Photos
Videos
GAT
Nuoriso-Alfa
1
29.6 järjestetään Hämeenlinnassa Nuoriso-Alfa -seminaari. Sitä ei kannatta missata mistään hinnasta! Mukana myös Jonathan Westerkamp, joka koordinoi Nuoriso-Alfaa euroopassa.
Reviews
Nuoriso-Alfa has no reviews yet.
Tell people what you think
Posts

Nuoriso-Alfa on osa isompaa kokonaisuutta. Ottakaahan seurantaan myös Alfan sivut facebookissa.

Alfa on sarja vuorovaikutteisia tapaamisia, joiden aikana tutkitaan vapaamuotoisesti kristinuskon perusteita. Ilman paineita. Ilman painostusta. Ilmaiseksi

NONYT!

Erittäin hyviä uutisia näin joulun alla.

Alfan pitkään odotettu rekisteröinnin uusiminen on nyt päivitetty. Nyt saatavilla myös Nuorten leffasarja suomenkielisillä teksteillä sekä Alfa-luennot arabiaksi tekstitettynä ja dubattuna. Ohjeet materiaalien lataamiseen löydät alla.

...

kokeilealfaa.fi/jarjesta

* * * * * * * * * * * * * * * * *
Rekisteröi Alfasi niin se löytyy tämän sivuston maailmanlaajuisesta kurssihausta. Alla olevasta linkistä pääset luomaan omat tunnukset, joilla voit rekisteröidä kurssin, hallinnoida sen tietoja ja ladata Alfan materiaaleja ilmaiseksi.
1. Rekisteröidy käyttäjäksi luomalla itsellesi tunnukset. Huomaa, että voit valita palvelun kieleksi suomen, jos sivu ei tarjoa sitä sinulle automaattisesti. Jos kirjautumisessa on ongelmia, kannattaa kokeille eri selainta (Chrome, Firefox, Safari).
2. Kirjaudu sisään
3. Luo uusi Alfa (3 vaihetta)
4. Kun valitset kieleksi suomi, on sinulle myös ladattavissa ilmaiseksi Nuorten leffasarja sekä Alfa arabiaksi tekstitettynä ja dubattuna. Valitset vain haluamasi materiaalit. Voit myös ilmoittaa käyttäväsi luentorunkoja eli Hyvä kysymys -kirjaa. Valitettavasti uusin leffasarja "Alfa Nicky Gumbelin kanssa" ei ole vielä saatavilla suomenkielisillä teksteillä.
5. Mainosta kurssiasi esikatselun kautta, niin kurssin tiedot löytyvät myös kurssihaun kautta.
Ajankohtaisia materiaaleja kurssin mainostamiseen digitaalisesti tai tulosteilla löytyy kohdasta materiaali

See More
Alfaa on sarja vuorovaikutteisia tapaamisia, joissa tutustutaan vapaamuotoisesti kristinuskon perusteisiin. Ilman paineita. Ilman painostusta. Ilmaiseksi
finland.alpha.org
Posts

Tiesithän, että voit kouluttautua tiimisi kanssa Alfan vetämiseen helposti näiden videoiden avulla.

Jos tulee mitään kysyttävää tai haluat tilata paikkakunnallesi alkfakoulutuksen, niin voit olla yhteyksissä nuorisoalfa(a)svk.fi

youtube.com

Missäs on syksyllä alkamassa Nuoriso-Alfa?
Muistattehan tsekata meidän youtube -kanavan, josta löytyy vaikka mitä apuja hyvän Alfan vetämiseen!

Suomen Nuoriso-Alfan erittäin virallinen youtube tili.
youtube.com

Tiesithän, että Nuoriso-Alfa päivittelee myös twitterin ja instagramin puolella? Laita meidät seurantaan ja muista lisätä omiin Alfa-aiheisiin päivityksiin #KokeileAlfaa

Seuraa Nuoriso-Alfaa twitterissä ja instagramissa, niin pysyt perillä siitä, mitä RunAlpha -konferenssissa tapahtuu tänään. Paikalla raportoimassa Nuoriso-Alfa -koordinaattori Tuomo Teiniranta

Image may contain: 2 people

Onhan leffasarjan pari ensimmäistä jaskoa otettu haltuun?
Laittamalla viestiä nuorisoalfa(a)svk.fi saat ohjeet loppujenkin jaksojen katsomiseen.

Tässäkö elämä on kutsuu sinut ottamaan alle 24 tuntia elämäsi 570000:sta jäljellä olevasta tunnista juttelemaan elämästä, uskosta ja Jumalasta.
youtube.com

Tässä se nyt on. Nuorten leffasarja osa 2!

"Kuka Jeesus on" haastaa meitä miettimään, miksi Jeesus on kuuluisin ihminen, joka on koskaan elänyt. Hänen elämänsä ja väitetty kuolleista nousemisensa ovat...
youtube.com

Huomenna pukkaa uutta jaksoa YouTuben ihmeelliseen maailmaan! Joko on ensimmäinen jakso katsottu? Mitä ajatuksia herätti?

Image may contain: 1 person, text

Menkääs tykkäämään Alfasta

Alfa is feeling optimistic.

Saadaanko viikon loppuun mennessä 300+ tykkääjää?

Tässä se nyt on! Ensimmäinen jakso Nuorten Leffasarjasta, olkaa hyvät. Lisää materiaalia viikon päästä!

Tässäkö elämä on kutsuu sinut ottamaan alle 24 tuntia elämäsi 570000:sta jäljellä olevasta tunnista juttelemaan elämästä, uskosta ja Jumalasta.
youtube.com

Huomenna klo 12 julkaistaan ensimmäinen osa Nuorten leffasarjasta, mutta nyt YouTube-kanavaltamme löytyy valmennusvideot hyvän - ei vaan erinoimaisen - Alfan tekemiseen!

youtube.com

Tätä on on odotettu kovasti ja nyt se on vihdoin täällä! Kuinka siistiä tämä on!

Image may contain: 2 people, text
Nuoriso-Alfa updated their cover photo.
Image may contain: 4 people, people smiling, people standing and text

Mitäs teidän Alfassa tarjoillaan?

Linkin takaa löydät hyvät/halvat/nopeat vinkit Alfan naposteluvaihtoehdoiksi!

youtube.com