Photos
Videos
Reviews
5.0
2 Reviews
Tell people what you think
Nor Fathana
· November 15, 2015
Adakah anda lepasan SPM? Masih mencari2 institusi utk menyambung pengajian?
Kami di Kolej Teknologi MEA mengalu-alukan anda bersama2 kami utk mendalami bidang Media Kreatif.
Kelayakan , anda hanya per...lu SPM dgn 3 kredit juga lulus B. Melayu dan Sejarah.
Kami menyediakan kursus2 terkini mengikut keperluan pasaran kerja terkini.

Senarai kursus2 :
- Diploma in Graphic and Design
- Diploma in Multimedia Animation
- Diploma in New Media Design
- Diploma in Broadcasting and Film
- Diploma in Business Management
- Diploma in Human Resources Management

Keistimewaan2 Kursus :
* Diploma dikhtiraf Kerajaan Malaysia
* Mendapat pengikhtirafan MQA
* Dianugerahkan Diploma Akademik beserta Diploma Kemahiran (1 + 1 )
* Jaminan Pekerjaan

Kemudahan2 :
* Penginapan dan pengangkutan disediakan
* Elaun saradiri bulanan
* Tiket penerbangan PERCUMA utk pelajar Sabah dan Sarawak

TAHNIAH!!! kepada yang bijak menyambar PELUANG HEBAT ini.
Sahutlah seruan kerajaan kearah Negara Berpendidikan dan Berpendapatan Tinggi pd tahun 2020.

Hubungi Segera:
Pegawai Pengambilan Pelajar : 019-3862311(fathana)
See More
Posts

*Mohon Laluan Iklan Admin*
*_🌷Plan Data Telefon Termurah di Malaysia🌷_*
_ join group di link di bawah:_
https://chat.whatsapp.com/L7Z3pkTYjITKECzhB9J6Cy

No automatic alt text available.

Assalamualaikum semua,

Group Telegram ini diwujudkan adalah bertujuan untuk mengumpulkan para pengguna aplikasi Telegram yang terdiri daripada warga Felda Trolak Utara.

Group telegram ini boleh memuatkan seramai 5000 nama, Oleh itu sekiranya dapat, marilah kita sama-sama promosi group ini, agar kita dapat bersama mengetahui apa yang berlaku di tanah rancangan kita...

...

Sesiapa yang berminat, terutamanya warga FELDA Trolak Utara, boleh klik link di bawah.
https://telegram.me/joinchat/ACYtZgnoPN8BI0TuBgC4Ow

See More
Posts
Shuhaili Salleh's photo.
Public Group
2,183 Members
Shuhaili Salleh's photo.
Public Group
2,183 Members
It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
Ustaz Dr Riduan Mohamad Nor

Ingat, banjir bermula dari titisan hujan yang kecil. Jom boikot produk yahudi termasuk ROKOK!!!

Siapakah mereka yang bertuah ini?

KUALA LUMPUR, 14 Jan (Bernama) -- Felda sudah menjelaskan bayaran berjumlah RM102.12 juta sebagai Bonus Insentif Produktiviti Peneroka (BIPP) bagi tahun 2012 kepada peneroka tanah rancangan yang layak di seluruh negara. Timbalan Menteri di Jabatan Perdana Menteri Datuk Ahmad Maslan berkata semua pem...
bernama.com
No automatic alt text available.
Shuhaili Salleh

UNTUK INTAKE JANUARI:

PROGRAM DIPLOMA KEMAHIRAN MALAYSIA di bawah Kementerian Sumber Manusia masih ada beberapa kekosongan untuk kursus DIPLOMA KEMAHIRAN: ANIM...ASI, VIDEO DAN GRAFIK.

- Syarat minima tamat tingkatan 3 dan berumur 16-25tahun.

- Elaun RM300.

- Pelajaran fokus Kemahiran.

- Sesuai untuk yang meminati kemahiran dan kurang dalam akademik.

- Boleh sambung Ijazah terutama UiTM.

- Minat sila inbox (https://www.facebook.com/ambiaq) atau email ke: ambiaq@gmail.com

See More

Kisah pemadam dn pensel..Pensel : Saya minta maaf.

Pemadam : Untuk apa? Awak tak buat salah pun.

