Photos
Posts
No automatic alt text available.
Kathleen Amant is feeling proud.

Het thema Pasen wordt dit jaar nog leuker in jouw klas met de werkmap bij het nieuwe Anna-boek: 80 pagina’s boordevol educatieve opdrachten en spelletjes rond rekenen en taal. Gratis te downloaden op www.amant.be

No automatic alt text available.
Jules

Jules doet mee aan De Warmste week en nodigt ook zijn vrienden uit!
Kleur deze prent of maak je eigen tekening voor de weeskinderen van Little Hearts. Voor iede...re tekening schenkt Annemie Berebrouckx illustrator 0,50 euro aan Little Hearts. Meer info vind je op: dewarmsteweek.be bij de actie KLEUREN MET JULES VOOR LITTLE HEARTS.

See More
Posts
Ons peuterklasje added a new photo.
Image may contain: 4 people, people smiling, child and closeup
Image may contain: text
Juffie

Bijna carnaval... Hebben jullie er ook alweer zo'n in?

Tip!! 🙌🏻 Een gratis te downloaden educatief pakket rond carnaval. Met mooie illustraties van Kathleen Amant. Allen daarheen! 😉

Dit materiaal hoort bij het boek Lou viert carnaval, dat çavaria en auteur Kathleen Amant samen ontwikkelden. Het boek wordt uitgegeven door Clavis Uitgeverij en is te koop in de boekhandel.
www.schooluitdekast.be
Heb jij een kleuterjuf aan de haak geslagen of heb je er eentje op het oog? Dan ben je sowieso met je gat in de boter gevallen. En natuurlijk zijn niet alle kleuterjuffen hetzelfde, maar deze 17 dingen zijn ongetwijfeld toch herkenbaar voor je:
newsmonkey.be
Ons peuterklasje updated their status.

De 3de kleuterklas van Basisschool Zavelput (Sint-Agatha-Berchem) is op zoek naar een toffe juf of meester. Het gaat om een voltijdse betrekking tot aan de kerstvakantie.

Voor meer info bel je naar An Lefever: 0475/20.11.94 of mail je naar: directie@zavelput.be

Het kleuteronderwijs is niet voorbereid op de zorg die de instappertjes van 2,5 jaar nodig hebben. Waar zit het probleem?
een.be

Voor ons juffen is dat toch de normaalste zaak?! 😂

Image may contain: one or more people and text
Josfien (30) is leraar en mama van drie zonen. Het opiniestuk van papa Wim en de reacties erop raakten haar. Als antwoord schreef ze deze oproep.
www.klasse.be

Aan al mijn Brusselse collegaatjes, geen discrete buiging, maar een ferm applaus. 🙌🏻😘

Bart Eeckhout is redacteur en commentator van De Morgen.
www.dm.be

Zonet in het nieuws: "Kleuterjuffen besteden de officiële onderwijstijd niet goed." Er gaat teveel tijd verloren tijdens fruit eten, wc-bezoek, jasjes aandoen, enz. Kortom er wordt teveel tijd gestoken in de dagelijkse zorg voor de kleuters. Alsof dat verloren tijd is en de kinderen op dat moment niets bijleren. Feit is dat de grote klasgroepen en het gebrek aan een fulltime kinderverzorgster het "probleem" versterken. Misschien moet daar eens verder over nagedacht worden alvorens kritiek te uiten op alle juffen die zich met hart en ziel ontfermen over de kleintjes.

Woehoe! Vandaag werd de kaap van 1500 likes bereikt, ook al is het hier de laatste tijd erg stil. Ik geniet in alle rust van het wondertje in mijn buik dus voorlopig blijft dat nog even zo. Maar no worries... I'll be back. Met heel wat nieuwe ideeën en enorm veel zin om er weer in te vliegen!

Kleuterklassen moeten verkleinen. Dat zegt kinderpsychiater Peter Adriaenssens...
nieuwsblad.be

Fijne moederdag aan alle mama's van mijn peutertjes! Ik hoop dat jullie genoten hebben van een lekker ontbijt!