creatieve PHP webdeveloper met perfecte beheersing van Front‐end technieken (HTML, CSS, Javascript). Bij Nieuw Ontwerp ben je samen met 1 of 2 collega’s verantwoordelijk voor het vertalen van een grafisch ontwerp…
nl.linkedin.com
Posts
Image may contain: text
Bouwlinie

Binnenkort heeft Bouwlinie een keurige website!

Nieuw Ontwerp is druk bezig met het ontwerp en de realisatie. We kunnen niet wachten om Bouwlinie ook volledig op internet te kunnen laten zien!

Hierbij alvast een sneak preview!

Op zoek naar een baan in het webdesign? Nieuw Ontwerp in Werkendam zoekt een Allround PHP Webdeveloper (24u)! Iets voor jou? We komen graag met je in contact. Neem contact op via info@nieuwontwerp.com.

Image may contain: text

Ook voor logo's kunnen wij onze creativiteit inzetten. Zo ook voor het nieuwe logo van Sabine Bakker Music.

Image may contain: text
Sabine Bakker Music

Daar is 'ie dan: het nieuwe logo van Sabine Bakker Music!

Nieuw Ontwerp zoekt versterking! Per direct op zoek naar een Webdeveloper Wordpress (24u). Iets voor jou? Lees dan eens de hele vacature.
http://www.nieuwontwerp.com/vacature-webdeveloper-gezocht/

Voor de uitbreiding van het webdesign team zijn wij op...
nieuwontwerp.com
Nieuw Ontwerp updated their profile picture.
No automatic alt text available.
Nieuw Ontwerp updated their cover photo.
Image may contain: outdoor

Op 4 en 5 september moet je in Almkerk zijn voor het jaarlijkse regio evenement: de Streekdagen. Ons team realiseerde de website inclusief online ticketverkoop en check-in systeem aan de kassa. Wij wensen de organisatie van de Streekdagen Almkerk veel succes en plezier!

Streekdagen Almkerk, Truck- en Tractorpulling, gezelligheid voor de streek
www.streekdagen.nl

De techniek van het 3D printen gaat steeds verder waardoor details voor een industrieel ontwerp beter gerealiseerd kunnen worden. Ter illustratie hier een schaalmodel van een klassieke Citroen 2CV schaal 1:160 (!)

No automatic alt text available.

Afgelopen januari werd de Steeler Panorama FF46 Europees Motorboot van het Jaar in Düsseldorf. Nieuw Ontwerp verzorgde in opdracht van Tecmon en Glass&Fit een het tekenwerk voor een aantal gebogen ruiten.

Image may contain: sky, cloud, ocean, outdoor, water and nature

Vanaf vanmiddag heeft de firma Bouwcentrale in Schoten (bij Antwerpen) een website waar je alle inspiratie op kunt doen voor een badkamerverbouwing. Wij realiseerden deze full-screen responsive website. Neem een kijkje op www.bouwcentralenv.be

Badkamer verbouwen? Voor wie kwaliteit, correcte afspraken en klantentevredenheid vooropstelt, is Bouwcentrale in Schoten uw ideale renovatiepartner.
bouwcentralenv.be

Vandaag is het openhuis bij Van Eck Elektro-Telecom in het kader van het 30 jaar bestaan van het bedrijf onder leiding van de huidige directie. Nieuw Ontwerp realiseerde de hagelnieuwe website, www.eck.nl. Van harte!

Van Eck is installateur voor o.a. elektro techniek, telecommunicatie, datanetwerken en beveiligingscamerasystemen. Kwaliteit, innovatie en veelzijdigheid.
eck.nl

Vanaf morgen staat #GroovTube op de REHACARE en wij verzorgden naast een stuk productontwikkeling ook promotie- en marketing materiaal waaronder folders, visitekaartjes, banners en natuurlijk ook de nieuwe 2-talige website, www.groovtube.nl

Vandaag gaat de gevelreclame geleverd door BIGsigning voor een van onze klanten tegen de gevel. Ideaal werk met dit technische weer (09:00, 23 graden).

No automatic alt text available.
No automatic alt text available.
No automatic alt text available.
No automatic alt text available.
Big Signing added 2 new photos.

Vandaag de foto's binnen voor de nieuwe website en de preview van de nieuwe documentatie voor #BIGsigning gemaakt door #nieuwontwerp

Heel het land in de ban van die vrolijke kleur: Oranje gaat goed!

No automatic alt text available.