Invităm toți angajații CGS să participe la prima ediție a concursului de fotografie CGS. Prin intermediul concursului dorim să evidențiem toate locațiile CGS – din America de Sud până în Asia. Începeți prin a căuta locații și/sau puncte de interes importante, pitorești și cu potențial fotografic în locația în care vă aflați (nu vă limitați doar la sediile CGS), pe care ați dori sa le împărtășiți cu colegii din întreaga lume.
Informațiile ce urmează vă vor explica mai detaliat regulile și cerințele acestui concurs, așa încât să puteți încărca pozele pe site-ul corect și în maniera corespunzătoare.
Așteptam cu nerăbdare reușitele fiecăruia.
Tema: ”Locațiile Unde Lucrăm” – aceasta tema este menită să reflecte diversele locații CGS. Fiind în plină expansiune pe piețele locale, dar și pe plan global, dorim ca angajații noștri din întreaga lume să împărtășească povești personale prin care să arate de ce locația lor este specială. Tot ce trebuie să faceți pentru a participa la concurs este sa fotografiați locația în care vă aflați. Aceasta poate înseamna orașul vostru, sediu CGS sau zonele înconjurătoare. Nu sunteți restricționați să fotografiați doar sediile CGS.
Înscrierea: Un angajat poate încărca până la trei fotografii, fiecare din acestea trebuie sa fie însoțita de o scurtă descriere despre povestea din spatele ei.
Încărcarea Fotografiilor: Pentru a fi introduse în concurs, fotografiile se vor încarcă prin intermediul Facebook. Participanții trebuie să dețină un cont Facebook și să selecteze ”Follow” sau ”Urmărește” pe pagina CGS.
1. Accesează pagina internațională CGS de pe Facebook
2. Click pe tab-ul ”Photo Contest” de pe pagina principală
3. Încarcă fotografia, împreună cu o scurtă descriere.
4. Click pe ”Submit”
Juriul: Panoul juriului este intern și va include o persoană din fiecare regiune: Dan Petrucelli (SUA), Mira Stanescu (România), Gerardo Arevalo (Chile), Jega Joe Anand (India), Felix Kim (Israel), Ryan Allen (Canada). Tali Rabin va fi în fruntea panoului de jurați.
Eligibilitate: Toți angajații CGS activi la data încheierii concursului pot concura, cu excepția celor cu funcții de conducere (managerii pot participa cu exceptia celor din lista de aici).
Premii: Juriul va alege cele mai bune 12 fotografii iar premiile se vor împarți după cum urmează:
1. Locul întâi: Camera DSLR Nikon D5300
2. Locul doi: Camera HERO Session de la GoPro
3. Locul trei: Camera Compactă Nikon Coolpix B500
Votul Popular: Camera Video 360FLY HD
Toți cei 12 câștigători vor primi și cate un iPad Mini.
Cele 12 fotografii câștigătoare vor fi incluse în calendarul CGS 2018, care va fi tipărit la sfârșitul anului 2017 și oferit angajaților, clienților, etc.
Majoritatea fotografiilor înscrise în concurs vor apărea pe site-ul CGS și pe paginile de socializare, fiind totodată afișate în sediile CGS din întreaga lume.
Așteptam cu nerăbdare fotografiile voastre amuzante, inspirate și captivante.
Termeni: Prima ediție a Concursului de Fotografie CGS va începe pe 16 Ianuarie, 2017, și va lua sfârșit pe 15 Martie,2017 la ora 23:59 EDT. Prin înscrierea la concurs, participanții sunt implicit de acord cu regulile și condițiile acestuia.
Cine se poate înscrie: Concursul este deschis tuturor angajaților CGS. Eligibilitatea câștigătorilor rămâne, însă, la discreția companiei.
Ce se poate încărca:
Concursul include categorii inspirate din locațiile CGS. Poate include:
· Sediile CGS sau zonele adiacente, din care reiese cultura, istoria sau aprecierea locației.
· Localuri, oameni sau activități din zonă, care transmit esența acelui loc.
Fiecare fotografie trebuie să fie însoțită de o descriere (nu mai lunga de 100 de cuvinte), din care să reiasă motivul pentru care a fost înscrisă în concurs și cum se asociază ea cu sediul CGS în care activați.
Pentru a fi acceptată în concurs, fotografia trebuie să fi fost creată după data de 1 Ianuarie 2017.
Manipularea Digitala:
Vă rugăm să vă înscrieți doar cu fotografii reale, care nu au fost manipulate digital. Lumea este deja saturată cu imagini pline de artificii vizuale și CGS nu dorește să adauge astfel de materiale. Dorim să vedem lumea, așa cum este ea, prin ochii voștri, nu prin filtrele Photoshop. Așadar, vă rugăm să nu alterați fotografiile mai mult decât impun cerințele de bază pentru un echilibru real al culorii, mărime și claritate.
Cum se face înscrierea:
Vă rugăm să încărcați fotografiile și descrierea fiecăreia la secțiunea ”Photo Contest” de pe pagina de Facebook a CGS. Cei înscriși pot încărca nu mai mult de 3 fotografii pentru concurs. Pentru ca fotografiile să apară în galeria noastră fără a fi distorsionate, ele trebuie încărcate în format .jpeg, .jpg. sau .gif, optimizate pentru web, cu o lățime de minim 2000 de pixeli și nu mai mari de 10MB. Fiecare fotografie cu descrierea aferentă va fi încărcata separat.
Vor fi acceptate și fotografii scanate la rezoluție înaltă daca ele sunt din surse non-digitale.
Fotografiile digitale trebuie efectuate la cea mai mare rezoluție posibilă.
Drepturile asupra fotografiilor aparțin fotografului; prin înscrierea în concurs, însă, acordați CGS (și altor entități autorizate de către CGS) dreptul de a folosi materialele într-un mod non-exclusiv, fără drepturi de autor, pe plan internațional și de a distribui public, a reproduce și a crea derivate din aceste materiale, folosind materialele în întregime sau în parte, în orice creație, prezentă sau viitoare, în orice scop al firmei CGS, incluzând, dar nu limitându-se, la: reclame, promovarea website-ului, expoziție sau produse comerciale. Orice fotografie reprodusă poate include creditarea fotografului. CGS nu va avea obligația să menționeze alte considerații sau să obțină aprobări adiționale pentru folosirea materialelor.
Jurizarea:
Fotografiile introduse în concurs for fi judecate în funcție de creativitate, calitate, originalitate, respectarea temei și impact general. Premiul pentru Votul Popular va fi desemnat în funcție de numărul de voturi pe care îl va primi fiecare finalist.
Jurizarea va fi efectuată de către o echipa de jurați aparținând diferitelor regiuni. Aceștia vor selecta 12 finaliști, dintre care 3 vor fi desemnați câștigători. Câștigătorul Votului Popular este selectat tot dintre cei 12 finaliști, dar bazat pe numărul de voturi publice. Câștigătorii concursului vor fi anunțați de către CGS pe data de 2 Aprilie, 2017. Pentru a vota favoritul vostru pentru Votul Popular trebuie mai întâi să ”Apreciati” (”Like”) pagina de Facebook CGS.
CGS va anunța personal câștigătorii prin intermediul adresei de mail CGS; CGS poate descalifica persoanele care nu mai fac parte din companie la momentul anunțului.
Afișarea online: CGS poate selecta unele fotografii pentru a le afișa pe site, pe paginile de socializare sau în sedii; aceste selecții se vor face exclusiv la discreția CGS.