Posts

Jalan alternatif Teluk Intan - Sungkai, 80% siap.
Melalui Kg Kuala Bikam sehingga Sungkai (jalan Besout)

credit pic: Izzatfullah Ramli

Image may contain: sky, outdoor and nature
No automatic alt text available.
Image may contain: cloud, sky, outdoor and nature
Image may contain: sky, outdoor and nature

Beware

Kelab Info Malaysia added 6 new photos.

#Update
Ipoh: Mayat pelakon lelaki yang dikhuatiri lemas di Air Terjun Lubuk Degong, Kampung Chang, Bidor, ditemui tersangkut di celah batu kira-kira 300 meter ...dari tempat kejadian, hari ini.

L Keshava Rajan, 25, warga tempatan yang berlakon di selatan India itu, dilaporkan hilang selepas tergelincir dan dihanyutkan arus deras ketika berkelah bersama keluarganya di kawasan air terjun berkenaan, 5.45 petang semalam.

Ketua Polis Daerah Tapah, Superintenden Som Sak Din Keliaw berkata, 10 pegawai dan anggota menjalankan semula operasi mencari serta menyelamat bersama-sama empat agensi lain termasuk bomba sejak 8 pagi ini.

“Operasi kami ditangguhkan, petang semalam, kerana cuaca gelap,” katanya.

Som Sak berkata, mayat mangsa dijumpai pasukan penyelamat, pada 9.30 pagi.

Katanya, dia ditemui terapung dan tersangkut pada batu di tebing sungai dalam jarak 300 meter dari lokasi kejadian.

Beliau berkata, mayat mangsa dibawa ke Hospital Tapah untuk bedah siasat.

Difahamkan, mangsa yang berasal dari Hutan Melintang, Teluk Intan adalah pelakon Kollywood iaitu gelaran industri perfileman di selatan India.

Filem pertama lakonannya bertajuk ‘Ka Ka Ka Po’ dan bakal ditayangkan, Disember ini.

Dia sepatutnya berlepas ke Chennai, hari ini, bagi membuat persiapan terakhir bersempena majlis pelancaran serta tayangan perdana filemnya. - Bernama

Perak@ Mangsa lemas di Kampung Chang, Lubok Degong, Bidor pada pukul 5.59 ptg (21/11/2015). Mangsa seorang lelaki berumur 27 tahun telah diijumpai lemas dan tersangkut pada batu dan ranting kayu pada pukul 9.30 pagi tadi. Mangsa dijumpai 300 meter dari tempat kejadian. Operasi dilakukan oleh BBP Bidor, PPDA KUALA KANGSAR, PPDA IPOH, POLIS, JPAM DAN RELA.♡♡

See More
Photos
Posts