Pensel : Saya minta maaf disebabkan saya, awak cedera. Setiap kali saya buat silap, awak pasti berada di situ utk membetulkan kesilapan saya. Tapi setiap kali awak memadam kesilapan saya, awak kehilangan sebahagian dari diri awak. Awak menjadi semakin kecil.

...

Pemadam : Itu betul, tapi saya langsung tak kisah tentangnya kerana saya dibuat utk membetulkan kesilapan yang awak buat. Walaupun suatu hari nanti saya tahu yang saya pasti akan hilang, saya berbangga dengan kerja saya ini. Jadi janganlah risau. Saya tak mahu melihat awak bersedih.

# Ingatlah, ibubapa kita juga boleh diibaratkan sebagai Pemadam manakala kita pula sebagai Pensel. Mereka sentiasa berada di sisi kita, membetulkan segala kesilapan yang kita lakukan..mereka adalah ibarat pemadam terbaik untuk anak-anak mereka..Selagi mereka hidup jangan sia-siakan mereka...

# Jagalah ibubapa anda & balaslah jasa mereka dengan kebaikan...

#begitula juga sahabat...

See More

[POHON HEBAHKAN UNTUK ANAK FELDA]

PROGRAM 1BELIA 1KEMAHIRAN (1B1K) - inisiatif Jawatankuasa Khidmat Masyarakat dan Rakan Muda, Majlis Belia Malaysia

TAWARAN LATIHAN KEMAHIRAN UNTUK BELIA FELDA...
Peluang pekerjaan dalam industri perkapalan dan oil and gas disediakan selepas jalani latihan kursus Welding dan Scaffolding. Kemasukan Mac 2013, permohonan dibuka sekarang. Sila klik link di bawah untuk pendaftaran:
http://mytevt.blogspot.com/
Peluang Latihan Kemahiran Untuk Belia Malaysia

See More
No automatic alt text available.
No automatic alt text available.
No automatic alt text available.
Majlis Belia Felda Malaysia added 3 new photos from December 11, 2012 to the album: PERMOHONAN KE PROGRAM GIAT MARA UNTUK GENERASI BAHARU FELDA — with Belia Mbfm Tenggaroh Lima and 18 others at Anjung Felda.

Adik-adik yang telah cukup syarat adalah digalakkan memohon latihan ini. Semoga kita dibekalkan dengan kemahiran dan ilmu yang bermanfaat bagi menempuhi hidup dimasa akan datang secara lebih berkualiti. Jom kita rebut peluang ini.

No automatic alt text available.
Orang Kita

Kurikulum Dini, Tahfiz Akan Diiktiraf

No automatic alt text available.
Shuhaili Salleh

PATI DELIMA MURAH TAPI BERKESAN

Pati Delima Pekat Penuh Khasiat! 100% perahan buah delima tulen, mengandung khasiat semula jadi untuk menjaga kesihatan tubuh ba...dan secara menyeluruh dan berupaya merawat pelbagai jenis penyakit, InsyaAllah…

Tahukah anda bahawa buah delima mempunyai khasiat yang jarang diketahui oleh kebanyakan orang? Ia adalah buah syurga dan diberitakan di dalam Al-Quran sebanyak 3 kali. Khasiat perubatan delima sudah dijumpai sejak 8000 tahun dahulu oleh masyarakat Parsi Purba (Iran).

MENSTABILKAN PARAS KOLESTROL
Adalah sukar untuk mengekalkan tahap kolestrol dalam badan. Delima akan membantu meningkatkan tahap kolestrol yang baik di samping menurunkan kolestrol yang buruk.

DELIMA MEMPUNYAI TAHAP ANTIOKSIDAN YANG TINGGI
Delima terbukti mempunyai kandungan antioksidan yang tinggi berbanding pesaingnya seperti anggur merah dan teh hijau. Apabila anda memerlukan sumber antioksidan pada kehidupan seharian, anda perlu pastikan ia adalah antioksidan yang paling bagus. Delima merupakan sumber terbaik untuk antioksidan.

MELAWAN PENYAKIT JANTUNG
Delima membantu melancarkan peredaran darah dalam badan. Ini adalah kaedah terbaik melindungi diri daripada penyakit jantung atau serangan jantung. Berdasarkan kajian terbaru, kandungan antioksidan dalam jus delima membantu menurunkan pembentukan lemak pada dinding arteri. Antioksidan membantu membaiki kawasan sel yang rosak. Delima mengandungi ‘flavonoids’ dan ‘polyphenols’ yang tinggi, iaitu antioksidan yang mampu melawan penyakit jantung dan kanser.

