Photos
Posts

Hye u'olss...
Product lain sis dah delete & stop promote ye kecuali pobling & ladyup sis masih terima order. So,skrng Jom FOCUS dgn kite punya top no.1 product
***** A-DHA SKINCARE *****

Yg ni harga latest utk retail.. harga Borong direct whtsapp 0192730604 .

...

** set rm75 penutup cream tulisan silver ( box packaging)
** set rm70 penutup cream tulisan biru (plastic packaging)

See More
No automatic alt text available.

Sorry sgt2..problem betul nak login page.. berminat utk order & sebarang pertanyaan blh terus whtsapp / sms ye.. 0192730604.. masih aktif berniaga & mencari dropship. Yg ade instagram sudi2 kan FOLLOW : Adha_beauty_care_murah ...

:: Thank you ::

Posts

...Tracking update...

Adik kakak semua sila check inbox,sms,whtsapp awk2 semua..sis dah pm (shoot pic slip pos laju) sorang2 personally..

X Larat nk update tulis satu2 semula sbb order OVER 100++.. Macehhh...

No automatic alt text available.

Instagram : adha_beauty_care_murah

Image may contain: 2 people

Pobling Pore Sonic Cleanser
ORIGINAL

Fungsi :
- utk mslh blackhead & whitehead...
- utk mslh pori-pori terbuka
- utk kulit berjerawat
- utk kulit berminyak @ kering
- makeup remover

POBLING PORE SONIC CLEANSER
Produk 5 bintang di Korea!
Dengan mengunakan Berus Fibre yang bersaiz 0.05mm ini, ia akan dapat mencuci ruangan yang tidak dapat dimasuki di permukaan kulit wajah anda yang bersize sekitar 0.7mm.

KENAPA POBLING BEST???
> Menyelesaikan & Masalah Dalaman Kulit & lebih 96%
> Meningkatkan & kebersihan kulit & sebaik 400%
> Menghilangkan & Bedak Solekan & sepantas 650%
> Kadar & Penyerapan Kulit & Meningkat Kepada 70%
> Meningkatkan & Kelembapan Kulit & Sebanyak 20%
> 52,000 Berus Ultra-Fine Fiber Lembut Mencuci dan Menghilangkan Kotoran di permukaan kulit

KEBAIKAN POBLING???
> Menghapuskan sisa-sisa, minyak, blackheads bawah kulit melalui Getaran Ultra Sonic
> Meningkatkan keanjalan kulit
> Menghilangkan garis halus
> Ultra Sonic yang bergegar 20,000 seminit dalam berus, seperti massage yang gentle untuk muka kita, membantu untuk melicinkan kulit, menghapuskan garis halus dan kedutan, menyebabkan kulit jadi lebih muda
> Membaiki kualiti kulit
> Melalui pembersihan dalaman dan urutan yang lembut, ia menggalakan metabolic sel muka, jester mengurangkan kesan minyak, jeragat, kekurangan sinaran, blackhead dll
> Merangsangkan penyerapan yang lebih baik terhadap Product penjagaan kulit
>Setelah membersihkan liang roma, serum dapat memasuki ke lapisan dalaman kulit dan menutrisikan kulit dari dalam ke luar
> Makeup remover yang hebat
> Membersih make up dengan lebih cepat, lebih senang dan pantas, di samping melindungi kerosakan kulit daripada kandungan bahan kimia makeup yang dipakai.

#pobling
#poblingmurah
#poblingmalaysia

1pc :
RM39 sem
RM43 ss
Free pos

Whatsapp 📲 0192730604

See More
No automatic alt text available.
Image may contain: 3 people, closeup
A-dha ( Pengedar pahang)

:::promosi sehingga 06.12.2014::
RM 39SEM @ RM43Ss
FREE POSTAGE

POBLING PORE SONIC CLEANSER...
Produk 5 bintang di Korea!
Dengan mengunakan Berus Fibre yang bersaiz 0.05mm ini, ia akan dapat mencuci ruangan yang tidak dapat dimasuki di permukaan kulit wajah anda yang bersize sekitar 0.7mm.

