Photos
Reviews
Borhite has no reviews yet.
Tell people what you think
Videos
Bedrijfsfilm Borhite
3
1
Posts
Borhite updated their cover photo.
Image may contain: outdoor

Zeer interessant voor syndici! Bespreek het tijdig op de algemene vergadering.

In 2015 wordt een condensatieketel de standaard. Als je een nieuwe ketel laat plaatsen of een oude vervangt, ben je verplicht om voor condensatietechniek te
livios.be
Posts

Wegens uitbreiding van ons team zijn we dringend op zoek naar een gemotiveerde, dynamische technieker voor de installatie, renovatie en onderhoud van schoorstenen. Je hebt zin voor verantwoordelijkheid en kan zelfstandig werken na een korte opleiding.

Je hebt een dosis gezond verstand en een goed humeur. Diploma dakwerken en rijbewijs B vereist (rijbewijs C is een groot pluspunt).

Contacteer ons via ronny@borhite.be

Kom ons bezoeken op "Technologie aan zee"!

"Technologie aan zee" wordt stilaan een traditie. Ook dit jaar zorgen Escala en Syntra West voor een boeiend en actueel programma van verschillende workshops. Deze workshops worden aangevuld met een technologiebeurs met tientallen standhouders, diverse netwerkmogelijkheden en bedrijfsbezoeken. Dit alles zorgt ervoor dat Technologie aan Zee ook dit jaar een uniek evenement wordt.

De installateurs worden vanaf 16u00 uitgenodigd en kunn...en deelnemen aan infosessies gekoppeld aan een geleide pitch tour doorheen de beurs rond een specifiek onderwerp. Om 18u00 wordt een panelgesprek voorzien met de verschillende actoren binnen de installatiewereld rond een actueel thema. Ook na dit panelgesprek bestaat de mogelijkheid om deel te nemen aan een geleide pitch tour.

Tot slot worden alle installateurs uitgenodigd op een netwerkreceptie die plaatsvind op de beurs zelf, tussen de standhouders. Op die manier wordt de interactie groter gemaakt en kunnen commerciële contacten worden gelegd.

See More
No automatic alt text available.

BORHITE zoekt dringend een gemotiveerde technieker met oog voor werk en verantwoordelijkheid.
rijbewijs b vereist
rijbewijs c is een pluspunt
opleiding intern
goede verdienste...
solliciteren via ronny@borhite.be

See More

Kom ons bezoeken op HVAC!

Europa's belangrijkste organisator van tijd- en kostenefficiënte vakbeurzen.
easyfairs.com

Wij zijn dringend op zoek naar een gemotiveerde, dynamische collega voor de installatie, renovatie en onderhoud van schoorstenen. Je hebt zin voor verantwoordelijkheid en kan zelfstandig werken na een korte opleiding.
Je hebt een dosis gezond verstand en een goed humeur. Leidinggevende functie en verloning naar inzet n...a inwerkperiode. Diploma dakwerken en rijbewijs B vereist (rijbewijs C is een groot pluspunt).

Check onze nieuwe site op www.borhite.be !

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
Borhite added a new photo to the album: Borhite.
June 8, 2010
No automatic alt text available.
Borhite added 2 new photos to the album: Borhite.
June 7, 2010
Borhite added 9 new photos to the album: Prefab.
June 7, 2010