Photos
Videos
Sekitar lensa job Ayam Panggang Madu di Kampong Paya Dalam, Cangkat Jering pada 26 HB. November, 2017..
Posts

Selesai sudah job yang di pertanggungjawabkan sempena Majlis Kesyukuran dan bacaan yassin di rumah En Zaini Bin Mohamad dan Puan Azizah Bte Osman di No 676,Lorong 22, Tmn Berkat, Simpang, Taiping. Majlis penuh gilang-gemilang persis kenduri perkahwinan ini di ceriakan dengan pemuafakatan warga Tmn secara gotong-royong dlm semua segi mencerminkan nilai suasana desa zaman dahulu masih dipupuk. Semoga majlis ini mendapat keberkatan di sisi Allah SNW.

Selesai sudah job hari ni. Bertempat di Parit Hj. Aman, Bagan Serai, Perak. Jutaan terima kasih buat Tuan Hj. Rahim Serta keluarga yang tidak putus-putus menempah ayam panggang kami dalam setiap majlis yang mereka adakannya. Semoga setiap majlis yang dijayakan mendapat keberkatan dan semoga bahagia yang tercipta hari ini iaitu majlis raikan cinta puterinya bongsunya ini kekal hingga ke jannah. Amin.

Posts

Sekitar lensa pertunjukan Seni Silat Warisan , Bt. 38, Alor Pongsu, Bagan Serai Perak sempena majlis walimatul urus rakan seperguruan mereka.

Pak Umar menanam halia
Halia di tanam di tanah rata
Tertunai sudah sumpah janji setia
Pada majlis bahagia tercipta.

...

Majlis Walimatul urus penuh gilang-gemilang dengan diraikan oleh jiran tetangga dan keluarga jauh mahupun dekat sebagai restu buat pasangan yang diraikan, semoga bahagia yang terbina kekal hingga ke jannah. Terima kasih kami ucapkan kepada tuan rumah, Tuan Hj. Omar Dan keluarga Serta seluruh warga kerja walimatul urus di Bt. 38, Alor Pongsu, Bagan Serai, Perak diatas layanan mesra mereka kepada kami. Semoga mendapat keberkatan dari Allah SNW.

See More

Sekitar lensa majlis walimatul urus En Hashim sempena meraikan cinta puterinya Hakimah bersama pasangan pilihannya hatinya Rais pada 23 hb. Disember, 2017 di Kg. Jelutong Ckt. Jering, Perak. Semoga bahagia yang tercipta kekal hingga ke jannah. Amin.

Hari ini kami menjelajah ke Masjid Jamek Ar - Ridzuan , Alor pongsu, Mukim Beriah, Bagan Serai, Perak bagi menyediakan menu ayam panggang madu sempena Majlis Tahlil Perdana Dan Sambutan Maulidur Rasul sebelah malamnya.Segala info tempahan ayam Dan kambing golek boleh hubumgi kami ditalian:-
013 -4946800 (along)
017 -5502656 ( Ida )

Selesai sudah job Hari ini, Majlis Walimatul urus En. Mutalib Serta keluarga bagi meraikan cinta puteri kesayangannya dengan pasangan pilihannya dari Gunung Rapat, Ipoh. Semoga bahtera bahagia yang di bina kekal hingga ke jannah.

Sekitar lensa job hari ni, di Lorong 2, Taman Panglima Jaya, Asam Kumbang, Taiping, Perak
Jutaan terima kasih buat En. Sabri Dan Puan Haminah kerana mengundang kami bagi memeriahkan lagi majlis raikan cinta putera bongsu beliau yg mesra dengan panggilan Izhar bersama pasangan pilihannya seorang pakar kecantikan dan kosmetik puan Amalina Yang berasal dari Jitra, Kedah Darul Aman. Turut serta menyerikan lagi dengan penampilan DJ AAM78studio sebagai DJ yg ditugaskan membuatkan aturcara majlis lebih teratur hingga ke penghujungnya..

Sekitar lensa majlis raikan cinta puteri kesayangan En. Musa dikediaman mereka di Kuartes JKR,Asam Kumbang pada 3hb. Disember, 2017.

Sekitar lensa kambing golek di Majlis Aqeqah bertempat di Lrg 8, Tmn. Saujana Jaya, Asam Kumbang. pada 2hb. Dismember, 2017.

Sekitar lensa Majlis Kesyukuran Mantan Pos Master Kamunting di kediaman beliau yaitu di No 10, Regat Jaya , Taman Desa Jaya, Kamunting pada 25 hb. November, 2017.

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
60 Views
60 Views

Sekitar lensa job Ayam Panggang Madu di Kampong Paya Dalam, Cangkat Jering pada 26 HB. November, 2017..

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
63 Views
63 Views

Alhamdulillah hari ini dapat lagi order Nasi Ayam Panggang. Terima kasih Kak Izah atas tempahan makan tengahari buat warga kilangnya. Untuk sebarang info atau tempahan boleh hubungi kami di Italian atau wassup,
013- 4946800 ( Along )
017 - 5502656 ( Ida )
Lepas ini sambung pula sebelah petang until tempahan seterusnya . Kali ini buat Sekolah Agama Riduaniyah, Telok Medan pulak. Syukur ke hadrad ilahi kerana memberi rezeki ini. Amin

Sebahagian drp lensa kamera tempahan hari ini, Nasi Ayam Panggang buat Sekolah Agama Maahad Lil Banat. Terima kasih buat semua yg menyokong kami selama ini.

Image may contain: food
Image may contain: food

Syukur alhamdulillah biarpun kecil saja job kali ini, ianya tetap rezeki drp Allah. Hari ini kami menyediakan menu majlis Tahlil Dan DOA Selamat di Kedai Roti Canai Kulaan, Kg. Jana Baru, Kamunting.

Image may contain: food
Image may contain: one or more people, people sitting and indoor
Image may contain: one or more people and indoor
Image may contain: outdoor

Alhamdulillah sekali lagi kami diberi ruang dan peluang menyediakan menu makan tengahari di Pusat Ternakan Haiwan , Pondok Tanjong, Perak sempena Majlis Persaraan Pegawai mereka , En. Ariffin sekaligus meraikan kehadiran Juru Ordit.