Reviews
5.0
4 Reviews
Tell people what you think
Merete Skogstad
· February 3, 2018
Suveren når det kommer til løsningsorientert, førsteklasses service!
Photos
Videos
Varelevering og parkering med bil i sentrum kan være en utfordring. Flere og flere oppdager fordelene med å erstatte bilen med en transportsykkel!
10
2
Med såpass tung last tar det noen sekunder før man får balanse på doningen. Men det går veldig effektivt når man først er i gang! Her er Cornelis ølkjører i gang nedover Torggata, og med dét er NIKUs julebord reddet! 😝🍺🎅🏻✨
13
Andreas og Tuva giftet seg denne helgen! Og det var ikke en hvilken som helst bryllupsfarkost de nygifte kunne begi seg ut i verden med! Oslo Transportsykkel gratulerer det vakre brudeparet så mye! 󾠅󾠥❤️󾠨
36
1
Posts
Oslo Transportsykkel updated their cover photo.
19 hrs
No automatic alt text available.
Oslo Transportsykkel updated their cover photo.

Gledelig alle hjerters dag til alle sykkelelskere!

No automatic alt text available.
Posts

Dagens Valentine: Oslo Transportsykkel og Sykkelpikene finner sammen!
Fra nå av vil Sykkelpikenes kunder få et styrket servicetilbud, og Oslo Transportsykkel får et utvidet sortiment i butikken på Lilleborg. Lokalene vil fortsatt ha identiteten til Oslo Transportsykkel.
Vi gleder oss til vår første sykkelvår sammen!

Image may contain: 2 people, people smiling, people sitting and bicycle
Image may contain: text

- Du trenger ikke være sprek eller modig for å sykle hele året, skriver Bjørn Stærk. I vinter satte han piggdekk på sykkelen på første gang. La deg inspirere av denne fine kronikken!

- you don't have to be fit or brave for biking all year, writing bear stærk. In Winter, he put piggdekk on the bike at the first time. Let you inspire of this fine kronikken!
Translated

Det er tid for gode vinteropplevelser!

It's time for good vinteropplevelser!
Translated
Image may contain: sky, bicycle, outdoor and nature
Larry vs Harry cargobikes updated their cover photo.

Go skiing.

No automatic alt text available.
No automatic alt text available.
Image may contain: indoor
Liv Jorun Andenes to Transportsykkelforumet

Hei og godt, nytt år! Minner om at det nyopna sykkelhotellet på Oslo S har dedikerte plassar til lastesyklar Last ned appen "Sykkelhotell Oslo" i App Store (iPhone) eller Google Play (Android). Meir info: https://www.oslo.kommune.no/gate-transport-…/…/sykkelhotell/

Sykkelveiene lappes stadig bedre sammen i byen vår. Her er en finfin sykkelrute fra Torshov og ned til Sentrum. Stadig i bruk av flere av oss på Oslo Transportsykkel

Sykkelveiene mended increasingly together in our city. Here's a finfin sykkelrute from torshov and down downtown. Constantly in the use of several of us at Oslo transportsykkel
Translated
It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
Posted by Sykkel i Oslo
11,795 Views
11,795 Views
Sykkel i Oslo

Har du testet den nye sykkelruta mellom Torshov og sentrum? Garantert raskere enn trikken, og helt gratis å bruke! Se hvor ruta går og hvilke tiltak vi har gjort i videoen! Meld deg gjerne på dette nyhetsbrevet for mer informasjon om hva vi jobber med: http://bit.ly/2CCH028

Vi importerer og selger Fahrer skvettlapper (Foto: Geir Anders Rybakken Ørslien)

We import and sell fahrer skvettlapper (Photo: Geir Anders Rybakken Ørslien)
Translated
Image may contain: outdoor

Funderer du på hvilket nyttårsforsett du skal satse på i 2018? Planlegg våren allerede nå og bestill en transportsykkel! Kr8 fra workcycles er en vinner, både til barne- og varefrakt. Estetisk er den også!

