Posts
Για όσους ρωτάνε γιατί δε βλέπουν όλα τα posts :
Πατήστε στο μου αρέσει - Να Λαμβάνω ειδοποιήσεις !!
- Να εμφανίζονται στις ενημερώσεις !!
ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΜΟΔΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΗΝ...ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗΝ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ♥
Μη με ρωτάς γιατί τελειώσανε τα βράδια μη με ρωτάς αν κ μετά θα σ' αγαπώ δώσ' μου να πιω από τα χέρια σου τα άγια δώσ' μου να πιω,να ξεδιψάσω,να σωθώ. . . Να...
youtube.com
live enastron 2005
youtube.com
live enastron 2005
youtube.com
Μια σελίδα για όλους εμάς που θέλουμε να περνάμε καλά!
Δεν είναι επίσημη σελίδα της σειράς
Α' Κύκλος (1998-1999)

Μετά από έρευνες χρόνων, ο Αχιλλέας Μητρόπουλος (Χρήστος Χατζηπαναγιώτης) ψάχνει και βρίσκει μέσα από μια τηλεοπτική εκπομπή αναζητήσεων την χαμένη αδελφή του, Κορίνα (Μαρία Καβογιάννη). Αυτό όμως που δεν ήξερε όταν την βρήκε ήταν το μυστικό που κρύβει η Κορίνα.

Παράλληλα, ο Αχιλλέας είναι παντρεμένος με τη Φλώρα (Υρώ Μανέ). Απογοητευμένη από το γάμο της, η Φλώρα ενδίδει στον έρωτά της για το εφηβικό της φλερτ, τον Αλέκο Παπαδήμα (Κώστας Κόκλας), που διατηρεί ένα χασάπικο και είναι παντρεμένος με την όμορφη αλλά δηλητηριώδη Σωσώ (Καίτη Κωνσταντίνου). Στην ιστορία μπλέκεται ο Μιχάλης (Σταύρος Νικολαΐδης), παραγιός του Αλέκου και βοηθός του στο χασάπικο και ο κυρ Αριστείδης (Αθηνόδωρος Προύσαλης), πατέρας του Αχιλλέα, ο οποίος μένει μαζί με το γιο και τη νύφη του, καθώς και τη Μάχη Καραθάνου, οικιακή βοηθό.

Κατά τη διάρκεια της πρώτης σεζόν, συναντάμε πρώην πόρνες ερωτευμένες με τον Αχιλλέα, τη Σωσώ να ανακαλύπτει την αλήθεια για τη Φλώρα και να χρησιμοποιεί μπράβο για να βγάλει από τη μέση τον Αλέκο, και την Κορίνα να βρίσκει τον έρωτα της ζωής της, τον Παύλο.

Η πρώτη σεζόν κλείνει με το ταξίδι στη Σύρο, όπου βρίσκονται ο Παύλος με την Κορίνα για μήνα του μέλιτος, ο Αχιλλέας με τη Φλώρα για διακοπές και ο Αλέκος με τη Σωσώ! Ξεδιαλύνονται τα πάντα, και στο τελευταίο επεισόδιο του 1ου κύκλου, σε μια βαρκάδα μετά από πολύ φαγητό, η Σωσώ βουλιάζει τη βάρκα και όλοι χάνονται στη θάλασσα...

Το σήριαλ, κατά τις πρώτες του προβολές, δεν σημείωνε καλά νούμερα τηλεθέασης. Τα πρώτα επεισόδια δεν φαινόταν να έχουν την εύνοια της AGB, αλλά τα στελέχη του ΑΝΤΕΝΝΑ στήριξαν τη σειρά, γιατί πίστεψαν στο καλό σενάριο. Η επιμονή αυτή δεν συνηθίζεται στα ελληνικά κανάλια, αλλά είχε εντυπωσιακά αποτελέσματα στους αμέσως επόμενους μήνες προβoλής των "Εγλημάτων". Το τηλεοπτικό κοινό συνήθισε το ιδιόρυθμο-black χιούμορ των κειμένων και οι τηλεθεάσεις χτύπησαν κόκκινο. Μία από τις ελάχιστες περιπτώσεις που ο σταθμός στήριξε συνειδητά το προϊόν του, το οποίο τύχαινε να είναι και αξιόλογο.

