Photos
Videos
Nu zaterdag 3 mei start de eerste tijdelijke tentoonstelling “Getekend, de Kunstenaar. Kunstenaars aan beide kanten van het front getekend door de Eerste Wereldoorlog.”, voor het grote publiek in het Middelheimmuseum. Dat past binnen het kunstluik van het herdenkingsproject Antwerpen '14-'18. Naar aanleiding daarvan brengen we alle musea onder de aandacht aan de hand van een korte tv-spot.
17
Bekijk de nieuwe ATV-spot over de fototentoonstellingen "Exodus. op de vlucht voor de oorlog." en "Small Wars" van An-My Lê in het Mas | Museum aan de Stroom. De tentoonstellingen passen in het kader van het herdenkingsproject Antwerpen '14-'18. En maak kans op een duoticket voor een avondbezoek met gids in het MAS!
5
Zag u de reportage van atv Antwerpse Televisie over de tentoonstelling 'Antwerpse forten 1914' in de KBC-toren al? De tentoonstelling is nog gratis te bezoeken tot 25 juni. Ma, di, woe, vrijdag 09.00u - 16.30u Do 09.00u - 18.00u Za 10.00u - 18.00u Hier kan u de reportage herbekijken!
5
Posts

Wist u dat toen Duitse troepen de havenstad in 1914 belegerden en bezetten er een omvangrijke gemeenschap Antwerpse Duitsers woonde en werkte? Kom alles te wete...n over Duitse sporen in Antwerpen tijdens de wandeling van Expeditie De Stad. Nu zaterdag 24 februari van
14:00 tot 16:30. Meer info: https://www.expeditiedestad.be/…/…/duitse-sporen-antwerpen-1

See More
Rond 1900 heette Antwerpen in sommige tijdschriften de ‘Duitse stad'. Toen Duitse troepen de havenstad in 1914 belegerden en bezetten, woonde en werkte er een omvangrijke gemeenschap Antwerpse Duitsers. De talrijke verenigingen, handelszaken, investeringen, scholen, kerken en goede werken getuigde...
expeditiedestad.be
No automatic alt text available.
Image may contain: 1 person, food and indoor
No automatic alt text available.
Image may contain: food
Vredescentrum vzw added 4 new photos.

De eerste vilten bloemen werden deze ochtend met veel liefde gemaakt door kinderen die deelnamen aan het beleefparcours over de Eerste Wereldoorlog. De komende ...maanden zullen honderden kinderen én volwassenen ons helpen door veel mooie kleurrijke bloemen te maken.

Benieuwd wat we daarmee van plan zijn? Houd ons dan zeker in de gaten, we verklappen hierover binnenkort meer!

See More
Posts