Photos
Posts

Крис Браун и компания ви очакват на голям екран от днес! НАДИГРАВАНЕТО 3D върви добре с пуканки и кола в кино Арена

Една нова и изумителна постановка от звездата на съвременния балет Карлос Акоста - Дон Кихот от сцената на Кралската опера може да гледате на 20 и 24 ноември в кината Арена!

Posts

Приключенията на испанския идалго дон Кихот са били повод за вдъхновени за много балети, като най-известният е Дон Кихот по хореография на Мариус Петипа и музика от Лудвиг Минкус. Кино Арена ви отвежда директно в Кралската опера, Лондон!

Kino Arena added 16 new photos to the album: Дон Кихот - балет от сцената на Кралската опера в Лондон.

Втората постановка от КИНО СЕЗОН 2013/14 на Кралската опера, Лондон в кино Арена е с ексклузивни прожекции на 20.11 от 19:00 часа и 24.11 от 16:00 часа! Ще ви потопим в един магичен свят, който ще ви накара да помечтаете, заобиколени от истинска красота и чисти емоции!

Подарете си магията и великолепието на балета Дон Кихот от сцената на Кралската опера в Лондон. Вече и в България, благодарение на кино Арена! Ексклузивни прожекции 20.11 от 19:00 часа и 24.11 от 16:00 часа. Билети вече се продават на касите в кината и на www.kinoarena.com

кино Арена,Дон Кихот
kinoarena.com

НАЙ-ВЕЛИКИТЕ АКТЬОРСКИ ПРОСЛУШВАНИЯ >> http://www.cinefish.bg/-news10554.html

М. Найт Шаямалан за предстоящия си научнофантастичен филм “Земята: Ново начало” >> http://www.cinefish.bg/-news10552.html

Нов трейлър ЧОВЕК ОТ СТОМАНА ---> http://www.cinefish.bg/popuplear.php?vid=22013

Слушате ли Coldplay?

Image may contain: one or more people and people standing
Kino Arena is with Dantes.

За коя песен се сещате при споменаването на Coldplay, които ще видим на голям екран в кино Арена - 13.11 от 20:00 часа?

13.11 (вторник) 20:00 часа - СВЕТОВНА ПРЕМИЕРА! Билети вече се продават, а снимките са, за да подгреем настроението. Ще го гледате ли?

Kino Arena added 10 new photos to the album: Coldplay live 2012.

Manuel Harlan, Manuel Harlan

Официалната премиера на „Хотел Трансилвания 3D“ в кино Арена The Mall

Официалната премиера на „Хотел Трансилвания 3D“ в кино Арена The Mall - Официалната премиера на „Хотел Трансилвания 3D“ в кино Арена The Mall
cinefish.bg

Рафи е вокалът зад мумията Мъри от "Хотел Трансилвания"

No automatic alt text available.

Поли Генова е вокалът зад Мейвис

Поли Генова е вокалът зад Мейвис - Поли Генова е вокалът зад Мейвис
cinefish.bg

Моисей е вокалът зад граф Дракула от "Хотел Трансилвания"

Всички качества, заради които Принцът на мрака е безспорен лидер сред чудовищата - неговата сила, влияние, харизма, и донякъде свръх-контролираща натура – са в негова полза и когато става дума за управляването на хотел.

Моисей е вокалът зад граф Дракула от "Хотел Трансилвания"

...

Проблемът е, че той е просто един сантиментален човек по отношение на всичко, свързано с дъщеря му Мейвис. Уплашен за нейната безопасност, той я пази в убежището на хотела си през целия й живот, далеч от хора въоръжени с факли. Но в навечерието на 118-тия й рожден ден любящият баща трябва да спази обещанието си и да й позволи да види света за първи път. За съжаление точно този уикенд, когато хотелът прелива от гостуващи чудовища, най-неочаквано човек прекрачва прага на замъка за първи път досега.

Добре скроените планове на Драк започват да се разпадат като кула от карти за игра. Какво трябва да направи всеотдайният баща-вампир: да продължава да защитава Мейвис от живота навън или да се откаже от манията си за контрол и да я пусне да отлети като прилеп от него...?

“Хотел Трансилвания” е в кината от 19 октомври.

See More
No automatic alt text available.

Трейлър озвучен на български трейлър

Трейлъри с български субтитри и откъси от филма Хотел Трансилвания.
cinefish.bg

Музикален клип

Трейлъри с български субтитри и откъси от филма Хотел Трансилвания.
cinefish.bg

ЗА ПРОДУКЦИЯТА

Визията и стилът на Хотел Трансилвания всъщност много се различава от досегашните филми на Sony Pictures Animation – и това е търсен ефект. „Стилът на Sony Pictures Animation не е нещо константно, - казва продуцентът Мишел Мърдока. – Ние даваме на режисьорите свободата на действие, за да изразят себе си във филмите, които правят. Това отличава нашите продукции и им придава специфична характерност, защото не следваме никакви утвърдени шаблони.”

Режисьор на Хотел...

Continue Reading
No automatic alt text available.