MERANGSANG TENAGA BATIN
Jus delima kaya dengan antioksidan yang dapat meningkatkan pengaliran darah pada genitals (alat kelamin). Ia juga mencegah ketidaksuburan dan kemandulan. Delima juga dikenali sebagai 'natural viagra', dapat meningkatkan tenaga seksual secara semulajadi.

MENGUATKAN SISTEM PERTAHANAN BADAN
Delima merupakan pendekatan yang baik bagi melawan penyakit. Delima dapat memperbaiki kitaran darah pengguna. Tahap antioksidan yang tinggi dalam Delima akan membantu menguatkan sistem dalam badan dan melawan apa jua penyakit. Ini adalah langkah awal untuk pengguna dari menjadi mangsa serangan jantung atau penyakit hati.

MENGURANGKAN RISIKO PENYAKIT KENCING MANIS
Meminum jus delima sangat baik untuk pesakit kencing manis dan merendahkan risiko masalah jantung. Kajian terbaru mendapati pesakit kencing manis yang meminum jus delima selama 3 bulan dapat merendahkan kebarangkalian atherosclerosis (atau pengerasan pada arteries). Kata Penyelidik. “Dalam jus delima, gula bercantum kepada antioksida yang unik, di mana sebenarnya menjadikan gula ini sebagai pelindung melawan atherosclerosis.”

MENGHALANG KEMASUKAN VIRUS HIV-1 DAN MICROBICIDE
Keputusan eksperimen menunjukkan halangan kemasukan HIV-1 ke atas jus delima yang dapat menyerap kanji dalam badan. Virus kompleks yang diikat pada CD4 dan CXCR4/CCR5 dapat menahan serangan virus utama A sehingga G dan juga kumpulan 0.

MENGELAKKAN KANSER KELENJAR PROSTATE
Kajian telah membuktikan bahawa jus delima dapat mengurangkan perkembangan kanser kelenjar prostat. Kebanyakan pesakit berpuas hati dengan keputusan yang diterima di mana penggunaan delima dapat menyembuhkan kanser itu.

DELIMA MELAWAN KANSER PAYUDARA
Penyelidik mendapati bahawa minyak bijian daripada delima dapat memusnahkan sel kanser payudara dan mengekal tanpa menjejaskan sel sedia ada. Kajian lain di Universiti Chicago menemukan jus delima yang ditapai dan minyak bijian delima dapat membantu mengelakkan kanser payudara. Kajian di Wisconsin pula mendapati bahawa jus delima dapat menghalang pembesaran sel kanser kulit.

MERENDAHKAN TEKANAN DARAH
Salah satu masalah kesihatan utama yang dihadapi oleh manusia pada masa kini adalah menghidapi tekanan darah yang tinggi pada usia tua. Kandungan antioksidan pada delima mampu untuk mengurangkan pengumpulan sel darah kotor dan secara semulajadinya mengurangkan tekanan darah, faktor kepada pencegahan serangan jantung dan strok.

MENGUATKAN KESIHATAN GIGI
Delima diketahui dapat mengurangkan pembentukan plak pada gigi. Gigi yang sihat dapat diperolehi selain dari menggunakan khidmat doktor yang pakar. Ini adalah kaedah yang dapat mengelakkan pengguna dari kehilangan gigi.

MENCEGAH DARIPADA PENYAKIT ALZHEIMER (Nyanyuk)
Pengkaji daripada Pusat Perubatan Universiti Vanderbilt mengenalpasti bahawa sesiapa yang meminum jus delima tiga kali atau lebih setiap minggu dapat menurunkan 76 peratus pertumbuhan tanda penyakit Alzheimer’s daripada mereka yang meminum kurang daripada satu sajian setiap minggu.

MENGURANGKAN BATUK DAN ASTHMA
Kandungan asid askorbik (vitamin C) yang tinggi pada buah ini merupakan ejen anti-radangan yang hebat. Ia akan mengurangkan bunyi dehitan pada pengidap asthma dan lelah.