Β' Κύκλος (1999-2000)

Μετά από το ναυάγιο της Σύρου, η Φλώρα και ο Αλέκος είναι αγνοούμενοι. Η Σωσώ πιστεύει πως είναι νεκροί, ενώ ο Αχιλλέας ελπίζει... Παράλληλα, οι αγνοούμενοι ξανασμίγουν και αποφασίζουν να ξεκινήσουν μια νέα ζωή ως μετανάστες στο εξωτερικό. Όταν η Σωσώ μαθαίνει την αλήθεια, αποφασίζει να δράσει, ενώ ο Αχιλλέας πιστεύει πως οι δύο αγνοούμενοι έχουν απαχθεί από εξωγήινους.

Στο μεταξύ, η Κορίνα είναι ζωντανή, αλλά υποφέρει από αμνησία. Ο Θωμάς (Δημήτρης Αλεξανδρής) τη βρίσκει και αποφασίζει να την φροντίσει, αφού δεν ξέρει ποια είναι για να ειδοποιήσει τους δικούς της.

Μετά από πολλές περιπέτειες, όλοι καταλήγουην στην ίδια θέση: Ο Αλέκος στο σπίτι του με τη Σωσώ, η Φλώρα στο δικό της σπίτι και η Κορίνα θεραπευμένη ξανά στα παλιά της λημέρια. Ο Θωμάς γυρίζει καταφτάνει στην Αθήνα και ζητά από την Κορίνα να τον ακολουθήσει, τελικά όμως γυρίζει μόνος του. Η Φλώρα και η Σωσώ είναι έγκυες από τον Αλέκο και αποφασίζουν να τα κρατήσουν.

Στα τελευταία επεισόδια, σημειώνεται "Θανατικό" στην μεγάλη οικογένεια των Εγκλημάτων. Πρώτος ο γιατρός, ο Παύλος, μετά ο σύζυγος της Κορίνας που της επέβαλαν με το ζόρι, μετά ο Μιχαλάκης, και τέλος ο Τζώνυ, ο γιος της Μάχης. Στο προτελευταίο επεισόδιο, ο Τάκης Ζαχαράτος υποδύεται την Τερέζα Καραβοκύρη, μια ντετέκτιβ σταλμένη από τον Αριστείδη, που γνωρίζει όλα τα μυστικά των ηρώων και τους απειλεί. Τέλος στο τελευταίο επεισόδιο, παρουσιάζεται η κατάσταση πέντε χρόνια μετά τις δυο γέννες. Ο Αχιλλέας αποκαλύπτει το αληθινό πρόσωπο, που γνώριζε για τον Αλέκο, και η Φλώρα συναντά κρυφά τον Αλέκο για τελευταία φορά σ' ένα λυόμενο.

Εκεί καταφτάνουν ο Αχιλλέας με την Κορίνα και η Σωσώ με υγραέριο όπου το ανοίγει μέσα στο λυόμενο. Ανατινάζονται όλοι μαζί και φτάνουν στον άλλο κόσμο, όπου δέχονται μια εγκάρδια υποδοχή από τους νεκρούς. Η τελευταία σκηνή του επεισοδίου είναι είκοσι χρόνια μετά, με τη Μάχη και τον Αριστείδη να τρώνε μαζί με τα τρία ορφανά (τους γιους της Σωσώς και της Φλώρας, καθώς και τον γιο του Τζώνυ).

wikipedia
Υπάρχει πολύ περισσότερο ΕΡΩΤΑΣ στην ΦΙΛΙΑ παρά ΦΙΛΙΑ στον ΕΡΩΤΑ.
Ένα φιλί σου, μικρό, κλεμμένο
Ο αέρας στα χείλι ακουμπά
Κάθε μου βράδυ σε περιμένω
Ν' ανθίσει η καρδιά