Photos
Videos
De bikeshow deelnemers zijn binnen!
300
35
BIGTWIN 378 MAART-NUMMER
82
9
Wil jij nog kans maken op een gratis tattoo van Custom Tattoo ? Je kan je nog inschrijven tot maandag 9 oktober 16.00u door je naam onderaan de post te zetten! Custom Tattoo zal maandag 9 oktober om 17.00u LIVE de gelukkige winnaar trekken. Volg dus ook de pagina van Custom Tattoo.
39
138
Posts

UNIEKE KANS!!!!
Vastgelopen project?
We kennen het… Het project waar je vol ambitie en enthousiasme aan begon, is vastgelopen… Het ging zo lekker toen de slijptol door het frame jankte, maar nu? Je zoekt iemand om het subframe te maken waar je van droomde. Draden lostrekken en doorknippen leek eerst een goed idee, maar nu? Misschien lijkt jouw draadboom nu meer op een overgekookte pan spaghetti en weet je echt niet meer hoe je alles werkend kunt krijgen..?! Dan heeft Bigtwin ...de oplossing voor jouw vastgelopen project gevonden! In samenwerking met Wrench Kings in Bilthoven gaan we op een woensdag (datum in overleg) jouw vastloper weer op weg helpen.
Stuur een foto van jouw vastgelopen project naar info@bigtwin.nl met een duidelijke omschrijving van wat er moet gebeuren met wat basisgegevens van jouw motor. Wie weet ben jij wel de gelukkige die uitgekozen wordt om van jouw vastloper weer een runner te maken!

See More
No automatic alt text available.

Win jij een Honda CMX500Rebel?

PROJECT REBEL DREAMS

Honda Motor Europe en Bigtwin slaan dit jaar de handen ineen voor ‘Project Rebel Dreams’; een unieke custom competitie waarbij iedereen uitgedaagd wordt om de Rebel in zichzelf naar boven te halen. ...
En niet voor niets; de winnaar van deze competitie ontvangt zijn eigen custom Rebel als hoofdprijs!

HOE WERKT DAT?
Honda stelt twee gloednieuwe Rebel motoren beschikbaar voor customizing. Eén voor een Belgische en één voor een Nederlandse bouwer. Daarnaast ontvangen beide bouwers een basis-ombouw-budget van € 1.000,- (voor bedrijven is dit € 750,-).
NB: Deelname aan Project Rebel Dreams staat dus open voor zowel custombouwende consumenten als bedrijven. Het verschil in het ombouw-budget wordt gemaakt om te compenseren voor het voordeel dat een bedrijf heeft met inkoopprijzen voor onderdelen en het verrekenen van BTW.

Bigtwin volgt de beide Rebel Dreams projecten met maandelijkse artikelen op de voet. De onthulling van de voltooide custom bikes vindt plaats op 2 november 2018 tijdens de Bigtwin Bikeshow in Houten. Hier kan het publiek stemmen en de winnaar… mag zijn eigen custom Rebel als prijs mee naar huis nemen! De andere custom Rebel wordt door Honda geschonken aan de organisatie van ‘De Warmste Week’ in België, die de motor zal veilen voor het goede doel. ( https://dewarmsteweek.stubru.be/ )

MELD JE AAN!
Jeuken jouw handen ook al? Meld je dan snel aan als deelnemer! Stuur een schets van jouw custom Rebel met een korte toelichting van je bouwplannen naar Bigtwin via info@bigtwin.nl
De Bigtwin redactie maakt samen met Honda een selectie van de boeiendste en meest veelbelovende inzendingen. Die inzendingen worden gepubliceerd door Bigtwin en Honda, waarna een publieke stemronde de uiteindelijke twee deelnemers (een uit België en een uit Nederland) zal bepalen.
Aanmelden is mogelijk t/m 28 maart, dus wacht niet te lang en zet je schets en plannen op de mail naar de Bigtwin redactie!

