Photos
Videos
Imnul campaniei "Spune nu drogurilor, viata iti apartine".
412
38
Marsul campaniei antidrog
238
22
Din suflet pentru liceul meu.
211
4
Posts

La multi ani noua !!!

Colegiul Naţional Ion Minulescu s-a îmbrăcat astăzi în haine de sărbătoare. Amfiteatrulul liceului a găzduit zeci de dascăli şi elevi, de ieri şi de azi, oameni care s-au reunit pentru a celebra cei 50 de ani de existenţă a unităţii de învăţământ.
olttv.ro
Posts

O mica parte din prezentarea noastra, la Scoala Generala cu clasele I-VIII "Stefan Protopopescu" . https://www.youtube.com/watch?v=0fYpVTMTkYA

CNIM - Spune nu drogurilor, viata iti apartine !

Image may contain: 3 people

Din suflet pentru liceul meu.

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close

Ne-au fost alaturi si majoretele.

Image may contain: 2 people

Chiar acum ne promovam campania antidrog si la Targul de Oferte Educationale.

No automatic alt text available.

Banner-ul campaniei CNIM- Spune nu drogurilor, viata iti apartine.

No automatic alt text available.

Stim cu toti ca imnul campaniei ''Spune nu drogurilor, viata iti apartine !'' a avut un impact deosebit asupra publicului. A fost cantat de zeci de oameni, pe Esplanada, apreciat pe pagina noastra si... urmeaza sa SE FILMEZE UN VIDEOCLIP, pe 4-5 iunie. Totul se datoreaza voua, celor care ne sustineti. Va multumim !

Image may contain: 2 people

Poster-ul campaniei noastre se afla acum si la Scoala Generala cu clasele I-VIII ''George Poboran''. Multumim doamnei director pentru colaborare !

No automatic alt text available.

Training-ul cu cei din clasa a VI-a.

Image may contain: 3 people
Elevii şi profesorii Colegiului Naţional „Ion Minulescu” din municipiul Slatina au început, săptămâna aceasta, cu noi activităţi desfăşurate în cadrul campaniei de prevenire a comportamentului deviant din cadrul celei de-a VIII-a ediţii a Olimpiadei Liceelor.
gazetaoltului.ro

O tanara de 19 ani a ajuns sa consume droguri de la o varsta foarte frageda. Anturajul a fost singurul care a obligat-o sa faca asta. Ea nu asculta sfaturile nimanui, ajunsese sa fure din casa pentru a putea lua acele droguri, fara de care nu rezista. Isi neglija parintii si prietenii care incercau sa-i deschida ochii. Nimeni nu o mai recunostea. Din cauza drogurilor se schimbase fizic dar si psihic. Insa, nu i-a fost indeajuns. Intr-o seara se intorcea de la o petrecere si ...ramane in scara blocului impreuna cu prietena sa. Fara sa-si dea seama in ce stare sunt din cauza consumului de alcool au luat si droguri. Prietena ei a ajuns la spital in stare foarte grava .Tanara de 19 ani a facut o hemoragie cerebrala din cauza cocainei si a murit... Toti cei care o cunosteau au ramas uimiti de ceea ce s-a intamplat. Familia si prietenul au ramas doar cu amintirea ei: o fata frumoasa, inocenta, zambareata tot timpul, dar care nu mai este.

See More
No automatic alt text available.