Posts

Бойко Борисов (Boyko Borissov) честити изборната победа на Путин

Министър-председателят Бойко Борисов поздрави президента Владимир Путин за преизбирането му като държавен глава на Руската федерация.
boykoborissov.bg

На среща с делегация от Катар, водена от шейх Абдул Азиз бин Али Ал-Тани, обсъдихме потенциала за сътрудничество при изграждането на инфраструктурни обекти като... тунела под „Шипка“, АМ „Черно море“, индустриалната зона в Стара Загора, летищата „София“ и „Стара Загора“ и др. Разисквахме и възможностите за инвестиции, които предоставя богатството на страната ни от минерални и изворни води, както и балнеоложки центрове.

See More
Български бизнес проекти, към които Катар проявява интерес за инвестиции, бяха обсъдени на среща на министър-председателя Бойко Борисов с делегация от Катар, воден...
boykoborissov.bg
Photos
Videos
Бойко Борисов (Boyko Borissov): С подписването на меморандума за разбирателство между България и Гърция, ние продължаваме съединяването на транспортните и енергийни хъбове, на възможностите за развитие на туризма, бизнеса, движението на хора и капитали в нашия регион. Проектът ще бъде защитен пред European Commission и ще се превърне в добро съоръжение в бъдеще. С Алексис Ципрас можем да играем важна роля за обща Балканска политика, която да се води.
127
7
Среща на Бойко Борисов с Тони Блеър
143
13
Историята на ПП ГЕРБ
398
16
Posts
Image may contain: 4 people, people smiling, people standing
Image may contain: 5 people, people smiling, people standing and suit
Image may contain: 4 people, people standing and suit
Image may contain: 8 people, suit, wedding and crowd
Image may contain: 23 people, people sitting, suit, wedding and indoor
Boyko Borissov added 5 new photos — at Централен Военен Клуб.

Присъствах на наградите „Достойните българи“ и наградих с копие на Златния ритон от Панагюрското златно съкровище трима млади програмисти от Враца. Благодаря на... тези момчета, инициатори на Vratsa Software, че са в България и че спомагат развитието на младите в града, както и на кмета Kalin Kamenov, че е създал подходящи условия.

See More
Kalin Kamenov added 13 new photos.

Правителството отпуска половин милион лева за справяне с щетите от урагана във Враца

Близо 500 000 лв. ще отпусне правителството за справяне с щетите от урагана..., който връхлетя Враца през уикенда. Премиерът Бойко Борисов ме покани на днешното заседание на Министерски съвет в столицата, където го запознах с текущата ситуация в града и най-големите поражения от стихията.

Средствата ще бъдат използвани за подпомагане на най-пострадалите жители и за възстановяване на обществени сгради, училища и детски градини. Ще бъдат възстановени двете футболни игрища, които бяха унищожени от вятъра. Всички инфраструктурни съоръжения, които са засегнати от стихията ще бъдат поправени с помощта на държавата.

Благодаря на правителството и лично на министър-председателя Бойко Борисов за човешкото отношение и за светкавичната реакция в този труден момент.

See More

Проведох срeща с генералния комисар на Федералната полиция на Белгия Катрин де Бол, която от 1 май ще оглави европейската служба за борба с престъпността Europo...l. Обсъдихме борбата с трафика на хора, със злоупотребата с платежни инструменти, компютърните престъпления, както и съвместни операции на българските и белгийските полицейски служби по линия на противодействие на тероризма.

See More
Борбата с тероризма, с трафика на хора, със злоупотребата с платежни инструменти, компютърните престъпления бяха сред темите, които обсъди министър-председателят ....
boykoborissov.bg
Image may contain: 2 people, people standing and suit
Image may contain: 2 people, people sitting
Image may contain: 3 people, people smiling, suit and indoor
Boyko Borissov added 3 new photos.

Срещнах се с големия испански футболист и треньор Vicente del Bosque.

Единодушие по темите за миграцията в Европа, опазването на външните граници на ЕС, приобщаването на страните от Западните Балкани към европейското семейство и за многогодишната финансова рамка изразиха българският министър-председател Бойко Борисов и канцлерът на Австрия Sebastian Kurz при разговорите си в София.

Единодушие по темите за миграцията в Европа, опазването на външните граници на ЕС, приобщаването на страните от Западните Балкани към европейското семейство и за м...
boykoborissov.bg
Image may contain: 2 people, people smiling, suit
Image may contain: 3 people, people standing, suit and wedding
Image may contain: 2 people, people standing and suit
Image may contain: 2 people, people standing and suit
Image may contain: 2 people, people sitting
Boyko Borissov added 5 new photos.