See More
Image may contain: motorcycle
Image may contain: one or more people and motorcycle
Posts

Harley-Davidson investeert in Alta Motors
Harley-Davidson heeft bekendgemaakt dat het een investering doet in Alta Motors, een leider en innovator in de markt voor lichte elektrische voertuigen. De twee bedrijven gaan samenwerken aan elektrische motortechnologie en de ontwikkeling van nieuwe producten. “Eerder dit jaar hebben we nogmaals ons commitment uitgesproken voor het aantrekken van de volgende generatie Harley-Davidson rijders. Dit doen we gedeeltelijk door agressief t...e investeren in elektrische voertuigtechnologie”, vertelt Harley-Davidson President en CEO Matt Levatich. “Alta heeft bewezen innovatief te zijn en voorop te lopen in deze techniek en hun doelstellingen liggen dichtbij die van ons. Beide bedrijven hebben een aantal krachten en mogelijkheden die we mooi kunnen bundelen als we samenwerken aan het ontwikkelen van grensverleggende elektrische motorfietsen.”
Harley-Davidson heeft de geplande lancering van haar eerste elektrische motorfiets al aangekondigd met het project LiveWire. Die motor moet in 2019 op de markt komen.

See More
Image may contain: motorcycle

BIGTWIN 379 APRIL-NUMMER

De nieuwste uitgave van Bigtwin is uit! Met artikelen over de H-D XR 1200 van Duke & Sons Leather, kennismaking met de HarleyDutchies (Sharon en Manon), Yamaha Wildstar van Rik, Tim's Paughco WLA Chopper en nog veel meer...

De april-uitgave is vanaf 23 maart tot en met 19 april 2018 verkrijgbaar in winkels en bij pompstations. Geen zin om naar de winkel te gaan? Bestel hem dan online via www.bigtwin.nl voor € 7,50 (België € 15,-) en ontvang hem snel i...n huis.

LET OP: Abonnees ontvangen Bigtwin rond 16 maart in huis!

See More
It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
838 Views
Bigtwin Motormagazine updated their profile picture.
Image may contain: 2 people, people smiling, text

Morgen heerlijk weer om weer eens lekker met de motor weg te gaan! Bigtwin wenst iedereen alvast een fijn weekend

Image may contain: text, outdoor and nature

Lissabon

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
735 Views
735 Views

Lissabon

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
1,407 Views
1.4K Views

De nieuwste uitgave van Bigtwin is uit! Met artikelen over de H-D Sportster van Gino Naessens, projectbike Pretty Reckless, testride 2018 Triumph Bonneville Speedmaster, BMW R80 door Ironwood Custom Motorcycles en nog veel meer...

De maart-uitgave is vanaf 23 februari tot en met 22 maart 2018 verkrijgbaar in winkels en bij pompstations. Geen zin om naar de winkel te gaan? Bestel hem dan online via www.bigtwin.nl voor € 7,50 (België € 15,-) en ontvang hem snel in huis.

LET OP: Abonnees ontvangen Bigtwin rond 16 februari in huis!

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
1.3K Views
Bigtwin Motormagazine updated their profile picture.
February 15
Image may contain: text

Tag YOUR biker friend!

Image may contain: text

Tag your friend!

Image may contain: motorcycle, text and outdoor

Start het motorseizoen op MOTORbeurs Utrecht
No Bike, No Glory! Van 22 t/m 25 februari barst MOTORbeurs Utrecht weer los. Motorliefhebbers en aanstaande motorrijders vinden hier werkelijk alles wat met motoren te maken heeft. Gloednieuwe modellen en occasions, maar ook alles op het gebied van motorkleding, accessoires, motorreizen en heel veel meer. Daarnaast staan er traditiegetrouw weer spectaculaire activiteiten op het programma, zoals te gekke stuntshows, de uitreiking van de GridGirl verkiezing en de Custom Bike Show. Start het motorseizoen op MOTORbeurs Utrecht. Scoor hier je ticket https://registration.n200.com/survey/27gmy9979x5u4.

Image may contain: text