KENAPA POBLING BEST???
> Menyelesaikan & Masalah Dalaman Kulit & lebih 96% > Meningkatkan & kebersihan kulit & sebaik 400% > Menghilangkan & Bedak Solekan & sepantas 650%
> Kadar & Penyerapan Kulit & Meningkat Kepada 70%
> Meningkatkan & Kelembapan Kulit & Sebanyak 20%
> 52,000 Berus Ultra-Fine Fiber Lembut Mencuci dan Menghilangkan Kotoran di permukaan kulit

KEBAIKAN POBLING???
> Menghapuskan sisa-sisa, minyak, blackheads bawah kulit melalui Getaran Ultra Sonic > Meningkatkan keanjalan kulit > Menghilangkan garis halus
> Ultra Sonic yang bergegar 20,000 seminit dalam berus, seperti massage yang gentle untuk muka kita, membantu untuk melicinkan kulit, menghapuskan garis halus dan kedutan, menyebabkan kulit jadi lebih muda
> Membaiki kualiti kulit
> Melalui pembersihan dalaman dan urutan yang lembut, ia menggalakan metabolic sel muka, jester mengurangkan kesan minyak, jeragat, kekurangan sinaran, blackhead dll
> Merangsangkan penyerapan yang lebih baik terhadap Product penjagaan kulit
>Setelah membersihkan liang roma, serum dapat memasuki ke lapisan dalaman kulit dan menutrisikan kulit dari dalam ke luar
> Makeup remover yang hebat
> Membersih make up dengan lebih cepat, lebih senang dan pantas, di samping melindungi kerosakan kulit daripada kandungan bahan kimia makeup yang dipakai.

#pobling
#poblingmurah
#poblingmalaysia

See More

:::promosi sehingga 06.12.2014::
RM 39SEM @ RM43Ss
FREE POSTAGE

POBLING PORE SONIC CLEANSER...
Produk 5 bintang di Korea!
Dengan mengunakan Berus Fibre yang bersaiz 0.05mm ini, ia akan dapat mencuci ruangan yang tidak dapat dimasuki di permukaan kulit wajah anda yang bersize sekitar 0.7mm.

KENAPA POBLING BEST???
> Menyelesaikan & Masalah Dalaman Kulit & lebih 96% > Meningkatkan & kebersihan kulit & sebaik 400% > Menghilangkan & Bedak Solekan & sepantas 650%
> Kadar & Penyerapan Kulit & Meningkat Kepada 70%
> Meningkatkan & Kelembapan Kulit & Sebanyak 20%
> 52,000 Berus Ultra-Fine Fiber Lembut Mencuci dan Menghilangkan Kotoran di permukaan kulit

KEBAIKAN POBLING???
> Menghapuskan sisa-sisa, minyak, blackheads bawah kulit melalui Getaran Ultra Sonic > Meningkatkan keanjalan kulit > Menghilangkan garis halus
> Ultra Sonic yang bergegar 20,000 seminit dalam berus, seperti massage yang gentle untuk muka kita, membantu untuk melicinkan kulit, menghapuskan garis halus dan kedutan, menyebabkan kulit jadi lebih muda
> Membaiki kualiti kulit
> Melalui pembersihan dalaman dan urutan yang lembut, ia menggalakan metabolic sel muka, jester mengurangkan kesan minyak, jeragat, kekurangan sinaran, blackhead dll
> Merangsangkan penyerapan yang lebih baik terhadap Product penjagaan kulit
>Setelah membersihkan liang roma, serum dapat memasuki ke lapisan dalaman kulit dan menutrisikan kulit dari dalam ke luar
> Makeup remover yang hebat
> Membersih make up dengan lebih cepat, lebih senang dan pantas, di samping melindungi kerosakan kulit daripada kandungan bahan kimia makeup yang dipakai.

#pobling
#poblingmurah
#poblingmalaysia

See More
Image may contain: 3 people, closeup

:::promosi sehingga 06.12.2014::
RM 39SEM @ RM43Ss
FREE POSTAGE

POBLING PORE SONIC CLEANSER...
Produk 5 bintang di Korea!
Dengan mengunakan Berus Fibre yang bersaiz 0.05mm ini, ia akan dapat mencuci ruangan yang tidak dapat dimasuki di permukaan kulit wajah anda yang bersize sekitar 0.7mm.

