Photos
Posts
Саранда Ксамил Апартмани updated their profile picture.
May 30, 2017
No automatic alt text available.
Саранда Ксамил Апартмани updated their profile picture.
May 30, 2017
No automatic alt text available.

Резервација преку интернет: http://www.booking.com/hotel/…/green-house-ksamil.en-gb.html

Located in Ksamil, 3.2 km from Butrint National Park, Green House Ksamil boasts a restaurant and free WiFi. Guests can enjoy the on-site bar.
booking.com

Цени по апартман за сезона 2015:

- Единечен апартман 3 + 1, 2 + 1, или 2 кревети:

јуни = 18 евра...
јули 1-10 = 28 евра
јули 11 - август 20 = 35 €
август 21 - 31 = 30 €
септември = 18 евра.

- Двоен апартман 3 + 1 и 2 + 1 кревет (две соби со заедничка кујна и купатило):

јуни = 25 €
јули 1 - 10 = 35 €
јули 11 - август 20 = 40 €
август 21 - 31 = 35 €
септември = 25 €

See More
52 Weekendet më të bukura Shqiptare për vitin 2015, duke plotësuar çdo fundjave të vitit, vijnë në revisten ALBANIAN TOURISM, e cila zgjodhi Saranden dhe Ksamilin ne krye te listes, Duke prezantuar në secilin prej tyre, mundësitë më të mira që Shqipëria ofron, për të gjitha llojet e turizmit. Weeken…
sarandaweb.al