MENGANDUNGI KEPELBAGAIAN VITAMIN
Delima mengandungi ‘potassium’ yang tinggi, selain dari mineral-mineral lain seperti fosfor, kalsium, besi, dan sodium, dan vitaman-vitamin A, B1, B2, B3, dan C. mencegah edema, dan mengurangi kadar gula yang beredar di dalam darah (ibu yang baru pertama kali hamil atau lebih dari 3 kali kehamilan). Delima menghilangkan rasa letih otot dan memungkinkannya bergerak dengan mudah, dan juga menguatkan jantung.

DELIMA AMAT DISYORKAN DIAMBIL OLEH IBU-IBU HAMIL
Jika diambil semasa awal kehamilan, ia dapat mengelakkan 'morning sickness', Menjaga degupan jantung agar tetap normal (bagi ibu dan perkembangan fetusnya). Menunjang kepekaan saraf dan otot agar berfungsi secara teratur (kajian mendapati rahim wanita lebih utuh/kuat sesuai dengan kepekaannya menunjang pergerakan bayi yang dikandung) kulit bayi anda sihat, gebu dan cantik.

MELINDUNGI OTAK BAYI
Kajian Pediatrik mendapati meminum jus delima semasa mengandung dapat melindungi otak bayi semasa kelahiran. Jus delima juga dapat membantu pengguna untuk mendapatkan bayi yang sihat. Beberapa tahun lepas, doktor mengesahkan bahawa ketidakcukupan asid folik (folate) boleh menyebabkan tiub saraf yang cacat seperti kerosakan pada tulang belakang dan sumbing pada lelangit bibir untuk bayi. Itulah sebabnya kenapa Persatuan Perubatan Amerika mencadangkan supaya semua ibu yang mengandung mengambil supplemen yang mempunyai asid folik setiap hari. Jus delima memenuhi bekalan asid folik sebaik seperti vitamin dan mineral yang penting untuk perkembangan bayi. Sebagai tambahan, kebaikan jus delima adalah mengandungi ‘potassium’ di mana ia dapat mengelakkan kekejangan kaki yang biasanya dihadapi oleh ibu mengandung pada waktu malam.

Buah delima menjadi simbol kesuburan bagi perkahwinan masyarakat di Timur Tengah. Manakala dalam agama Kristian, buah delima menjadi simbol kebangkitan semula dan kehidupan yang kekal serta dalam agama Buddha, buah delima dikatakan buah yang berkat selain daripada buah limau dan pic. Di China pula, buah delima menjadi satu simbol kesuburan, rezeki yang melimpah ruah, keturunan yang ramai dan masa depan yang diberkati.

Namun, dalam Islam, buah delima merupakan salah satu buah yang terdapat di dalam syurga yang dikurniakan Allah sebagai rezeki yang boleh dinikmati oleh umat manusia yang menunjukkan tanda- tanda kekuasaanNya sebagaimana yang termaktub dalam firmanNya di dalam surah al An’am ayat 99 dan ayat 141.

Mengikut sejarah, buah delima secara tradisionalnya melambangkan kesuburan. Buah delima telah ditanam di Mesir sebelum zaman Nabi Musa. Ia telah ditemui di lembah Indus pada zaman awal dan terdapat perkataan Sanskrit untuk delima.


Secara ringkasnya, antara khasiat delima yang dikenal pasti dan teruji ialah:-

1. Menguatkan daya tahan tubuh melawan serangan penyakit.

2. Mengeluarkan angin dan asid dalam badan anda (mencegah penyakit gastrik dan juga kanser usus).

3. Menambah darah dan melancarkan peredaran dan melancarkan kerja-kerja mengepam darah untuk keperluan sel-sel badan kita.

4. Melancarkan proses penghadaman makanan, menyingkirkan lemak berlebihan dan juga boleh melangsingkan badan.

5. Membakar kalori dengan cepat, meningkatkan tenaga dan juga dapat memulihkan keletihan.

6. Membuang asid urik di dalam sendi untuk meredakan penyakit gout.

7. Mengelakkan rasa mual (ketika hamil), melega masalah pening kepala.

8. Menegangkan payudara, membentuk perut dan punggung yang lebih kemas.

9. Dikenali sebagai "Viagra Semula jadi" iaitu dapat meningkatkan tenaga seksual secara semula jadi (untuk pasangan berkahwin).

