Photos
Reviews
4.1
48 Reviews
Tell people what you think
Dejan Poglajen
· August 7, 2017
Vidm da je tole bolj mal obveščen vse skupaj za delo na Keršičevi cesti glede na to, da je tabla pri Polaju, da je DOVOLJENO DO OŠ TONČKE ČEČ in za STANOVALCE!!! Folk še kr voz in na vsak način hoče p...ridit mimo, čeprav je zapora ceste in izvajalec že koplje ampak ne to ni dovolj za nekatere. Obračajo pa na PREHODU ZA PEŠCE! SRAMOTA, da folk ne zna brat in se požvižga na prometne znake dokler ne bo nekdo nekoga zbil na prehodu bo ok. Policija bi jim morala lepo kazni pisat samo tok lepo jim piše na tabli škoda, da ne morem dat slik zraven, da se vid talente kako obračajo na prehodu za pešce. Lahko jim pridete podeljevat medalje za izvirnost, ker nekateri so kar izvirn res ŽALOSTNO! See More
Alma Urbanija
· August 28, 2014
Spoštovani,

glede na to, da ste vsi zaposleni na Občini Trbovlje seznanjeni s problematiko igrišča na Gimnazijski, predvsem pa KS me zanima, kaj nameravate storiti z igriščem?? Pravkar je namreč moj...i hčerki, stari 5 let, priletela žoga v glavo (kriv seveda nihče), okno na hiši je bilo razbito že 2x, žoga je več na našem dvorišču pred hišo kot pa kje drugje, zadržujejo se skupine fantov, ki uživajo drogo itd. igrišče je uničeno, na koncu pa še KS dovoli turnir v nogometu. Človek se dejansko vpraša če se delate norca iz ljudi. Ja, ko boste igrišče uredili in zaprli oz. zaščitili do take višine, da žoga ne bo na NAŠEM dvorišču, je lahko turnir vsak dan ali pa imate mogoče namen čakati tako dolgo, da se bo zgodilo nekaj res hudega??? Zanima me tudi, kako bi se počutili vi, če bi okrog vaše hiše in po vašem dvorišču cele popoldneve hodili tuji ljudje?!?

Pričakujem vaš odgovor.

Alma Urbanija
See More
Urša Vidic
· April 27, 2017
Sedaj,ko sta na Kipah uredili asvaltno parkirišče,bi bilo lepo,če bi na Kipah uredili še kakšno klopco.Zelo dobrodošlo pa bi bilo nekaj košev za pasje iztrebke,da bi lahko lastniki psov za njimi pospravili.
Aljoša Žunk
· June 22, 2017
Nebom komentiru, ker niste vreden besed, še tist kar je vaše ne znate vzdrževat !!!!!!!!!!!
Dzevad Omerdic
· August 11, 2017
Lijep stadion Fk Rudar pitom gradic u lijepoj prirodi.
Robert Santo
· November 29, 2016
ni kaj povedati za mene osebno je najboljša opčina, od županje do uslužbencev
Ankica Cakana
· October 26, 2016
moje mesto je najlepše
Ladka Goljuf
· December 23, 2016
Trbovlje je zakon �
Dusan Forjan
· May 19, 2017
Trbovlje je lepo mesto
Maša Kurent
· July 25, 2016
Trbovlje je zelo lepo mesto in zelo rada živim v njem.
Vika Dolanc
· September 21, 2016
Lepo mi je ziveti v Trbovljah
Videos
Maturanstka četvorka Trbovlje 2016
219
1
Helikopter Slovenske vojske danes pomaga pri dostavi mreže na brežino.
156
Takšno je stanje v hribih nad Trbovljami. Če ni nujno, se ne odpravljajte na pot.
94
18
Posts

Danes je na Dobovcu potekal občni zbor Prostovoljnega gasilskega društva Dobovec. Čestitke dosedanjemu predsedniku Ladi Hvala za opravljeno delo ter veliko uspeha želimo novo izvoljenemu predsedniku Gašperju Princu.

Image may contain: 8 people, people smiling, people standing
Image may contain: 2 people, indoor
Image may contain: 8 people

Objavljen je Javni razpis za sofinanciranje organizacije in izvedbo prireditve "Kresovanje na Kipah 2018".
Razpisna dokumentacija je na voljo na priloženi povezavi.

http://www.trbovlje.si/javni-razpis-za-sofinanciranje-…/1445

Občina Trbovlje
trbovlje.si
Posts

Kmalu bodo stroji zabrneli na mestni vpadnici, kjer bomo zgradili prepotrebno krožišče in nov most v industrijsko cono. https://www.zon.si/na-vrsti-se-najbolj-obremenjena-tocka-v…/

Doma Aktualno Na vrsti še najbolj obremenjena točka v občini AktualnoNa vrsti še najbolj obremenjena točka v občini Avtor: uk - 15. februarja 2018; 8.02 Ureditev krožišča Sušnik, novega mostu čez Trboveljščico in regionalne ceste se bo pričela spomladi, zaključila pa konec septembra. ...
zon.si

Knjižnica Toneta Seliškarja Trbovlje in Glasbena šola Trbovlje vabita jutri, 15. februarja 2018, ob 19. uri v gledališko dvorano Delavskega doma Trbovlje. Vstop je prost.