KENAPA POBLING BEST???
> Menyelesaikan & Masalah Dalaman Kulit & lebih 96% > Meningkatkan & kebersihan kulit & sebaik 400% > Menghilangkan & Bedak Solekan & sepantas 650%
> Kadar & Penyerapan Kulit & Meningkat Kepada 70%
> Meningkatkan & Kelembapan Kulit & Sebanyak 20%
> 52,000 Berus Ultra-Fine Fiber Lembut Mencuci dan Menghilangkan Kotoran di permukaan kulit

KEBAIKAN POBLING???
> Menghapuskan sisa-sisa, minyak, blackheads bawah kulit melalui Getaran Ultra Sonic > Meningkatkan keanjalan kulit > Menghilangkan garis halus
> Ultra Sonic yang bergegar 20,000 seminit dalam berus, seperti massage yang gentle untuk muka kita, membantu untuk melicinkan kulit, menghapuskan garis halus dan kedutan, menyebabkan kulit jadi lebih muda
> Membaiki kualiti kulit
> Melalui pembersihan dalaman dan urutan yang lembut, ia menggalakan metabolic sel muka, jester mengurangkan kesan minyak, jeragat, kekurangan sinaran, blackhead dll
> Merangsangkan penyerapan yang lebih baik terhadap Product penjagaan kulit
>Setelah membersihkan liang roma, serum dapat memasuki ke lapisan dalaman kulit dan menutrisikan kulit dari dalam ke luar
> Makeup remover yang hebat
> Membersih make up dengan lebih cepat, lebih senang dan pantas, di samping melindungi kerosakan kulit daripada kandungan bahan kimia makeup yang dipakai.

#pobling
#poblingmurah
#poblingmalaysia

See More
Image may contain: 1 person, text

:::promosi sehingga 06.12.2014::
RM 39SEM @ RM43Ss
FREE POSTAGE

POBLING PORE SONIC CLEANSER...
Produk 5 bintang di Korea!
Dengan mengunakan Berus Fibre yang bersaiz 0.05mm ini, ia akan dapat mencuci ruangan yang tidak dapat dimasuki di permukaan kulit wajah anda yang bersize sekitar 0.7mm.

KENAPA POBLING BEST???
> Menyelesaikan & Masalah Dalaman Kulit & lebih 96% > Meningkatkan & kebersihan kulit & sebaik 400% > Menghilangkan & Bedak Solekan & sepantas 650%
> Kadar & Penyerapan Kulit & Meningkat Kepada 70%
> Meningkatkan & Kelembapan Kulit & Sebanyak 20%
> 52,000 Berus Ultra-Fine Fiber Lembut Mencuci dan Menghilangkan Kotoran di permukaan kulit

KEBAIKAN POBLING???
> Menghapuskan sisa-sisa, minyak, blackheads bawah kulit melalui Getaran Ultra Sonic > Meningkatkan keanjalan kulit > Menghilangkan garis halus
> Ultra Sonic yang bergegar 20,000 seminit dalam berus, seperti massage yang gentle untuk muka kita, membantu untuk melicinkan kulit, menghapuskan garis halus dan kedutan, menyebabkan kulit jadi lebih muda
> Membaiki kualiti kulit
> Melalui pembersihan dalaman dan urutan yang lembut, ia menggalakan metabolic sel muka, jester mengurangkan kesan minyak, jeragat, kekurangan sinaran, blackhead dll
> Merangsangkan penyerapan yang lebih baik terhadap Product penjagaan kulit
>Setelah membersihkan liang roma, serum dapat memasuki ke lapisan dalaman kulit dan menutrisikan kulit dari dalam ke luar
> Makeup remover yang hebat
> Membersih make up dengan lebih cepat, lebih senang dan pantas, di samping melindungi kerosakan kulit daripada kandungan bahan kimia makeup yang dipakai.

#pobling
#poblingmurah
#poblingmalaysia

See More
No automatic alt text available.
No automatic alt text available.
A-dha ( Pengedar pahang) updated their profile picture.

Parcel2 yg dah slamat dipos td..hari isnin @ smlm tak dpt pos sbb pos laju pahang cuti >>menang bola phg vs jdt<<

No automatic alt text available.
No automatic alt text available.
A-dha ( Pengedar pahang)

100% ORIGINAL PRODUCT..
MONEY BACK GUARANTEE..
DIRECT KILANG di INDONESIA..
FREE GUIDE..
FREE GIFT.....
::sms/pm/whtsapp 0192730604::

See More
No automatic alt text available.
A-dha ( Pengedar pahang) updated their profile picture.
A-dha ( Pengedar pahang) updated their profile picture.
No automatic alt text available.