10. Memelihara kadar keseimbangan hormon semasa haid (untuk mengelakkan senggugut).

11. Merapatkan rahim dan juga menyuburkan rahim.

12. Mencuci darah kotor dan mencantikkan kulit muka dari dalam.

13. Awet muda dan memutihkan kulit., sentiasa amalkan dari sekarang, tengoklah dalam 10 tahun lagi (jika dipanjangkan usia).

14. Menurunkan paras glukosa dalam darah, membantu pesakit kencing manis.

15. Menghapuskan kahak dan meredakan batuk.

16. Mencegah berlakunya serangan angin ahmar dan mengurangkan risiko penyakit jantung.

17. Membantu tumbesaran janin dan menambahkan kegebuan kulit bayi dalam kandungan.

18. Membantu mencerdaskan minda dan daya ingatan kanak-kanak dan pelajar sekolah.

19. Kandungan antioksidan (Polyphenol) dan vitamin C yang tinggi mampu melindungi sel-sel tubuh daripada rosak dan boleh meredakan ketegangan urat saraf.

20. Mampu merawat cirit-birit dan membunuh cacing dalam usus

21. Mengurangkan panas dalam badan dan demam

22. Mengurangkan tekanan darah tinggi.

23. Melancarkan fungsi buah pinggang.

24. Mengekalkan kesihatan dan juga fungsi mata.

Cara Pengambilan:
Minum sesudu sebelum sarapan dan sesudu sebelum tidur…

Boleh juga dibancuh dengan air.

Jangan lupa Selawat + Ayat Kursi + Doa (dalam hati untuk sembuhkan penyakit).

InsyaAllah, segalanya adalah dengan ketentuan ALLAH TAALA.

Banyakan minum air ketika pengambilan.


TESTIMONI PENGGUNA

KULIT CERAH
Saya baru minum 1/2botol pati delima, tiba-tiba malam tadi hubby tegur, dia kata nape muka saya nampak lebih cerah...hehe penangan pati delima kot.. - Ani, Pasir gudang

LAWAS BUANG AIR
akak, sejak minum pati delima ni, sy buang air besar mmg lawas, tak perlu lagi nk minum yogurt setiap hari untuk kasi lawas..seronok sgt.. - Suria, Seremban

BADAN BERTENAGA
Akak rasa sekarang ni badan bertenaga, kalau tak..bila petang aje mata asyik rasa ngantuk nk tidur..memang boleh jadikan amalan..buang air besar pun lawas - Haliza, Kota tinggi

PERUT KEMPIS
kak shaini, saya sejak bersalin, badan naik..ni saya amalkan pati delima, rasanya perut saya makin kempis..badan rasa ringan - nurul, singapore

KESUBURAN
Saya amalkan Pati Delima ni 2 bulan, alhamdulillah rezeki saya menyusul (setelah cuba berusaha hampir setahun, sampailah ade kawan syorkan ambik pati delima) sebab ia menguat dan menyuburkan rahim. Murah pun murah. Boleh teruskan minum samada tgh period, mengandung. Sebab kalau mengandung bagus untuk kulit and perkembangan baby.- nieta shairi, Kuching

RAWAT KEPUTIHAN
saya mkn pati delima ni untuk rawat keputihan, lps seminggu mkn, keputihan keluar banyak..naik risau juga tp lepas seminggu kemudian, keputihan yang keluar dah semakin kurang..mungkin ni cara ia merawat..sekarang dah tak perlu pakai pantiliner..alhamdulillah..- nilda, pasir gudang

RAWAT RESDUNG
saya ada masalah resdung yang agak serius, pagi2 mesti bersin-bersin..hidung selalu gatal..saya try minum pati delima+sapu minyak jerslin kat hidung 3-4x sehari..lps 2 hari muka saya rasa gatal-gatal..tapi saya teruskan aje minum pati delima n sapu jerslin..2hari kemudian dah takde rasa gatal..tiap pagi juga dah tak bersin..alhamdulillah syukur..- masni, muar.

BADAN BERTENAGA DAN ELAK SELSEMA
Ibu sya berumur 56tahun..katanya bila dia amal pati delima, badan rasa bertenaga, dulu kerap kena selsema ni dah lama xkena selsema..kiranya mmg sesuailah untuk dihadiahkan kat ibu tersayang, biar ibu sentiasa sihat..alhamdulillah - sha, kelantan.