FEB15
Thu 7:00 PM UTC+01Delavski dom TrbovljeTrbovlje, Slovenia
44 people interested

Konferenca Zlati kamen je vsakoletno tradicionalno srečanje predstavnikov občin Slovenije ter predstavnikov javnega in zasebnega sektorja, na kateri potekajo razprave o aktualnih temah, predstavljajo se primeri dobre prakse, poteka pa tudi razglasitev razvojno najbolj prodorne občine.

V sklopu konference je potekala tudi okrogla miza na temo razvoja občin v prihodnosti ter o ovirah in priložnostih na poti razvoja, pri kateri so sodelovali generalna direktorica Direktorata za ...prostor, gradnjo in stanovanja, Ministrstva za okolje in prostor, župan Občine Podčetrtek, lanskoletne prejemnice Zlatega kamna 2017, gospod Peter Misja ter podžupan MOL, prof. Janez Koželj in izvršni direktor trboveljskega podjetja Dewesoft, gospod Andrej Orožen. Veseli smo, da se delo in razvoj naše občine in podjetij v njej, prepozna in ceni tudi izven Zasavja. Dobre in uspešne zgodbe so plod sodelovanja ter ustvarjanja projektov z roko v roki in veseli smo, da Občina Trbovlje s podjetjem Dewesoft sodeluje na številnih področjih, kar je poudaril tudi izvršni direktor: »V sodelovanju z občino bomo podjetniki Trbovljam vrnili industrijsko slavo, svetu pa pokazali, da je Slovenija dežela pametnih ljudi«. S spodbujanjem in podporo lokalnim gospodarstvenikom in željo po rasti teh podjetij, si vsi skupaj prizadevamo povečevati število delovnih mest in posledično še dodatno zniževati brezposelnost v občini.

See More
Image may contain: 3 people, people smiling, people standing and suit
Image may contain: 2 people

Zasavska ljudska univerza ponuja brezposelnim odlično priložnost za pridobitev poklica socialni oskrbovalec na domu.
Več informacij na spodnji povezavi. 📖

http://www.trbovlje.si/priloznost-za-brezposelne/1443

Občina Trbovlje
trbovlje.si

Z vami delimo še posnetek nedeljskega sprevoda.
Vabljeni k ogledu.

Video: Matjaž Kirn

Organizator Občina Trbovlje in DPM Trbovlje. Letošnjega"Trboveljskega pustnega karnevala" se je udeležila množica ljudi, ki je imala kaj videti!
youtube.com

Okrogla miza z gosti na temo, ki v sedanjem času predstavlja pereč problem. Vabljeni v soboto, 17. februarja 2018, ob 17. uri v Mladinski center Trbovlje. Pogovor s strokovnjaki organizirata Trboveljčanki, sicer študentki psihologije.

FEB17
Sat 5:00 PM UTC+01Mct Mladinski Center TrbovljeTrbovlje, Slovenia
117 people interested
Občina Trbovlje added 55 new photos to the album: Sprevod pustnih mask 2018 — in Trbovlje.

Hvala, ker ste z nami soustvarili čudovito vzdušje.

Hvala tudi Delavski godbi Trbovlje in KD plesne skupine mažoret Trbovlje, ki so nam skupaj s kurenti pomagali odganjati zimo.

Foto: Matjaž Kirn

Skupaj bomo pregnali zimo! Hvala, ker z nami ustvarjate čudovito vzdušje. 🌞

Image may contain: one or more people, crowd and outdoor

Pravkar po ulicah Trbovelj. 🎉🎉

Image may contain: one or more people and outdoor

Drage maske, kmalu se ob 15. uri srečamo v mestnem parku! Vabljeni!

Image may contain: text

Ponosni in veseli smo, da bo letos med izvajalci na Emi tudi Trboveljčanka Tanja Ribič. Držimo pesti. Predstavila se bo s čudovito skladbo Ljudje.
https://youtu.be/irNXY9I7Isk

Na Valu 202 predstavljamo skladbe in izvajalce Eme 2018, ki se bodo skušali uvrstiti na Pesem Eurovizije 2018.
youtube.com

Že veš kaj boš letos za pusta?
Pridruži se nam na Sprevodu pustnih mask, ki bo potekal v nedeljo, 11. februarja 2018, ob 15. uri.

Dobimo se pri mestnem parku, nato pa skupaj zakorakamo po trboveljskih ulicah do Delavskega doma Trbovlje,kjer nas čaka še animacijski program.

...

Obleci svoj pustni kostum, nadeni nasmešek na obraz in se nam pridruži.🌻

See More
Image may contain: shoes and text

OBVESTILO

Zaradi Sprevoda pustnih mask bo v nedeljo, 11. februarja 2018 popolna zapora ceste od 15. do 17. ure in sicer na relaciji:

Križišče Tratnik pri mestnem parku - Obrtniška cesta – križišče Kešetovo – Rudarska cesta – Ulica 1. junija – po stopnišču do parkirnega prostora pred Delavskim domom Trbovlje.

...

Zapora parkirišča pred Delavskim domom Trbovlje pa bo potekala v nedeljo, 11. februarja 2018, od 7. ure do 17. ure.

Prosimo za razumevanje.

See More