Посрещнах канцлера на Австрия Sebastian Kurz, с когото обсъдихме задълбочаването на двустранните отношения, както и сътрудничеството в рамките на ЕС с фокус върху приемствеността в темите на Българското и Австрийското председателства на Съвета на ЕС.

Министър-председателят Бойко Борисов се срещна със заместник-председателя на European Commission Maroš Šefčovič. В контекста на ключовия приоритет на българското председателство, свързан с европерспективата на Западните Балканите, българският премиер очерта напредъка по инициативите за увеличаване на междусистемната свързаност на региона. Изразено беше общо мнение, че насърчаването на регионалното сътрудничество и енергийната интеграция на региона са важни за установяването на сигурна, добре функционираща и достъпна енергийна система.

Министър-председателят Бойко Борисов се срещна със заместник-председателя на Европейската комисия Марош Шефчович. В контекста на ключовия приоритет на българско....
boykoborissov.bg

Браво на Бойко Борисов (Boyko Borissov) за подкрепата!

Image may contain: 1 person, standing
Българска федерация художествена гимнастика - Официална страница

ЕКСКЛУЗИВНО!!!

Днес ММС и БФХГ в лицето на министър Красен Кралев и Илиана Раева подписаха договор за Световното първенство в София в размер на 1 260 000 лв.!

...БФХГ изказва своята огромна благодарност на премиера на България, г-н Бойко Борисов за отношението и помощта, които лично той е проявявал през годините към красивия ни спорт, както и на министъра на спорта, г-н Красен Кралев!
“За всички, които работим с цялото си сърце, отдаденост и отговорност, е чест и гордост, че носим толкова много поводи за радост и национална значимост на българите в страната ни и по целия свят, че се отплащаме с победи и златни медали за грижите, които се полагат за нас от страна на правителството и лично от г-н Борисов и от г-н Кралев! Състезатели и треньори, и целият ни екип са безкрайно мотивирани да продължат да бъдат гордостта на всички! Амбицирани сме и работим много, за да бъдем отлични домакини на предстоящия грандиозен форум. Искаме организацията на Световното първенство през септември да бъде впечатляваща и многобройните ни фенове да станат свидетели на запомнящо се състезание. Екипът ни работи на пълни обороти и не пести труд за организирането на световния форум. Треньори и състезатели тренират неуморно, за да бъдат във възможно най-добра форма и да донесат поредни незабравими мигове на многобройните си фенове”- каза президентът на БФХГ Илиана Раева.
Ние също благодарим и желаем здраве на неуморната ни президентка и екипа и, на треньори, състезателки и техните екипи!
С нетърпение чакаме голямото събитие през септември, но дотогава нека прекрасните ни момичета имат успех на всички състезания, защото го заслужават!

See More

Бойко Борисов (Boyko Borissov) и Sebastian Kurz ще обсъдят приемствеността в темите на Българското и Австрийското председателства на Съвета на ЕС

Министър-председателят Бойко Борисов ще се срещне с федералния канцлер на Австрия Себастиан Курц, който пристига на посещение в София.
boykoborissov.bg

Премиерът: Вчера чух и коментар от страна на ЧЕЗ и е важно да се знае, че не става въпрос за харесване и нехаресване, а за изпълняване на държавни ангажименти към действията на всички електроразпределителни дружества

Разпоредил съм на министрите да направят пълна проверка на сделката „ЧЕЗ“ и да се покаже всичко на обществето, за да може тази манипулацията, тирижирана от о...
youtube.com
It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
Posted by Gerb Vidin
4,405 Views
4,405 Views

Правителствените ръководители на България, Република Македония и Босна и Херцеговина Бойко Борисов, Zoran Zaev и Денис Звиздич обсъдиха конкретните инфраструктурни проекти в региона на Западните Балкани. В разговорите беше подчертана изключителната важност на инфраструктурната свързаност на страните от региона, както и че изграждането на проектите ще допринесе за общото европейско икономическо развитие.

Правителствените ръководители на България, Република Македония и Босна и Херцеговина Бойко Борисов, Зоран Заев и Денис Звиздич обсъдиха конкретните инфраструкту....
boykoborissov.bg
Boyko Borissov added 10 new photos — in Skopje.

Поклоних се пред паметта на евреите, депортирани от територията на Република Македония преди 75 години. Не трябва да забравяме тази част от историята и не трябв...а да допускаме подобни грешки. Дълбоко скърбим за всеки човешки живот и никой, изпратен в лагерите на смъртта, не трябва да бъде забравян.

See More
It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
Posted by Boyko Borissov
24,593 Views
24,593 Views
Boyko Borissov was live.

Участвах във възпоменателната церемония по повод 75-годишнината от депортирането на евреите от територията на днешна Република Македония. Светла им памет, не сме ги забравили, те са в нашето съзнание.