Posts

Aika Vinkeää

It’s sort of disheartening to think that you can spend countless hours and huge sums of cash working on your cosplay creation, getting the outfit looking just like it does in the original work, yet still end up looking nothing like the character you’re trying to emulate. That’s because many iconic a…
en.rocketnews24.com

Cosplay bootcampilla on vielä jonkin verran tilaa. Oletteko lähdössä tähän uuteen tapahtumaan?

Posts

Traconin cosplayvieraiksi Elffi, Calssara, Shinji Wallin ja Risa Itsuki!

Tänä vuonna cosplayharrastajat tapaavat Traconissa Euroopan parhaita cossaajia! Traconin cosplayvieraiksi saapuu nimittäin neljä mahtavaa cossaajaa Suomesta, Saksasta ja...
2013.tracon.fi

http://cb.pingtimeout.net/ Cosplay Bootcampin ilmoittautuminen on avattu!

Hyvää asiaa cosplaysta ja asenteista maailmalta.

Yesterday's New York Post review of upcoming SyFy reality show, Heroes of Cosplay, angered quite a few of us in...
blogs.miaminewtimes.com

Ilona ehti ensin, mutta jotta kukaan ei jää ilman WCS nautintoaan, tässä saksalaisten streamaus kisaan. (Suomi on numerolla 17 ja kisa alkaa klo 13.00)

Wir werden nicht nur von der Connichi 2013 live unser Programm üebrtragen, sondern werden auch jetzt das Team Cherry Sky in Japan begleiten und Ihr könnt Live dabei sein.
ustream.tv

Ylläpito on ollut vähän lomalla, kun NCC-kisatkin menivät ilman mainintaa ohi. Meidän hieno team Finland pärjäsi mahtavasti - Ruotsi päihitettiin, vaikkei palkintopokaaleja tullutkaan nyt. MUTTA Tulevana viikonloppuna on WCS finaalit. Kuinka moni aikoo seurata?

Proppeihin sen kun kehitellään uusia materiaaleja. Wonderflex ja Worbla ovat jo kaikille tuttuja, mutta... Oletteko kuulleet Kobracastista?

Nyt kaikki cosplay-tuomaroinnista kiinnostuneet huomio! Tracon hakee cosplay-tuomareita!

Haemme tuomareita lauantaina järjestettävään pukukisaan sekä sunnuntaina järjestettävään esityskisaan. Tuomareilta toivotaan kokemusta sekä cosplayharrastuksesta että...
2013.tracon.fi
Cosplay.fi shared an event.
July 4, 2013

Animecon myytiin myös loppuun, mutta lohdukseksi on onneksi muita coneja. Tänään alkaisi Helsingissä Finncon, Kokkocon on melkein oven takana, Tracon kirii siinä sivussa, unohtamatta uutta Cosvisionia!

AUG17
Sat 12:00 AM UTC+03Torikatu 41 A, 67100 Kokkola
151 people went
Cosplay.fi shared a Page.
July 1, 2013

Uutta conia kehiin. Oletteko jo kuulleet Cosvisionista?

Nonprofit Organization
'Cosplayn SM-kisojen teema, jonka on suunnitellut ihana @[1467020020:2048:Aino Korpinen] <3'
Cosvision ry
1,317 Likes
4 talking about this
Cosplay.fi shared an event.

Kokkocon on tulollaan! Käykäähän tutustumassa!

AUG17
Sat 12:00 AM UTC+03Torikatu 41 A, 67100 Kokkola
151 people went

Kannattaa pitää silmät auki toisaallakin olevista linkeistä ja jutuista. Tämä meikkivinkki voi nousta arvoon arvaamattomaan!

Cosplay.fi shared a link.
Cosplay Finland Tour järjestää cosplay-kuvauspalveluja, auttaa kisojen järjestämisessä ja vastaa World Cosplay Summitin Suomen karsinnoista.
cosplay.fi

Ohhoh, Desuconin liput ovat nyt jo loppuunmyyty. Saitteko liput ja jollette, korvaako joku toinen coni Desun?

Levels-pelitapahtuma on täällä kohtapuoleen, ja cossikisaakin olisi luvassa. Tuomareina varmasti kaikille tutut, ensimmäiset WCS-edustajamme Iris Rönkkö ja Arttu Seppi. Mikäli kaapissa tai työn alla on pelihahmo, kannattaa suunnata tänne!

Levelsissä järjestetään tänä vuonna Cosplay-pukukilpailu! Tule sinäkin mukaan nauttimaan rennosta cosplay-ilmapiiristä.
levels-jkl.net

Nyt tuli niin kiva kisaesitys vastaan, että täytyy jakaa. Jenkkien itärannikon WCS-karsintojen voittajat vetävät aika tiukan setin - ja ah, mikä koreografia!

Now it's such a nice race against the show that we have to share. The winners of the Yankee East Coast Qualifiers are pulling a pretty tight set and ah, what a choreography!
Translated
KarmaLina's performance at the 2013 East Coast World Cosplay Summit Preliminaries. Don't forget to check out our community for anime, manga and cosplay at: h...
youtube.com

Cosplay Bootcampille on avattu omat sivut FB:iin. Millaisia ajatuksia herää tästä uudesta tapahtumasta? Ylläpito ainakin odottaa tätä innostuneena. Tällaista on kaivattu!

Cosplay Bootcamp on leirinä toteutettava intensiivinen opetusviikonloppu, joka järjestetään 24. - 26.10.2014.