Are you considering what new year's resolution you're going to bet on in 2018 Schedule Spring already now and order a transportsykkel! Kr8 from workcycles is a winner, both to children's and varefrakt. Aesthetic is it too!
Translated
Image may contain: 1 person, sitting, bicycle and outdoor

På Oslo Transportsykkel har vi kvalitetsbevisste medarbeidere!

At Oslo transportsykkel we have kvalitetsbevisste associates!
Translated
Geir Anders Rybakken Ørslien to Transportsykkelforumet

GJENNOMFØRT: Det hender jeg kommer over sykler som jeg bare må ta bilde av. I går var jeg innom Oslo Transportsykkel en snartur, og så mekaniker Ragnar Holm Aas...ans Pelago stå utenfor. Dette er hans transportsykkel for daglig pendling til og fra jobb. Den kommer uten gir, så girsystemet er montert i etterkant.

Legg merke til tre detaljer:

1. Den ekstra lange skvettlappen fra Fahrer som er pent skrudd fast på den allerede lange Velo Orange Zeppelin-skjermen foran – slik at klaringen til bakken bare er på noen få centimeter. Dette er perfekt løst, siden nær sagt alt av sludd og vann og søle fra dekket her blir fanget opp. De aller fleste forskjermer er jo altfor, altfor korte – og hindrer kun søla i å sprute oppover, mens det er fritt fram bakover til sko og buksebein.

2. Bærehåndtaket! Tatt fra en gammel veteransykkel, der det sto montert på seterøret. Ragnar har kuttet ned braketten og tilpasset den flaskeholder-skruene på underrøret. Slik kan han enkelt bære med seg sykkelen opp trappene hjemme (der denne sykkelen får en uforskammet god pleie, hver eneste uke). Jeg visste ikke engang at gamle sykler kom med bærehåndtak. Kul detalj!

3. Vaierføringen på styret. Som uforbederlig perfeksjonist gremmes Ragnar selvsagt over gir- og bremsevaiere som svinger seg utover foran styret, og er i veien for det som skal stroppes fast på frontbæreren. For å sikre en clean og linjelekker vaierføring, har han brukt føringshylser fra v-bremser (altså de vanlige felgbremsene du i dag finner på rimeligere sykler), og montert disse for å gi vaierne en fin 90-graders sving uten unødig friksjon (vanlige vaierstrømper er altfor stive til å holde posisjonen i en så krapp sving).

Det går også an å nevne hammerslag-lakken som gir sykkelen er spesielt, superlekkert og slitesterkt ytre, de gullfargede detaljene, pedalene som matcher ramma, ringeklokka fra japanske Crane, men det får være. Dette er kun en begeistret hyllest til alle som legger litt ekstra omtanke i en hverdagssliter av en sykkel.

See More

Denne ble borte i går. Sporveisgata. Vi oppfordrer alle til å ha øynene åpne og si fra dersom den blir sett i bybildet. Det hender ofte at stjålne sykler kommer tilrette igjen fordi publikum gjenkjenner den, så nå må vi følge med i hele byen alle mann!
Se mer informasjon under bildet

This was gone yesterday. Sporveisgata. We encourage everyone to have their eyes open and let us know if it is seen in the bybildet. It often happens that stolen bikes come tilrette again because the audience recognizes it, so now we have to pay attention in the whole city every man! See more information under the photo
Translated
Image may contain: one or more people, tree, motorcycle, outdoor and nature
Frauke Muth

Hvem har sett denne sykkelen?
Vår elskede transportsykkel ble stjålet i dag i sykkelparkeringen ved Den tyske skolen i Sporveisgata mellom Majorstuen og Briskeb...y.
På siden står det "Photofox Battersea", og det vil kanskje synes om noen tar av klistremerket.
Kontakt gjerne lum.pazi@gmail.com hvis du har info om sykkelen.

See More
Oslo Transportsykkel updated their cover photo.

Glad førhjulstid til alle sykkelvenner! 🚲

Happy førhjulstid to all sykkelvenner! 🚲
Translated
Image may contain: text

Klar for advent og isete veier! 💜❤️ @Workcycles leverer sykler for alle høytider

Ready for advent and icy roads! 💜❤️ @Workcycles delivers bikes for all holidays
Translated
Image may contain: bicycle and outdoor