RAWAT DENGKUR
suami mengalami masalah dengkur yang serius sampai anak-anak pun tegur..jadi kak shaini mencadangkan sy kasi suami PATI DELIMA ni..saya siap suapkan suami 1 sudu setiap pagi n malam sebelum tidur..kalau tak,mau dia nk minum sndiri..dan alhamdulillah baru kasi 4hari, dengkurnya tu dah semakin kurang..syukur sesangat..- Aini, Kuala Krai.

PERUT KEMPIS DAN STABILKAN HAID
Kak Ya baru minum 3hari pati delima ni dah nampak perut kempis..rasa kenyang..minum pati delima ni perut rasa selesa..period pun lawas tak macam dulu..- Nik Suria, Guchil Kelantan.

KULIT BERSERI
Mantap kak...tq.suami aza puji2,dia kata muka aza berseri.skrg aza bg dia cuba minum jg sb dia kuat berdengkur.kak aza ada suggest kt kwn aza dia tgl brunei gak - Aza, Brunei

KULIT LEMBUT DAN LICIN
Pati delima baru minum setengah botol..tapi kulit rasa lain..rasa lembut,licin.. - Rose, Kuala Krai.

TAMBAH ANTIBODI BADAN
Saya dah amal pati delima dah 1 botol dah..memang sejak awal lagi dah rasa khasiatnya..kulit cerah, haid lawas, keputihan pun dah takde dah..dan yang saya baru perasan, saya tak mudah dijangkit selesama/batuk. sebelum ni kalau anak-anak tak sihat, lepas diaorg baik, sure saya pulak yang kena..rasanya pasti PATI DELIMA ni dah tambah ANTIBODI dalam badan saya.. hehe.. Alhamdulillah.. - kak sa, Pasir Gudang.

Harga istimewa sekiranya dengan belian kuantiti banyak. Caj penghantaran dikenakan sekiranya di luar kawasan.

Pembelian boleh dilakukan secara online.

1. SMS bilangan botol yang dikehendaki ke nombor 012-7030970.

2. SMS jumlah bayaran akan anda terima.

3. 'Bank in' ke akaun Maybank 108159219113 Shuhaili bin Salleh. dan masukkan emel ilytrolak@gmail.com dalam ruangan yang diperlukan.

4. Setelah bank in wang mengikut nilai yang dinyatakan SMS perkara berikut:
- Nama
- Jumlah Bayaran
- Tarikh dan Masa
- Bilangan Pesanan
- Alamat

Pesanan akan diproses setelah pengesahan bayaran diterima.


Boleh juga membeli melalui wakil-wakil kami di kawasan anda:


FELDA Trolak Utara:
- 017-2676225 / 017-5743795

FELDA Trolak Selatan:
- 05-4323185 / 019-2611004

FELDA Gunung Besout 1, 2, 3:
- 05-4313945 / 013-5314772 / 019-4227107
- 05-4311030 / 017-5071198

FELDA Gunung Besout 4:
- 013-5312001

Kampung Gajah:
- 019-4611004

Bandar Kinrara:
- 013-3493169

Sungkai:
- 013-4445883 / 014-6014388
- 019-5520602

Tanjong Malim, Behrang, Slim River:
- 019-2336670

See More
No automatic alt text available.
Heypy

PERHATIAN SATU SEBARAN DIPERLUKAN ..SHARE SEBERAPA BNYAK YNG BOLEH....

Satu versi baru al-Quran telah dikeluarkan Apple APP STORE oleh komuniti kafir Ahmad...iyyah / Qadiani.

Nama app adalah"The Holy Quran, Arabic text and English translation". "Diterjemahkan oleh Maulvi Sher Ali, Ahmadiyya Muslim Community" telah jelas disebut dalam maklumat app dalam iPhone App Store.

Umat Islam perlu peka untuk tidak membeli dan memuat turun aplikasi ini!

Produk ini perlu diboikot kerana ini adalah salah / mengelirukan & bercanggah dengan ayat Al-Quran yang asal.

Sila kongsikan kepada semua orang supaya mereka tahu walaupun mereka tidak menggunakan androids atau iPhone tetapi mereka boleh memberitahu orang lain insya-Allah.

Jangan abaikan...sila share

Tiada Tuhan melainkan Allah dan Muhammad adalah Rasulullah saw

www.heypy.com/ILuvIslam

See More