Photos
Posts
She's so sexy.. Amik is a Campur Sari Singer was seducting camera-man, and introduce funny dialogues with the announcer. Sorry..this with Javanese language.....
youtube.com
Campur Sari: when gamelan meet the western music..they must be tuned with the diatonic scale..
youtube.com

Jan jane Dik aku wis rindu

Wis rong taun lawase ora ketemu

Eling-eling Dik jamane semono

Runtang-runtung anane ra ono liyo

...

 

Jan jane Mas aku wis lali

Gelang alit bebasan kang mungguh ing driji

Ora gampang nambani cuwaning ati

Ra semoyo mas, aku ra janji

 

Horotoyoh… nganngo theklek kecemplung kalen

timbang golek Dik, sing apaik luwung balen

 

Sabar Mas… mbok sabar, ora kesusu

Yen kesusu tondone wis mesti kleru

 

Esti Dik… wis dadi antebing kalbu

Tak belani jiwa raga tulusing ati

 

Sabar… bola-bali wis tak aturi

Yen kuciwo njur getun tibane mburi


See More
Cipt. Manthou's Voc. Manthous - Minul
youtube.com