Photos
Posts

Parantos terbit Bingkai profile #PersibDay pamaen #Persib nu seueurna 27 Bingkai kantun linggih ka https://wwww.facebook.com/HannaPhotografi
pilih bingkai jagoan baraya klik dan share we hehehe

Adi Suryadi >

perhatosan ka dulur2 nembe pisan sim abdi katipu ku tukang dagang asem ....maenya meser asem 1 kg te aya nu amis hiji hiji acan ..!!!!! haseum sadayana ......
Klik FAKTA

Posts

Tuturut Munding
“Dewek mah keuheul kapamjikan euy, teu
kaop tatangga meuli itu, boga ieu, sok
langsung nurutan, dasar si panas
baran…!” Mang Sarkim gegelendeng....
“Pamajikan nukitu patut mah bales wae
atuh..!” Mang Jupri kalahka mapanas.
“Nya kumaha kitu..?”
“Kieu geura lamun ningali tatangga kawin
deui..buru-buru urang ge kawin deui..!”
“Satuju euy…!” Mang Sarkim atoh.

See More
BODOR NGALANTUR added a new photo.
Image may contain: text
BODOR NGALANTUR added a new photo.
Image may contain: 2 people, text
BODOR NGALANTUR added a new photo.
Image may contain: 4 people, people standing and text
BODOR NGALANTUR added a new photo.
Image may contain: text
BODOR NGALANTUR added a new photo.
Image may contain: 1 person, text

Mungkin Aku Hoream
A : andaikan aku ketemu jin botol, terus dia pasti memberikan 3 hal yg akan dikabulkan. Apa 3 permintaan yg kamu? Aku akan jawab : 1. Aku ingin banyak uang, 2. Aku ingin punya rumah besar, mewah. 3. Aku mau 3 permintaan lagi. (kemudian aku dijingkang ku si jin botol)
B : banyak teman, banyak bergaul, banyak mendapat pengalaman, banyakin tersenyum. Bangga menjadi warga Bandung yg indah ini, bangga menjadi bobotoh Persib.
C : cinta itu murni, murni itu emas, ...

Continue Reading
Image may contain: 1 person, meme and text

Pokemon vs Doraemon
icih#din ari po kemon teh adina dora emon lain?
udin#"heueuh saindung
beda bapa
icih#"naha make beda...
bapa?
udin#"ari pokemon bapana monater
icih#"ari dora emon
bapana saha?
udin#"uing ..cih
icih#""jdi maneh teh
nyandung sudiiin (gubrag bi icih kapaehan..)

Posted By Admin Suparman

See More

Poe Lebaran Adul silaturahmi ka imah Ucup, ngobrolkeun eusi ceramah Wa.Haji basa Khutbah Iedul Fitri,
Adul: "Cup, maneh ngarti teu maksudna ceramah ied tadi..?"
Ucup: "nu mana na Dul..?"
Adul: "eta nu diomongkeun Wa.Haji ning cenah sangeusna puasa sabulan urang kudu balik deui ka Fitri..!"
Ucup: "nya eta, naha kumaha kitu Dul..?"...
Adul: "ehh, teu kabayang euy mun sakabeh jalma pada balikan ka FITRI soalna kan geus aya nungawin Fitri nage.!"
Ucup: "naa ari maneh, katotoloyo bodo teh,"
(bari neke adul ku opak)

See More

*Munggahan*
Ucup : "Jadi euy Puasa teh dul"
Adul : "iraha cenah euy, cup"
Ucup : "Tangal hiji Romadhon euy"
Adul : "ceuk saha aimaneh, cup.?"...
Ucup : "ceuk si HILAL, bieu ti imah uing"
Adul : "Ooh, cup dek ngilu munggahan teun urang..?"
Ucup : "boga naon dul, maneh..?"
Adul : "diteun urang aya hayam, mun maneh kateun urang ek dipeuncit ku urang"
Ucup : "Hayu euy uing ngilu.."
Adul : "(dasar belet, daek we ek dipeuncit ge gkgkgk)"
#BodorNgalantur

See More

#PersibDay
Adul : "cup, malem minggu nya ayeuna teh, na teu apel euy..?"
Ucup : " non dul.. Asa Teu Kudu euy"
Adul : "naon ari maneh ngaco ngajawab teh.., geus putusnya jeung Neng Rina..?"
(ceuk adul, semu atoh)...
Ucup : "ah, Kumaha Aing we, ek apel ek moal, da apaleun Neng Rina ge uing lalajo Persib"
Adul : "aah sugan teh euy..!"
(adul lolongseran , marukan ucup putus jeung rina)
#PersibSalawasna

See More

#Relakanlah..!
Adul : "Halloo... FM
Radio?"
Penyiar : "Iya, sareng
saha, di mana... ?...
Adul : "Abdi menak
dompet eusina artos 3
juta, KTP, SIM, kartu
kredit sareng ATM...."
Penyiar : "Wah hebat anjeun jujur pisan, ngontak FM Radio rek ngabalikeun dompet nu
kapangih teanya....?!
Adul : "Sanes.... abdi
bade request lagu
dangdut kange nu gaduh dompet, Judul laguna Relakanlah....."
Penyiar : "£#€¿%"
#NWK

See More

SI KABAYAN,
ABAH DAN TANGKAL NANGKA
Kabayan mah asa asak
pangalaman kana ngala
nangka. Apanan Kabayan mah tara asal ngala kana nangka mah. Awal-awal, Kabayan nyampaan nangka na tangkalna. Ngarasa-rasa mana dah yang masak. “Kabayan nangka mana...
yang asak?’ tanya Abah ka Kabayan. Kabayan ngajawab: “Bah, nangka asak mah na dahan yang
kanan!” Kabayaan ngala nangka yang sangkaanana asak. Ngalaan nangka na
dahanna. “Wah, Kabayan mah calakan, kagak nyangka. Nangkana asak. Mangga, arahkan
nangkana ka handap

See More

Udin vs Adul
Udin : "jang sataun deui lulus sakola ti smk. omat kuliah sing tinggi nya"
Adul : "muhun pa bade
dugi S3 moal eleh ku
samsung"...
Udin : "naon kitu urusan na jeung samsung ?"
Adul : "samsung atos S5 "
Udin : "gobeloggg'' (udin kekerot keheul ku si Adul)
Asa Teu Kudu

See More